'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Ρωσία: 22 δις ευρώ τα κέρδη από τα προϊόντα "μαϊμού"!!!


Στα 22 δισεκατομμύρια ευρώ έφτασαν το 2009 οι πωλήσεις πλαστών πλαστών προϊόντων στη Ρωσία αριθμός που σε ποσοστά μεταφράζεται σε 6% του συνόλου των λιανικών πωλήσεων.

Τα ανωτέρω στοιχεία προκύπτουν από έρευνα της Ανώτατης Σχολής Οικονομίας της Ρωσίας. Το ποσοστό εκτοξεύεται στο 24% αν συμπεριληφθούν μαϊμού προϊόντα που αφορούν του κλάδους υποδημάτων, οινοπνευματωδών, αθλητικών ρούχων, φαρμακευτικών προϊόντων, καπνού και καλλυντικών.

Σε χημικά και αλκοολούχα αγαθά η νοθεία παρατηρείται σε μεγάλο βαθμό. Ακολουθούν τα φαρμακευτικά είδη και στη συνέχεια η καπνοβιομηχανία.

Στη μελέτη αναφέρεται πως τα πλαστά προϊόντα πωλούνται κυρίως σε λαϊκές, αγορές και μικρά καταστήματα.



http://cosmo.gr/

Ο πλακατζής Obama!!!

Ο πρόεδρος Barack Obama βάζει το πόδι του στη ζυγαριά την ώρα που ο σύμβουλός του, Marvin Nicholson, προσπαθεί να ζυγίσει τον εαυτό του.

Το περιστατικό συνέβη…
στα αποδυτήρια βόλεϊ του Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ώστιν στις 9 του Αυγούστου του 2010. 

Από ότι φαίνεται ο Obama είναι μεγάλος πλακατζής, αν σκεφτείτε και τις υπόλοιπες φάρσες που είχε κάνει παλαιότερα…

Όταν οι ηλίθιοι κρατάνε όπλο στα χέρια τους (8 φωτογραφίες)
































 
http://thelwmasaz.blogspot.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Καταζητείται παίκτης για εμπορία ναρκωτικών!!!

Όλα τα είχαμε ακούσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά όχι αυτό. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα, καταζητείται Αφρικανός ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας που είναι επικεφαλής σπείρας διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso οι αρχές συνέλαβαν μία κοπέλα, κόρη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, με 3,5 κιλά κοκαϊνης. 

Αποκαλύφθηκε ότι η νεαρή είναι συνεργάτης του εν λόγω παίκτη που ανήκει σε ομάδα της Β. Ελλάδας και αποκάλυψε τη δράση του.

Οι αρχές αναζητούν τον ποδοσφαιριστή που... μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης.

Πηγή
http://alepounews.blogspot.com

ΤΟ ΗΛΙΟΧΩΡΙ ( παλαιό ΝΤΟΜΠΡΙΝΟΒΟ)

ΜΠΟΡΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ..... , 

ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ , 

ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ 

ΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΙΟΧΩΡΙ!!!!


http://iliochori.blogspot.com/


ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ   ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!


ALFANEA

Aνωμαλία...

Που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη ανωμαλία;
Μην βάζετε στοίχημα για αυτό πριν διαβάσετε την είδηση που ακολουθεί.

 
Στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου κρατείται αυτή την στιγμή ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ ο οποίος το μεσημέρι είχε....

δέσει πίσω απο το αυτοκινητό του δύο σκυλιά και τα έσερνε στους δρόμους της Κορίνθου.
Κάποιοι ειδοποίησαν την αστυνομία και όταν το περιπολικό εντόπισε το αυτοκίνητο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και τα δύο άτυχα σκυλιά σέρνονταν και κτυπούσαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και εμπόδια. Αιμόφυρτα και ουρλιάζοντας.

Οταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον τύπο διαπίστωσαν οτι το ένα σκυλί είχε αρχίσει να διαμελίζεται ενώ το άλλο ήταν σε τραγίκή κατάσταση..
Ο Κορίνθιος αυτός άντε πες τον πολίτη ή άνθρωπο κρατείται στα κρατητήρια της αστυνομίας Κορίνθου...
Που μπορεί λοιπόν να φτάσει η ανωμαλία;


diogenis-press.

http://ksipnistere.blogspot.com/

Πώς καταστρέφουν ένα Έθνος με αγάπη και φροντίδα!!!

Βήμα Πρώτο: Επινοήστε την «Πολυπολιτισμικότητα»
Η ιστορία δείχνει πως κανένα έθνος δεν μπορεί να επιβιώσει την αντιπαλότητα δύο ή περισσότερων ανταγωνιστικών γλωσσών και πολιτισμών


Βήμα Δεύτερο: Προωθήστε την «Πολυπολιτισμικότητα» και ενθαρρύνετε τους μετανάστες να διατηρήσουν τον πολιτισμό τους.
Τα Έθνη που είναι πολυφυλετικά και πολυπολιτισμικά χρειάζεται να δουλέψουν πολύ σκληρά για να διατηρηθεί η ειρήνη μεταξύ των διαφόρων ομάδων.


Βήμα Τρίτο: Εξυμνείστε την Πολιτιστική Πολυμορφία – Ιδιαιτερότητα, αντί της Κοινωνικής Ενότητας. Έτσι, αυτό που μας κρατάει ενωμένους να είναι η πολυμορφία – πλουραλισμός και η ανοχή.
Στην πραγματικότητα 0ι διάφορες πολιτιστικές ομάδες προσπαθούν να επιβάλουν τις διαφορές και ιδιομορφίες τους αντί να δίνουν έμφαση στα κοινά σημεία που τις φέρνουν κοντά.


Βήμα Τέταρτο: Διευκολύνετε να αναπτυχθούν οι δημογραφικές ομάδες ομάδες που έχουν το χαμηλότερο επίπεδο μόρφωσης και εκπαίδευσης
Προωθήστε την ανάπτυξη μιας υποδεέστερης κοινωνικής τάξης που αποτελείται από άτομα που δεν έχουν αφομοιωθεί, και παραμένουν περιθωριακά και ημιμαθή, που εγκαταλείπουν τα σχολεία και την εκπαίδευση για λόγους που υποτίθεται ότι οφείλονται μόνο στις προκαταλήψεις και στις διακρίσεις που υποβάλλονται από την πλειοψηφία.


Βήμα Πέμπτο: Βρείτε μεγάλες εταιρείες που θα υποστηρίξουν οικονομικά την Πολυπολιτισμικότητα.
Επενδύστε στο θεσμό της "Εθνικής Ταυτότητας των μειονοτήτων", και δημιουργείστε μία κουλτούρα θύματος,– μια λατρεία που χαρακτηρίζεται από το σύνδρομο του κατατρεγμένου. Ταυτόγχρονα αναπτύξτε και την ανάλογη βιομηχανία παραπόνων – Ανθρώπινα Δικαιώματα – κατηγορώντας την πλειοψηφία του πληθυσμού για όλα τα προβλήματα, τις ανεπάρκειες και τις αποτυχίες των μειονοτήτων.


Βήμα Έκτο: Μετατρέψτε σε απαγορευτικό ταμπού το να μιλά κάποιος εναντίον της ιδιομορφίας και της πολυπολιτισμικότητας.
Βρείτε μια λέξη που να χαρακτηρίζει αρνητικά, όπως για παράδειγμα οι λέξεις "αιρετικός", "μάγος", "μάγισσα" που ήταν σε χρήση τον 16ο αιώνα, ή "αντιρρησίας του ολοκαυτώματος" για τα πιο σύγχρονα δεδομένα. Οι χαρακτηρισμοί "Ρατσιστής" ή "Φασίστας" είναι ικανοποιητικοί και επαρκείς. Είναι τέτοια η δύναμη πού έχουν ώστε να σταματά κάθε ελεύθερη συζήτηση και αντιπαράθεση γύρω από το θέμα και να παραλύει η σκέψη.


Βήμα επτά: Κάντε αδύνατη την εφαρμογή της νομοθεσίας περί μετανάστευσης.
Επιβάλετε μια σειρά από μύθους, όπως παραδείγματος χάριν ότι η μετανάστευση είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο που δεν μπορεί να σταματήσει και ότι είναι προς όφελος της κοινωνίας.
Αυτά είναι λοιπόν τα επτά βήματα. Και έτσι καταλήγουμε σε μία Κοινωνία που είναι ειρηνική, συμπαγής και πολυπολιτισμική… Μόνο που αυτή η κοινωνία είναι μια μεγάλη ουτοπία διότι έρχεται σε αντίθεση με τα περισσότερα ιστορικά δεδομένα.


Γιατί η πολυπολιτισμικότητα αναγνωρίζει μόνο τις συνεισφορές των άλλων πολιτισμών και των άλλων εθνοτικών μειονοτήτων;
Γιατί η πολυπολιτισμικότητα βλέπει την Δύση ως καταπιεστική και καταστρεπτική, ενώ δημιουργεί μια ρομαντική και ιδεαλιστική εικόνα για τους μη δυτικούς που τους θεωρεί καθαρά θύματα, λιγότερο υλιστές και με περισσότερη ανθρωπιά;


Ποιος τελικά επωφελείται από την πολυπολιτισμικότητα; Οι άνθρωποι που εργάζονται προς την παγκόσμια κυβέρνηση και οι οποίοι χρησιμοποιούν την πολυπολιτισμικότητα για να να κατακερματίσουν πρώην πολιτισμικά ομοιογενή έθνη. Τα παλαιά πολιτισμικά ομοιογενή έθνη παρουσιάζουν ένα εμπόδιο στην παγκόσμια κυβέρνηση, ενώ μία χώρα που αποτελείται από πολλές φυλές και ομάδες, δεν μπορεί να αντιταχθεί ενωμένη και κραταιά απέναντί της. ( Το γνωστό "Διαίρει και Βασίλευε" της πάλαι ποτέ Βρετανικής Αυτοκρατορίας που προσπαθεί να ανασυσταθεί με άλλη μορφή).


Το όραμα της πολυπολιτισμικότητας, για μια αρμονική, ανεκτική και πολιτιστική πολυμορφία της κοινωνίας είναι μια πολιτικά ορθή-και επικίνδυνη συλλογική φαντασία.


Αναβάλλεται για τον Οκτώβριο του 2011 η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο

Το υπουργείο Οικονομικών μεταθέτει για τα τέλη του 2011 την πλήρη εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, καθώς εκτιμά πως χρειάζεται αρκετός χρόνος για να προετοιμασθεί το σύστημα επιστροφής της διαφοράς του φόρου στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. 
 
Ο γγ του υπουργείου Οικονομικών, Ηλίας Πλασκοβίτης, δήλωσε την Πέμπτη πως αποµακρύνεται το ενδεχόµενο εξίσωσης των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε πετρέλαιο θέρµανσης και κίνησης. 
 
Αν και η κυβέρνηση θεωρεί δίκαιο και επιβεβλημένο το μέτρο, ωστόσο αναγνωρίζει πως δεν μπορεί να το εφαρμόσει άμεσα και πως θα χρειαστεί προετοιμασία τουλάχιστον ενός έτους, ώστε η εξίσωση να γίνει με τρόπο κοινωνικά δίκαιο. 
 
Η εφαρμογή του μέτρου θα προσφέρει στον προϋπολογισμό του 2011 ένα «μαξιλάρι ασφαλείας» 800 εκατ. ευρώ.

Για να μην θιγούν από την αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, οι ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες το υπουργείο εξετάζει τρόπους καταβολής ειδικής ενίσχυσης στους ανέργους, στους πολύτεκνους, στις μονογονεϊκές οικογένειες και γενικά σε όσους έχουν εισόδημα κάτω από το αφορολόγητο όριο. 

 
Ειδική ρύθμιση αναμένεται και για τους αγρότες, ώστε να μην υπάρχει μετακύλιση του υψηλότερου κόστος της αγροτικής παραγωγής στην λιανική.

 
Αλλαγές θα γίνουν και στο σύστημα Ήφαιστος που σχεδιάστηκε για να παρακολουθεί τη διακίνηση του πετρελαίου θέρμανσης σε όλα τα στάδια από τον εκτελωνισμό μέχρι την παράδοση στον τελικό καταναλωτή, αλλά δεν μπόρεσε από την θέσπιση του το 2008 μέχρι σήμερα να λειτουργήσει με επιτυχία.

 
Τέλος, η εξίσωση των φόρων σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης θα κόψει τον ομφάλιο λώρο με τη φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο στο πετρέλαιο που εκτιμάται ότι στερεί έσοδα 1,5 δισ. ευρώ τον χρόνο και άρα θα λύσει τον γρίφο εξεύρεσης πρόσθετων εσόδων το 2011 που επιτάσσει το Μνημόνιο.


in.gr
http://gianniotis.blogspot.com

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;  
Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν επί Σημίτη κάθε λέξη που άρχιζε από -εθν… και -ελλ… ‘εγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον “εκσυγχρονισμό”. Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή; Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανοίκει στους τραπεζίτες και τ’ αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.

Κατάλαβες τώρα γιατί τους αγαπάνε τους “μη νόμιμους μετανάστες” τόσο πολύ οι εκλεγμένοι αλήτες μας;
Για να κάνουν με τη δυστυχία τους κι εμάς δυστυχισμένους.

Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμισαν σε “εκπαίδευση”;
Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3.60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτυ του Χριστοφοράκου.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;
Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δώσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;
Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για …επενδύσεις.

Κατάλαβες τώρα πως κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα;


Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την “ελεύθερη αγορά”;
Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλο-μπακάλικα της γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους kανόνες διατροφής.

Κατaλαβες τώρα ψαράκι πόσο αξίζει η γυάλα σου;
Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις; Τότε τα βράχια της ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;

Κατάλαβες τώρα τι σημαίνουν για ‘κείνους “επενδύσεις”;
Με δημόσιο χρήμα, σε δημόσιο χώρο, με κρατικές επιδοτήσεις φτιάχνουν έργα που σε βάζουν να τα πληρώνεις για τρεις ζωές σ΄αυτούς που το παίζουν εργολάβοι. Τους έφτιαξες καινούριο αεροδρόμιο ενώ είχες, τους χάρισες και τον εθνικό σου αερομεταφορέα επειδή ήταν “μορφονιοί” και ‘ξέραν καλύτερα να στήνουν σιδεριές και να στρώνουν άσφαλτο από τη ΜΟΜΑ.

Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν ονοματάκι;
Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα – Θεσσαλονίκη χρησιμοποιόντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει κι όχι να την ξεπουλήσει στο κάθε “όμορφο’ που παριστάνει τον εργολάβο.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια;
Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων “τίποτα” με ειδικότητα στον αέρα.

Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος;
Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κοματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόποιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις “άγιες οικογένειες” του τόπου. Δεν θα βρείτε κανέναν από τους έλληνες λαμπρούς διανοητές κι επιστήμονες εκεί μέσα. Ούτε απ’ έξω δεν πατάνε μη λερωθούν.

Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ’ αυτά;
Δεν θέλουν άλλους Έλληνες. Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη. Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δυο δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται. Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και το ξέρουν.

Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
Θυμηθήτε το, κάνουν γ ε ν ο κ τ ο ν ί α και το ξέρουν.



http://koukfamily.blogspot.com/
http://syndesmos71.blogspot.com/

70χρονη κάνει... face control !!!


Μια 70χρονη Γερμανίδα θέλησε να βρει δουλειά για να αυξήσει το εισόδημα της. Διάβασε στις μικρές αγγελίες ότι οίκος ανοχής ζητάει  άνθρωπο για …«πόρτα» και αποφάσισε ότι αυτή η δουλειά της ταιριάζει γάντι.

Ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής «the Fraulein Mueller», την προσέλαβε με σκοπό να επιβλέπει την σωστή συμπεριφορά των πελατών και να λύνει τις διαφορές που προκύπτουν μεταξύ των ιερόδουλων.

«Έχει την κατάσταση υπό τον έλεγχο της. Είναι η καλύτερη στην δουλειά της,» είπε ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής.

