'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ποιοι γνωστοί τραγουδιστές έκρυβαν εκατοντάδες εκατομμύρια μέσω off shore;!!!!

Μεγάλα ονόματα της πίστας φαίνεται ότι εκτός από το τραγούδι ήταν καλλιτέχνες και στη φοροδιαφυγή, όπως τουλάχιστον αποκαλύπτει έρευνα του ΣΔΟΕ.

Οι ράμπο του υπουργείου Οικονομικών έκαναν φύλλο και φτερό τα οικονομικά στοιχεία 17 τραγουδιστών και απ’ ότι φαίνεται έπιασαν... λαυράκια.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 250.000 ΕΓΓΡΑΦΑ των ΗΠΑ από WIKILEAKS./ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 250.000 ΕΓΓΡΑΦΑ των ΗΠΑ από WIKILEAKS./ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

Μόλις ήρθαν τα πρώτα «πακέτα» από τα εκατοντάδες χιλιάδες έγγραφα. Είναι τρομακτικός αριθμός. 

ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ.(είναι μέχρι και ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ του 2010) 

Σε εταιρία χωρίς άδεια με "απ΄ευθείας ανάθεση" η συντήρηση των Πυροσβεστικών Super Pouma!!!

Στις 19 του μηνός είχαμε γράψει: Για ποιόν Υπουργό θα σκάσει "βόμβα" τις επόμενες μέρες;

Στις 21 του μηνός η εφημερίδα VETO, "ανεβάζει" ένα άρθρο με τίτλο: "Πέταξαν 3,4 εκατ. ευρώ σε εταιρία συντήρησης ελικοπτέρων χωρίς άδεια",

Επίδειξη δύναμης από τους Μουσουλμάνους..!!!

Η συγκέντρωση Μουσουλμάνων για ομαδική προσευχή, στον προαύλιο χώρο του κεντρικού κτιρίου του Πανεπιστημίου των Αθηνών...
στην οποία προέστη και μίλησε ο ιμάμης και καθηγητής του ισλαμικού Πανεπιστημίου Αλ Αζχάρ του Καϊρου Μοχάμετ Ζακί Μπατλάρ, δείχνει περίτρανα την αδυναμία του Ελληνικού κράτους και στον τομέα της διαχείρισης της μετανάστευσης και της λαθρομετανάστευσης.

Δράμα: Κυνηγούσε με μαχαίρι τη γυναίκα και το γιο του...!!

O πατέρας έγινε έξαλλος όταν ο γιος πήρε το μέρος της μητέρας του, στον καυγά που είχαν...

Κάποια στιγμή ο 49χρονος βούτηξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να κυνηγάει μέσα στο σπίτι, τόσο τη γυναίκα του όσο και το 18χρονο παιδί τους. 


Εκείνοι ίσα που πρόλαβαν να βγουν

Κατεδάφιση μετά τις αποκαλύψεις!!!

Eπίθεση άγνωστης προέλευσης δέχεται εδώ και μερικές ώρες η ιστοσελίδα Wikilieaks με αποτέλεσμα... να μην είναι δυνατή η εμφάνισή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με ανακοίνωση στο Twitter.

Την ίδια ώρα χιλιάδες έγγραφα δημοσιοποιούνται στο διαδίκτυο για τη διεθνή διπλωματία, κατασκοπεία, μυστικές επιχειρήσεις, ακόμη και διπλωματικούς υπαλλήλους που εργάστηκαν ως πράκτορες στον ΟΗΕ.


sport24.gr
sarotiko

Συμβουλές φλερτ από την Όλγα Φαρμάκη!!!!

Πιο σέξι από ποτέ εμφανίστηκε η Όλγα Φαρμάκη σε φωτογράφηση που έκανε φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, για λογαριασμό του ανδρικού περιοδικού Esquire.

Το μοντέλο μίλησε για το είδος του φλερτ της αρέσει και σε ποιες περιπτώσεις ο… υποψήφιος «τρώει άκυρο»!

"Φέσωσε" τον μπαμπά της 300 ευρώ για το Petville!!!!!

Το ποσό των 300 ευρώ θα πρέπει να πληρώσουν οι γονείς ενός 7χρονου κοριτσιού το οποίο έπαιζε παιχνίδια στο Facebook επί μια ώρα.
 
Η μικρή Megan από το Birminghamέπαιζε το αγαπημένο της παιχνίδι Petville ωστόσο ο μπαμπάς της, Mathew, δε γνώριζε πως ήταν επί πληρωμή. 

Το 24ωρο του τρόμου....

Διαβάστε τι συνέβη στην Αθήνα μόνο μέσα στις τελευταίες 24 ώρες και με πρωταγωνιστές άφαντους αλλοδαπούς δράστες. Τελικά το να κυκλοφορείς στο δρόμο είναι μια πολύ επικύνδινη υπόθεση.

Την 27-11-2010/17.45 στην Κηφισιά, στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Πάρου, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή

Λαφαζάνης: πίσω στη δραχμή!!!

Την επιλογή της σύγκρουσης με το ευρώ, την ΟΝΕ και τελικά την Ευρωπαϊκή Ενωση επιλέγει ως δρόμο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ σε ό,τι αφορά την επιστροφή της δραχμής επισημαίνει ότι «το νόμισμα της χώρας δεν είναι φετίχ».  
Ο κ. Λαφαζάνης αφήνει σαφείς αιχμές κατά της πλειοψηφίας του ΣΥΝ, λέγοντας ότι «δεν μπορεί κάποιοι να είναι αντίθετοι με την τρόικα - μνημόνιο και από την άλλη να μην αμφισβητούν την ΟΝΕ και το ευρώ».

Νέα χρονιά με αυξήσεις «φωτιά» λόγω ΦΠΑ...

«Φωτιά» στην τσέπη του καταναλωτή θα φέρει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προβλέπει αυξήσεις στα ποτά, τα τσιγάρα αλλά και «ψαλίδισμα» επιδομάτων και συντάξεων.

Πιο αναλυτικά, η τιμή των τσιγάρων θα ανέβει 0,10-0,20 λεπτά το πακέτο ενώ την ίδια στιγμή θα υπάρχει περιθώριο κέρδους για τους «περιπτεράδες» καθώς θα μειωθεί ο ειδικός

Τρώγαμε ασταμάτητα...στο σπίτι του Λιτζέρη !!!!

Με κινέζικο και γιαπωνέζικο φαγητό την έβγαλαν οι τρεις υπουργοί (Βενιζέλος, Λοβέρδος και Μιλένα) μαζί με τους  8 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο δείπνο που έγινε στο σπίτι του Δημήτρη Λιτζέρη, σύμφωνα με τους καλεσμένους του, το βράδυ των εκλογών.

Κινδυνεύουν να μην πληρωθούν 5.536 δημόσιοι υπάλληλοι ..!!!


Πάνω από 5.500 δημόσιοι υπάλληλοι κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι τους προσεχείς μήνες καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν απογραφεί.

Χθες πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η καταβολή της μισθοδοσίας από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών

Σε επιφυλακή οι εισαγγελείς-Φόβοι για εξέγερση στις φυλακές ...

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης κατά τη σημερινή Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος ζήτησε από τις επόμενες ώρες να υπάρχει αυξημένη πανελλαδική ετοιμότητα των εισαγγελέων υπευθύνων για τις φυλακές, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τους λόγους.

«Έσβησε» ο Φούντας.....

Ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της χρυσής εποχής του Ελληνικού Κινηματογράφου, ο Γιώργος Φούντας, πέθανε στις 16:15 το απόγευμα της Κυριακής σε ηλικία 86 ετών, χτυπημένος από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Η Ελλάδα έγινε εκατομμυριούχος στις μηνύσεις!!!

Εκατομμυριούχος… στις μηνύσεις αναδεικνύεται η Ελλάδα! 

Το γεγονός αυτό αποτελεί και το μεγάλο πρόβλημα, αφού καθιστά τη Δικαιοσύνη τον «μεγάλο ασθενή», όπως χαρακτηριστικά τόνισε, στην ετήσια Γενική Συνέλευση της

Διεκδικούν 1 εκατ. δολάρια για τον δολοφόνο της Μερσίνας Χαλβατζή

Έξι άτομα διεκδικούν το ένα εκατομμύριο δολάρια, το οποίο προσφέρει η πολιτεία της Βικτώριας, για να βρεθεί ο δολοφόνος της ομογενούς Μερσίνας Χαλβατζή.

Ανάμεσά τους και ο καταδικασθείς

Παναγόπουλος: Συγκλόνισε με την κατάθεσή του...

Σε μια κατάθεση που συγκλόνισε, ο Περικλής Παναγόπουλος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των απαγωγέων του.  

Ο 75χρονος εφοπλιστής ξεδίπλωσε καρέ-καρέ στο δικαστήριο την

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ως έκθεμα στο μουσείο Μπενάκη!!!

Βρήκε πάλι τρόπο η Τζούλια για να απασχολήσει την κοινή γνώμη… 

Θα συμμετέχει ως έκθεμα του ζωγράφου Π. Κουλουρά στο Μουσείο Μπενάκη. 

Γυμνή, ζωγραφισμένη με λάδι πάνω

Ασθενείς πειραματόζωα...

Εκατοντάδες συμβάσεις γιατρών, νοσοκομείων και πανεπιστημίων με φαρμακευτικές εταιρείες εξετάζει το ΣΔΟΕ, στα πλαίσια μεγάλης έρευνας για τις κλινικές δοκιμές. Απροστάτευτοι οι ασθενείς λάμβαναν επικίνδυνα φάρμακα, χωρίς έλεγχο.

Ανδρικό σεξ… σε κοινή θέα!!!!!

Δ
εν πίστευαν στα μάτια τους οι ένοικοι της πολυκατοικίας απέναντι από το ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου, βλέποντας το ζευγάρι των ομοφυλόφιλων να «χαριεντίζεται» στην είσοδο! 

Όπως μας είπαν επρόκειτο για δύο άνδρες οι οποίοι προφανώς κάποια σχέση είχαν με το κτίριο (ίσως ο ένας να έμενε εκεί ή να είχαν επισκεφθεί κάποιον φίλο τους) και οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ... μόνο που δεν είχαν γδυθεί στην είσοδο! 

Όπως μάθαμε κάποιοι ένοικοι έβαλαν τις φωνές και το ζευγάρι των ομοφυλοφίλων... το έβαλε στα πόδια! «Τα μάζεψε και εξαφανίστηκε» φοβούμενο... την κατακραυγή! Και βέβαια το τι άκουσαν δεν περιγράφεται! «Για σκεφθείτε να έμπαινα μέσα με το παιδί μου» έλεγε ένοικος της πολυκατοικίας. 

Προφανώς οι ένοικοι δεν έδωσαν συνέχεια στο θέμα. Όμως στη γειτονιά το συζήτησαν και αρκετοί έμαθαν για το περίεργο αυτό περιστατικό. 

dete.gr

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE!!!!!!!!!!!!!!

 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ   LIVE!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤE ΣΤΑ 
 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

alfanea

Όχι προσλήψεις στην Πυροσβεστική, ναι στις ελλείψεις…!!!!

Τ
ώρα που η τρόικα απαγόρευσε προσλήψεις στο δημόσιο τομέα και δεν της... πέρασε της κυβέρνησης να εξαιρεθούν οι τομείς της υγείας, της παιδείας αλλά και των σωμάτων ασφαλείας, να περιμένουμε ότι η πυροσβεστική υπηρεσία, για παράδειγμα, θα συνεχίσει να λειτουργεί με αυτές τις τεράστιες

Ο Τομ Κρουζ συνάντησε την Αθηνά Ωνάση !!!

Ο
Τομ Κρουζ βρέθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στο πλαίσιο της περιοδείας του για την προώθηση της νέας υπερπαραγωγής Night and day, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την εκρηκτική Κάμερον Ντίαζ.

Οι δύο σταρ διέμεναν στο

«Ο κήπος των τεράτων»

Στην Ιταλία του 16ου αιώνα, οι ευγενείς συνήθιζαν να αποδεικνύουν το μεγαλείο και τον πλούτο τους δημιουργώντας έργα, κυρίως θρησκευτικής φύσεως, που θα τους έκαναν γνωστούς με το πέρασμα των χρόνων. Αλλά δεν σκεφτόταν όλοι με αυτό τον τρόπο.

 Ο Pier Francesco Orsini, ένας από τους πιο ευκατάστατους μισθοφόρους της Ρώμης εκείνης της εποχής, δημιούργησε στον κήπο του κάστρου της οικογένειάς του στην περιοχή Bomarzo, ένα διαφορετικό μνημείο.

ΑΓΡΙΝΙΟ: 15 ρομά απείλησαν πατέρα με τα παιδιά του..

Σ
τις 8.30 το βράδυ της περασμένης Κυριακής ένας 37χρονος πατέρας μαζί με τα ανήλικα παιδιά του ηλικίας 10 και 7 χρονών ,αφού τέλειωσαν την γυμναστική τους στο Στάδιο Αγρινίου βγήκαν απο την κεντρική πόρτα και κατευθύνθηκαν στο αυτοκίνητο τους.

Τα παιδιά μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο και πριν προλάβει να μπεί ο

Aλβανοί για ... όλες τις δουλειές !!!

Στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος ότι κατά το τελευταίο επτάμηνο, έχει διαπράξει σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δεκατέσσερις (14) διαρρήξεις οικιών, από τις οποίες έχει αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα. 

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ LIVE!!!!

 Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  LIVE!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ 
 
ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

LINK:


alfanea

Ληστές .. "Νίντζα" !!!

Σύγχρονους "Νίντζα" θύμιζαν οι Αλβανοί ληστές που με το πιστόλι αλλά κυρίως το μαχαίρι [φωτο] που χρησιμοποιούσαν προκαλούσαν τρόμο στα θυματά τους. 


Ευτυχώς όμως συνελήφθησαν στην περιοχή 

του Αλιβερίου, από Αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος και της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας. 

Οι δυο (2) άνδρες υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 21 και 26 ετών τις βραδινές ώρες της 22-11-2010, στη Δάφνη Αυλωναρίου,

Φόνος όπως... στη Μύκονο

Έγκλημα στην Πάτρα -σύμφωνα με πηγή του Crimes on air- το οποίο παρουσιάζει πολλά κοινά σημεία με την δολοφονία στη Μύκονο του Μίμη Ζουγανέλη, στην οποία και πρωταγωνίστησε η στρίπερ και ερωμένη του από την Πολωνία. 

Νταραβέρι όπλων μεταξύ Ρωσίας - Βενεζουέλας

Οι σχέσεις των δύο χωρών είναι καλές και αυτό είναι γνωστό. 

 Άγνωστο ήταν μέχρι σήμερα το γεγονός ότι η Ρωσία δάνεισε τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια στη Βενεζουέλα για να αγοράσει οπλικά συστήματα ο Τσάβες. 

Αεροπλάνο συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή ...!!

Αεροπλάνο συνετρίβη σε 

κατοικημένη περιοχή του Πακιστάν

 

Ένα αεροπλάνο συνετρίβη αργά το Σάββατο σε μια κατοικημένη περιοχή του Καράτσι Πακιστάν.
Ένα μισθωμένο

Γιάννενα: Κατολίσθηση ''καταπίνει'' ένα ολόκληρο χωριό !!!

Κατολισθήσεις, καθιζήσεις και πλημμύρες συνθέτουν το σκηνικό στο χωριό Μουζακαίοι που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο - Εκκενώθηκαν σπίτια και καταστράφηκε το πνευματικό κέντρο (δείτε το βίντεο)...

Ένα μεγάλο κομμάτι γης στο χωριό υποχώρησε και προκάλεσε βαθιά ρήγματα. 

Επιστρέφει στο Οικ. Πατριαρχείο το ορφανοτροφείο Πριγκήπου!!!

Τον τίτλο ιδιοκτησίας του κτιρίου του παλιού Ορφανοτροφείου Πριγκήπου θα παραλάβει αύριο, Δευτέρα, το Οικουμενικό Πατριαρχείο... από τη διεύθυνση κτηματολογίου του νησιού της Πριγκήπου στην Κωνσταντινούπολη.

Με τον τρόπο αυτό θα κλείσει τον κύκλο της μια ιστορία που ξεκίνησε

Αυτό θα πεί.. καλό αφεντικό !!!!

Είναι ένα κείμενο για πλάκα αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα! Πολλά αφεντικά, φαντάζονται κάπως έτσι τους κανονισμός λειτουργίας μιας ιδανικής εταιρείας..

Κανονισμός λειτουργίας για ρεπό – απουσίες
Δεν δικαιολογείται. Ακόμα και ιατρική γνωμάτευση είναι άκυρη, διότι, εφόσον ήσασταν σε θέση να πάτε στο γιατρό, μπορούσατε να έρθετε και στην δουλειά.

Ιρλανδία: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του προγράμματος λιτότητας !!!

Από 50.000 έως 150.000 Ιρλανδοί διαδήλωσαν στο κέντρο του Δουβλίνου σήμερα κατά του προγράμματος λιτότητας της κυβέρνησης, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, 50.000 άτομα συμμετείχαν στην

Ένας περιπτεράς που… δεν καταλάβαινε από ηλεκτροσόκ!!!!

Απίστευτα πράγματα τα ξημερώματα σε περίπτερο της Αχαϊκής πρωτεύουσας...

Όλα έγινε λίγο μετά τη 01.00. Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου καθόταν στο κατάστημά του, όταν ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν κουκουλοφόρο που τον

Εγκαταλείψτε το νησί...!!!

Προειδοποίηση της Ν. Κορέας στους δημοσιογράφους.
 
«Όλοι οι δημοσιογράφοι πρέπει να εγκαταλείψουν το νησί Γιονπιόνγκ». 

Το παραπάνω μήνυμα στάλθηκε μέσω κινητών τηλεφώνων από το

'Αφησαν ελεύθερο Μεξικανό πολιτικό που είχε απαχθεί ..!!!

Μετά την καταβολή 20 εκατ. δολαρίων απο την οικογένειά του, ο Ντιέγκο Φερνάντεζ ντε Σεβάλος, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Μεξικανός πολιτικός είχε απαχθεί τον Μάιο και σύμφωνα με την εφημερίδα El Universal που

Έρχονται ραβασάκια για πισίνες και σκάφη..

Αρκετές χιλιάδες ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν όσοι δεν δήλωσαν τις πισίνες αλλά και όσοι "βάφτισαν" τα κότερά τους επαγγελματικά.

Η ώρα του λογαριασμού έρχεται για τους περίπου 25.000 ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν δήλωσαν τις πισίνες τους αλλά και για όσους μετέτρεψαν σε επαγγελματικά τα σκάφη αναψυχής.

Ταϊλάνδη: Βιασμός αστυνομικού από συναδέλφους της...!!!!

Ποινική δίωξη για συνωμοσία με σκοπό το βιασμό μιας αστυνομικίνας ασκήθηκε σε ένα Ταϊλανδό αξιωματικό της αστυνομίας και δύο γυναίκες αξιωματικοί, όπως μετέδωσαν ΜΜΕ σήμερα Κυριακή.

Συγκεκριμένα, το θύμα κατηγόρησε

Αποτυπώματα της Παναγίας στο Καρπενήσι!!!

Τα «Πατήματα της Παναγίας», αλλά και το εικόνισμά της συναντάει ο επισκέπτης στο μονοπάτι που οδηγεί στη Μονή Προυσού στο Καρπενήσι.

Πάνω σε κάθετο βράχο έχουν διαμορφωθεί επτά σχήματα διαφορετικού χρώματος με τη μορφή πατημασιάς, που δείχνουν ακριβώς τα

“Προφητεία” για το ναυάγιο του Τιτανικού;!!

Ένα βιβλίο που γράφτηκε το 1898, δηλαδή 14 χρόνια πριν από το ναυάγιο του Τιτανικού, θεωρείται από πολλούς "προφητικό"! Συγγραφέας του ο Morgan Robertson και τίτλος του "Futility", που σημαίνει "ματαιότητα".
 
Η υπόθεση της νουβέλας είναι το ναυάγιο ενός πλοίου στον

Πήραν φωτιά… από την καμινάδα τους!!

Πυρκαγιά ξέσπασε προχθές το απόγευμα σε δυο σπίτια, στη συνοικία των Αγίων Θεοδώρων και στην Κ. Καρτάλη, στη περιοχή του Βόλου.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι κατάφεραν να κατασβήσουν την πυρκαγιά.

Άλλαζε πάτωμα στο ... ΔΝΤ!!!!

Τη στιγμή που η τρόικα επισκεπτόταν το υπουργείο Εργασίας και συνομιλούσε με τη Λ.Κατσέλη, στο γραφείο της Άννας Νταλάρα ξήλωναν το... πάτωμα. 

Τη θέση του μπανάλ μέχρι πρότινος μαρμάρου πήρε ένα σικ και ηχομονωτικό δάπεδο

Αντίσταση στο χαράτσι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σταθμό των Αφιδνών πραγματοποιούν σήμερα κάτοικοι της Βορειοανατολικής Αττικής, την ώρα που νέοι σταθμοί τίθενται σε λειτουργία. 

Πώς επαχθείς συμβάσεις με τις εταιρείες κατασκευής

«Μυστικός δείπνος» Βενιζέλου με βουλευτές


Έντονες διεργασίες γίνονται στο ΠΑΣΟΚ όπως διαφαίνεται από το δείπνο που οργανώθηκε στο σπίτι του βουλευτή Δημήτρη Λιντζέρη, την επομένη του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών. 

Στο δείπνο συμμετείχαν τρία μέλη της