'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Εισαγγελέας διερευνά τις καταγγελίες Φασούλα

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, μετά τα όσα κατήγγειλε ο δήμαρχος Πειραιά, την Πέμπτη(02/09), στο ΜEGA. 

Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε για διαπλοκή οικονομικών και επιχειρηματικών συμφερόντων που εμπόδιζαν το έργο του στην πόλη. Μάλιστα, φωτογράφισε συναδέλφους του μέσα στο ΠΑΣΟΚ.
"Γίνεται μια συστηματική προσπάθεια να με παρουσιάσουν ως απών, ως άνθρωπο που δεν ασχολείται με α προβλήματα της πόλης, που πάει στον Ολυμπιακό, που πάει στα νησιά διακοπές... Το μόνο που δεν έχουν κάνει είναι να με στείλουν εξορία... Είναι προφανώς άνθρωποι που δεν με θέλουν στον Πειραιά" ανέφερε.
Οι καταγγελίες του δημάρχου προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Βουλευτές της παράταξης έκαναν έκκληση για ενότητα. "Κάνω έκκληση στον Γιώργο Παπανδρέου να παρέμβει για να μην υπάρξει ένας διχασμός στον Πειραιά, να υπάρξει ομογενοποίηση, ενότητα" δήλωσε στον ρ/σ "Θέμα FM" ο Δημήτρης Καρύδης, ο οποίος ωστόσο μίλησε και για λάθος χειρισμούς στο θέμα Φασούλα.
Ο Πέτρος Μαντούβαλος κάλεσε τον Παναγιώτη Φασούλα να καταθέσει όποια στοιχεία έχει στη δικαιοσύνη, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για τον τρόπο επιλογής των υποψηφίων. "Να τα αποτελέσματα της εμπλοκής και της επιβολής υποψηφίων από τα κόμματα" σχολίασε.

ΠΗΓΗ:   http://cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου