'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Ο υπάλληλος της ΕΥΠ, οι υποκλοπές και οι διαρροές σε blog και η εμπλοκή του σε υπόθεση υπερτιμολόγησης ηλεκτρονικού υλικού

Αναβρασμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), με επίκεντρο έρευνα για τις δραστηριότητες υπαλλήλου, εναντίον του οποίου διατάχθηκε, την περασμένη Πέμπτη, προκαταρκτική έρευνα για πράξεις που εάν επιβεβαιωθούν, επισύρουν βαριές πειθαρχικές και ποινικές κυρώσεις.

Του Γιάννη Σουλιώτη
Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας του θέματος είναι ότι μεταξύ των υπό διερεύνηση υποθέσεων περιλαμβάνεται η υπερτιμολόγηση προμήθειας του πλέον σύγχρονου ηλεκτρονικού υλικού που χρησιμοποιεί η ΕΥΠ, με αξία που αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ.Η έρευνα έχει ανατεθεί στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων και παρότι επισήμως δεν αφορά το συγκεκριμένο στέλεχος, πληροφορίες στο παρασκήνιο αναφέρουν ότι είχε κεντρικό ρόλο στην επιτροπή που αξιολόγησε και υλοποίησε την προμήθεια του συστήματος.
Οι φήμες για όσα διαδραματίζονταν μέχρι πριν από λίγους μήνες στο εσωτερικό της υπηρεσίας, φτάνουν μέχρι το σημείο να εμπλέκονται «ελεγχόμενα» πρόσωπα ακόμα και σε υποκλοπές και παρακολουθήσεις πολιτών για λογαριασμό επιχειρηματιών.
Πηγές της «Κ» μάλιστα αναφέρουν ότι αντικείμενο έρευνας θα αποτελέσει και παλαιότερη απόφαση των διοικούντων την ομοσπονδία υπαλλήλων της ΕΥΠ να προχωρήσουν στην υπογραφή ιδιωτικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων με την εταιρεία «Ασπίς Πρόνοια» ιδιοκτησίας Παύλου Ψωμιάδη.
Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση χρονολογούνται ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε ο συγκεκριμένος υπάλληλος απομακρύνθηκε με απόφαση της νέας, τότε, διοίκησης από τη θέση προϊσταμένου Διεύθυνσης που κατείχε. Προ τριών εβδομάδων, με νεότερη απόφαση παύθηκε ουσιαστικά από κάθε θέση ευθύνης και τέθηκε στο περιθώριο.
Καταγγελίες που μένει ωστόσο να επιβεβαιωθούν από την έρευνα, τον φέρουν ως υπαίτιο για διαρροή σε blog με την επωνυμία spynews των αποτελεσμάτων ψυχομετρικών τεστ υπαλλήλου της υπηρεσίας, με κίνητρο να εκβιάσει την υποστήριξή του στις εξελίξεις στο εσωτερικό της υπηρεσίας.
Την περασμένη Δευτέρα, βρέθηκε κατά πληροφορίες, να κατέχει αδικαιολογήτως άκρως απόρρητα έγγραφα, τα οποία κατηγορείται ότι επιχείρησε να υπεξαιρέσει χαρακτηρίζοντας τα «προσωπικά».
Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράϊκου, η οποία σε συνεννόηση με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, διέταξε τη διενέργεια σε βάρος του προκαταρκτικής εξέτασης. Επιπλέον διετάχθη η διενέργεια ΕΔΕ τόσο για την υπόθεση της διαρροής εγγράφων στο Διαδίκτυο, όσο και για την πρωτοβουλία στελεχών της υπηρεσίας να τυπώσουν τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές στο σωματείο της ΕΥΠ σε ιδιωτικό τυπογραφείο, με κίνδυνο να διαρρεύσουν τα ονόματα των υπηρετούντων στην ΕΥΠ. Το ίδιο το στέλεχος της υπηρεσίας πάντως νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο Ερρίκος Ντυνάν με καρδιολογικά προβλήματα. Μιλώντας στην «Κ», άφησε να εννοηθεί ότι δέχεται πόλεμο από τη διοίκηση της υπηρεσίας με αφορμή παρέμβασή του σε συμβούλια κρίσεων και μεταθέσεων.

ΠΗΓΗ: http://listonplace.blogspot.com

KANEΙ ΚΟΜΜΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!! ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ !!

Απο την αρχή του χρόνου, κύκλοι προσκήμενοι -όπως λένε- στην τ.Βασιλική οικογένεια, κάνουν προσπάθειες συστράτευσης και συμπόρευσης σε ΟΛΗ την Ελλάδα, πολιτών που βλέπουν θετικά την ίδρυση ΝΕΟΥ κόμματος, υπο την κηδεμονία της Βασιλικής Οικογένειας και ειδικά του τ.Βασιλιά Κωσταντίνου.
Ως αρχηγός του ΝΕΟΥ κόμματος ακούγεται το όνομα του "Πρίγκηπος" Παύλου συζύγου της Μαρί Σαντάλ που ήδη έχουν αποκτήσει 4 παιδιά και συχνά επισκέπτονται την Ελλάδα.
Οι σε κλειστό κύκλο επαφές ανα την ελλάδα, γίνονται απο παλαιά μέλη φιλοβασιλικών οργανώσεων , τα οποία και ήδη ψάχνουν για γραφεία και μάλιστα προσφέρουν αρκετά χρήματα για την υλοποίηση της οργανωτικής δομής του ΝΕΟΥ κόμματος.
Μάθαμε απο ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ πηγή, ότι η "αμοιβή" εγγραφής ΝΕΩΝ στελεχών που θα στελεχώσουν τις Βασιλικές Τοπικές Επιτροπές και τις ανάλογες Νομαρχιακές , θα είναι 1.000ΕΥΡΩ ανά άτομο και ΟΛΑ τα έξοδα λειτουργίας θα πληρώνονται απο τα κεντρικά του ΝΕΟΥ κόμματος.
Η προσπάθεια αυτή, μαθαίνουμε ότι προχωρά κανονικά σε αρκετούς νομούς, όπως ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΠΕΛΛΑ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΕΒΡΟΣ, ΛΑΚΩΝΙΑ, 12ΝΗΣΑ.

Η άποψή μας; ΑΣΕ βρε ΠΡΙΓΚΗΨ, τσάμπα θα σου φάνε τα λεφτά τα λαμόγια, ετσι κι αλλοιώς ανάγκη δεν έχεις, ΦΑΤΑ με τα παιδάκια σου. ΕΚΤΟΣ αν θέλεις να μας ... σώσεις κι εσύ, οπότε, έρχεσαι ΔΕΥΤΕΡΟΣ μας ... "έσωσαν" άλλοι.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Μας έστειλε στο ΔΝΤ και πήγε για μπάνιο...

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ανακοίνωνε την πιο δυσάρεστη εξέλιξη για τη χώρα μετά τη δικτατορία, ο πρώην πρωθυπουργός – επί των ημερών του οποίου έλλειμμα και χρέος βγήκαν εκτός ελέγχου- έβαζε το μαγιώ του και πήγαινε για μπάνιο στη Ραφήνα.

Οι πολίτες – στην πλειοψηφία τους – θεωρούν ότι οι κυβερνήσεις του κ। Καραμανλή και οι πολιτικές τους, οδήγησαν τη χώρα στην “αγκαλιά” του ΔΝΤ και πρώτη σε ενδεχόμενο κίνδυνο χρεοκοπίας. Ωστόσο ο κ. Καραμανλής ο οποίος ακόμη τηρεί σιγή ιχθύος, πήγε με τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας να απολάυσει το μπάνιο του στον κολπίσκο που βρίσκεται κάτω από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Ραφήνα, όπως δημοσιεύει σήμερα η Real News.

Ο πρώην πρωθυπουργός – από τότε που έχασε την εξουσία – δεν φαίνεται να κακοπερνάει. Οργανώνει εκδρομές και αποδράσεις, όπως το Πάσχα που επισκέφθηκε την Τοσκάνη, πάει στο γήπεδο για να δει τον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι κάτοικοι της Ραφήνας είδαν τον κ. Καραμανλή χαλαρό και ευδιάθετο με την πετσέτα στον ώμο να κατευθύνεται προς την παραλία. Έκανε βουτιές και μακροβούτια, υπό το άγρυπνο βλέμμα των φρουρών του, και τελικά μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο για να πάει στο σπίτι για το μεσημεριανό.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Καραμανλής αστειεύτηκε με τους άνδρες της ασφάλειας του μιλώντας για τον τελικό που άρχιζε σε λίγες ώρες...

Την Κυριακή ο Παπακωνσταντίνου ανακοινώνει τα νέα μέτρα

Σε συνέντευξη τύπου ή κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου πού έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή το πρωί ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα ανακοινώσει τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, μετά από τις διαπραγματεύσεις με την "Τρόικα". Ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου στη εισήγηση του θα δώσει το πλαίσιο το μέτρων, ενώ θα κάνει αναφορές στη δύσκολη...
... δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις με την "Τρόικα" έχουν ολοκληρωθεί.
Το πρωί της Δευτέρας στις 11 η ώρα ο κ। Παπανδρέου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, τον οποίον θα ενημερώσει επισήμως για τις αποφάσεις της κυβέρνησης.


protothema

http://ksipnistere.blogspot.com

Στη φάκα έμπορος ναρκωτικών με 26 κιλά χασίς!!!

Χθες το απόγευμα,στον Αμάραντο Κόνιτσας Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας συνελήφθη ένας 43χρονος Γιαννιώτης,γιατί σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα που οδηγούσε βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός (1) κιλού περίπου, ενώ σε παρακείμενο ανάχωμα είχε αποκρύψει δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους δύο (2) κιλών.Επίσης σε ερημική περιοχή του Αμάραντου Κόνιτσας βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους είκοσι δύο κιλών και επτακοσίων (22.700) γραμμαρίων την οποία όπως προέκυψε από την προανάκριση ο δράστης είχε επιμελώς αποκρύψει στο σημείο.Στη συνέχεια ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του 43χρονου δράστη, όπου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (71,4) γραμμαρίων.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες συνολικού βάρους είκοσι πέντε κιλών και οκτακοσίων τριάντα (25.830) γραμμαρίων και το Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

ΠΗΓΗ: http://epirusgate.blogspot.com

Οριστικό: Καταργείται ο 13ος και 14ος μισθός από το Δημόσιο και τις συντάξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα


Τι ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στους κοινωνικούς φορείς

Για τα πολύ οδυνηρά μέτρα τα οποία θα έχουν μάλιστα άμεση εφαρμογή, δηλαδή αμέσως μόλις ανακοινωθούν, ενημέρωσε τους κοινωνικούς εταίρους ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο Πρωθυπουργός...



1) κόβεται ο 13ος και 14ος μισθός στο δημόσιο τομέα
2) κόβεται ο 13ος... και 14ος μισθός στις συντάξεις δημόσιου αλλά και ιδιωτικού τομέα. Αφορά τις υψηλές συντάξεις και μπαίνει συγκεκριμένο πλαφόν και κλιμάκωση.
3) Το όριο των απολύσεων από το 2% πάει στο 4%
4) καταργείται η διαιτησία στις συλλογικές διαπραγματεύσεις
5) παγώνουν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα
6) Θα αυξηθεί το ΛΑΦΚΑ, το οποίο για τις υψηλές συντάξεις θα φτάσει το 15%
Στόχος όπως λένε είναι να μειωθεί το έλλειμμα κατά 10% σε 2 χρόνια.
Επίσης συζητείται η κατάργηση των πρόωρων συντάξεων, αλλά και νέα αύξηση του ΦΠΑ από το 21% στο 23%!
Για τους έμμεσους φόρους θεωρείται σχεδόν βέβαιη η νέα αύξηση σε καύσιμα, ποτά και τσιγάρα।


http://troktiko.blogspot.com

Μεγάλη πρόκληση για τη Κοινωνία οι διορισμοί στη Βουλή.

Στο μέσο της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελληνική Κοινωνία και ενώ η Κυβέρνηση έχει ήδη προσφύγει στο μηχανισμό στήριξης γιατί αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις δανειακές της υποχρεώσεις, ενώ ετοιμάζονται περικοπές μισθών και μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα έγιναν,........

Νέοι διορισμοί στη Βουλή και μονιμοποιήθηκαν μάλιστα και αυτοί που είχαν προσληφθεί με διακομματική συμφωνία 2 μέρες πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου....


Ντροπή και αίσχος !!!

Ο λαός δεινοπαθεί προσπαθεί να βρει τρόπους να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα που έρχεται,κάνει το σκ.... του παξιμάδι,ακούει το τσεκούρι να πέφτει σε μισθούς και συντάξεις και οι βουλευτές αυτό που κάνουν είναι να ......

"τακτοποιούν" ημέτερους στη ΣΙΓΟΥΡΙΑ του Δημόσιου Υπάλληλου για να ικανοποιήσουν ρουσφετολογικές τους υποχρεώσεις.

Τελικά μάλλον είχε δίκιο ο Πρωθυπουργός.Λεφτά υπάρχουν.

Αλλά ΟΧΙ για σένα λαέ.Εσύ υπάρχεις μόνο για να ψηφίζεις.

Τα λεφτά υπάρχουν μόνο για να κάνουν τα ρουσφέτια τους οι "εκλεκτοί" ΣΟΥ.


Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Cobra-argos

Πώς θα μας σώσει το ΔΝΤ ρε προδότες ;;;

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι η Goldman Sachs μαζί με την Κυβέρνηση Σημίτη μαγείρεψαν τα νούμερα της ελληνικής οικονομίας ώστε να μπούμε στην ΟΝΕ και μάλιστα η Goldman Sachs αμείφθηκε με 1,000,000 ευρώ γι’αυτό το μαγείρεμα?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι η ίδια η Goldman Sachs είναι αυτή που υποτιμάει με τις εκθέσεις της την ελληνική οικονομία γιατί έχει επενδύσει σε ένα άλλο παράνομο επενδυτικό προϊόν το οποίο θα κερδοφορήσει μόνο αν χρεοκοπήσουμε?



Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι εδώ και 2 χρόνια η Goldman Sachs πουλάει στους πελάτες της ένα ακόμη επενδυτικό προϊόν το οποίο είναι σχεδιασμένο να αποτύχει και να χάσουν οι επενδυτές τα λεφτά τους?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι μια μέρα πριν προσφύγουμε στο ΔΝΤ ο πρωθυπουργός και σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο γευμάτιζαν με τον πρόεδρο της Goldman Sachs?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι τα χρήματα των ελληνικών ταμείων δανείζονταν(?) με εξευτελιστικά επιτόκια σε έλληνες επιχειρηματίες(λαμόγια) και τράπεζες(όρνια) για να γίνουν(που είναι?) επενδύσεις(χα,χα εδώ γελάμε) στην ελληνική επικράτεια αλλά αυτοί ή τα έφαγαν ή τα επένδυσαν στο εξωτερικό και ποτέ δεν τα επέστρεψαν γι’αυτό και τα ταμεία είναι άδεια?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι η Γερμανία και η Γαλλία επωφελούνται από την κρίση της Ελλάδος γιατί πέφτει το ευρώ και αυτοί σαν παγκόσμιες βιομηχανίες που είναι εξάγουν περισσότερο σε χώρες που είναι εκτός του ευρώ?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι η τράπεζα της Ελλάδος από το 2008 όταν ξέσπασε η κρίση είχε αφήσει παραθυράκι στους νόμους της ώστε να μπορεί κάποιος να πουλήσει ένα ομόλογο του ελληνικού δημοσίου χωρίς να το έχει στα χέρια του και χωρίς να χρειάζεται να το παρουσιάσει μέχρι και 10 μέρες από τότε που το πούλησε χωρίς όμως να το έχει?

Έτσι δημιουργήθηκε τεράστια προσφορά ομολόγων που όμως δεν υπήρχαν άρα η προσφορά ήταν εικονική πλήττοντας ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία της χώρας μας στις διεθνής αγορές αφήνοντας τους κερδοσκόπους να κάνουν παιχνίδια με ανύπαρκτα ομόλογα

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι οι ελληνικές τράπεζες δανείζονται από την κεντρική ευρωπαϊκή με επιτόκιο 1% αλλά δανείζουν στους Έλληνες πολίτες με 20%?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι οι υπόλοιπες χώρες δανείζονται με 2 και 3% ενώ το επιτόκιο της Ελλάδας έχει φτάσει ήδη στο 10%?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι από τη στιγμή που προ κρίσης μοίρασαν στον Ελληνικό λαό άφθονο χρήμα με κάρτες, δάνεια, ευκολίες πληρωμών, και γενικά ευνοϊκές ρυθμίσεις δανεισμού θα καταντούσαμε μια χώρα που ζει με δανεικά τα οποία χρωστάμε σε ξένες δυνάμεις?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι η «εταίροι» μας , μας πουλάνε χαλασμένους πολεμικούς εξοπλισμούς, υποβρύχια που γέρνουν και απαρχαιωμένα άρματα δήθεν για προστατευτούμε από την Τουρκία σε μια διαμάχη που οι ίδιοι συντηρούν μόνο και μόνο για να μας πλασάρουν την πολεμική βιομηχανία και μάλιστα τα προβληματικά κομμάτια τους που δεν θα μπορούσαν αλλού να δώσουν?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι τα τελευταία χρόνια το έλλειμμα μας έφτασε στα 300 δις ευρώ , την ίδια στιγμή που οι 7 μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες είχαν κέρδη για το ίδιο χρονικό διάστημα 300 δις ευρώ?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι οι Έλληνες πολιτικοί κατέχουν off shore εταιρίες στο εξωτερικό για να μην φορολογούνται και το ελληνικό δημόσιο έχανε δις ευρώ?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι και οι ελληνικές τράπεζες έχουν off shore εταιρίες στο εξωτερικό για τους ίδιους λόγους με τους πολιτικούς μας?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι από το 100% των ευρωπαϊκών κονδυλίων και επιδοτήσεων εμείς απορροφήσαμε μόνο το 3% και το υπόλοιπο 97% πήγε στις τσέπες των λαμόγιων?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι οι ελληνικές καταθέσεις στο εξωτερικό φτάνουν τα 200 δις ευρώ άρα δεν είμαστε και τόσο φτωχοί όπως πλαστά μας παρουσιάζουν?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε έχουν δημιουργηθεί χιλιάδες θέσεις στο δημόσιο μόνο και μόνο για να τοποθετούν τα κομματόσκυλά (τα οποία φυσικά ποτέ δεν παρουσιαζόντουσαν στην εργασία τους)τους και μάλιστα με υπέρογκες αμοιβές?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι η Ελλάδα είναι η χώρα των πολιτικών σκανδάλων όπου κανείς δεν τιμωρείται?


Ομόλογα, χρηματιστήριο, κουμπάροι, Βατοπέδι, μιζενς, αυθαίρετα, καταπάτηση καμμένων δασικών εκτάσεων,υπεραξιολόγηση δημοσίων έργων,οτι χρειάζονται μίζες παντού για να κάνεις και την πιο απλή δουλεία σε έναν δήμο ή σε μια νομαρχία και πολλά άλλα που κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι στην χώρα μας όλα γίνονται μέσω γνωστών και πελατειακών σχέσεων και δεν υπερέχει πουθενά η αξιοκρατία?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε πως μια κρίση δεν ξεπερνιέται με τοκογλυφικά δάνεια?

Το Δ.Ν.Τ. δεν γνώριζε ότι η Αμερικάνικη κυβέρνηση με το που βγήκε ο Ομπάμα τύπωσε άφθονο χρήμα μέσω της ομοσπονδιακής τράπεζας και επειδή δεν ήθελε να υποτιμηθεί το δολάριο λόγω αυτής της μαζικής κοπής χρήματος και άρα μεγαλύτερης κυκλοφορίας δολαρίου στην αγορά, γι’αυτό με την αρωγή των αμερικάνικων κολοσσών(βλέπε Goldman Sachs) εξαπέλυσε κερδοσκοπική επίθεση εναντίων του ευρώ με πρώτο θύμα την Ελλάδα?

Το θέμα είναι ότι τα γνώριζε όλα αυτά αλλά μας άφησε να αργοπεθαίνουμε μόνοι μας ώστε να έρθει και να μας αποτελειώσει κατασπαράσσοντας μας όπως κάνουν τα αδηφάγα και πτωματοφάγα όρνια.

Και αυτό θα γίνει με το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων που στη θέση τους θα ανοίξουν πολυεθνικές, με την απόλυση των εργαζομένων που είχαν συλλογικές συμβάσεις και την πρόσληψή τους στις πολυεθνικές με μισθούς πείνας και χωρίς εργασιακά διακαιώματα.

Με την εξευτελιστική πώληση(δωρεά) των λιμανιών μας των δρόμων μας των επικοινωνιών μας και όλων των δημοσίων υπηρεσιών μας σε ξένα κεφάλαια που θα ελέγχουν ολόκληρο τον παραγωγικό πλούτο της χώρας μας.

Αλλά κυρίως θα μας έχουν πάντα υποχείρια
και θα μας κάνουν ότι θέλουν γιατί πάντα θα τους χρωστάμε οπότε πρέπει να τους ακούμε...πως θα μας κλέψουν και άλλα χρήματα και πως θα εξαθλιώσουν ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό λαό..


Tώρα... τους προσκαλέσατε να'ρθούν για...

ΝΑ ΜΑΣ "ΣΩΣΟΥΝ"




To παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο : Ramnousia


http://tiresias-press.blogspot.com

Η λέκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου Γκαρά διδάσκει στους φοιτητές της ότι οι Ελληνες έιναι ....Τούρκοι!!!!!

Επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. Κοραντή
Προς: Υπουργό Παιδείας δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων κα Ά. Διαμαντοπούλου
Θέμα: Απαράδεκτη διαστρέβλωση της ιστορίας μας από Λέκτορα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η επιστημονική πολιτείας της κας Ελένης Γκαρά, λέκτορος οθωμανικής και βαλκανικής ιστορίας στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.
Όπως καταγγέλλουν γονείς και κηδεμόνες φοιτητών της στο μάθημα « Ιστορίας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας », η κα Γκαρά επίμονα και συστηματικά επιχειρεί να τεκμηριώσει την άποψη ότι οι Έλληνες είναι Τούρκοι ως φυσιολογικό αποτέλεσμα 400 ετών οθωμανικής κυριαρχίας.

Οι ανιστόρητες και απαράδεκτες αυτές απόψεις της, που προβάλλονται υπό το κάλυμμα της επιστημοσύνης και της επιστημονικής ανεξαρτησίας είναι προσβλητικές, όχι μόνο για την ιστορίας μας, αλλά και για την νοημοσύνη μας, προσλαμβάνουν δε ένα ακόμη πιο αρνητικό χαρακτήρα, όταν εκδηλώνονται σε ένα γεωγραφικό χώρο, που νιώθει έντονα την απειλητική εγγύτητα της Τουρκίας.

Ερωτάται η κα Υπουργός:
1. Γνωρίζει τα «επιστημονικά» κατορθώματα της κας Γκαρά;
2. Εγκρίνει όπως η ανωτέρω Λέκτορας διδάσκει, με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, σε ελληνόπουλα, ότι είναι Τούρκοι και όχι Έλληνες;

από το Ελλήνων Αφύπνιση

ΣΧΟΛΙΟ
Η κ. Διαμαντοπούλου έχει να ασχοληθεί με πιο καίρια θέματα...
Την μετάθεση της Χαράς Νικοπούλου από την Θράκη στην Θεσσαλονίκη για να μην ξεσηκώνει τους Ελληνες Πομάκους ξυπνώντας την ελληνική τους εθνική συνέιδηση και τελευταί μάθαμε ότι ασχολείται και με παραγγελίες τεντών για το νέο κτίριο του Υπουργείου.......

http://koukfamily.blogspot.com