Η 70χρονη διώχνει τους μεθυσμένους και όλους τους ανεπιθύμητους πελάτες χωρίς πρόβλημα,  αφού λόγω της ηλικίας της κανείς δεν τα «βάζει» μαζί της.

«Όλοι οι πελάτες αλλά και οι εργαζόμενες κοπέλες την σέβονται,» πρόσθεσε ο  ιδιοκτήτης, ενώ η 70χρονη δείχνει μεγάλο ζήλο και επαγγελματισμό. 

Στα ψυγεία το παγωτό... μαριχουάνα!!!

Παγωτό με... μαριχουάνα είναι η νέα τρέλα που έρχεται από τις ΗΠΑ! Το προϊόν βρίσκεται ήδη στα ράφια και, μάλιστα, σε διαφορετικές γεύσεις, ενώ απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν να καπνίζουν χασίς αλλά να... το τρώνε!

Το παγωτό κυκλοφορεί μόνο στην Καλιφόρνια, όπου επιτρέπεται η κατοχή και χρήση μικρών ποσοτήτων μαριχουάνας καθώς και η ιατρική χρήση της. Μάλιστα, η Πολιτεία εισπράττει 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο από την φορολόγηση της καλλιέργειας.

Το παγωτο μαριχουάνα κοστίζει 15 δολάρια, δεν πωλείται σε ανήλικους και κυκλοφορεί σε τρεις γεύσεις: μπανανα, τσίζκεικ και μπράουνι σοκολάτα.

Σύμφωνα δε με την παρασκευάστρια εταιρεία, στα ψυγεία θα φτάσουν σύντομα και νέες γεύσεις, ενώ το παγωτό χαρακτηρίζεται ως... υγιής εναλλακτική (!) σε ασθενείς οι οποίοι δεν θέλουν να καπνίζουν μαριχουάνα!

http://www.star.gr/

Γέμισε το κοιμητήριο της Άρτας μόνο τέσσερις ταφές μπορεί πλέον να καλύψει!!! Τι σκοπεύει να κάνει η δημοτική αρχή.

Η δημοτική αρχή μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο προκειμένου να βρεθεί λύση αποφάσισε να γίνει εκταφή των οστών στα εγκαταλειμμένα και αγνώστων στοιχείων ταφεία και να τοποθετηθούν στο παλαιό οστεοφυλάκιο μέσα σε οστεοθήκες, καθώς είναι η μόνη λύση για να εξευρεθεί χώρος.
 
Πρόκειται για 40 ταφεία τα οποία άγνωστο πως και γιατί δεν περιέχουν κανένα στοιχείο της ταυτότητας του νεκρού που ενταφιάστηκε εκεί.
Η δημοτική αρχή έχει προβλέψει σε περίπτωση που κάποιος συγγενής εμφανιστεί μετά τη μεταφορά αναζητώντας στοιχεία να υπάρχει ένα καρτελάκι στο κάθε οστεοφυλάκιο με τοπογραφικό διάταγμα του σημείου στο οποίο βρισκότανε.
 
Ο Δήμαρχος Αρταίων Πάνος Οικονομίδης αναφερόμενος στο θέμα τόνισε: «Δεδομένου ότι στενεύει πολύ η δυνατότητα μέχρι να ξεκινήσει (το νέο κοιμητήριο) στείλαμε την Υπηρεσία να ελέγξει. Έχουμε δικαίωμα ήδη από τώρα στο νέο νεκροταφείο αλλά πρέπει να γίνει κάποια διαδρομή μέσα με άσφαλτο, που θα πάρει περίπου δύο-τρεις μήνες. . Αντιλαμβάνεστε ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς μέχρι να λειτουργήσει το νέο κοιμητήριο θα χρειαστούμε πιθανώς «χ» αριθμό. Να υπάρχει αυτή η ευχέρεια, όχι τίποτε άλλο».
 
Την αναβολή του θέματος πρότεινε ο δημοτικός σύμβουλος Αθ. Βαΐτσης προκειμένου, όπως είπε, να υπάρξει βεβαίωση απ’ την Υπηρεσία περί των αγνώστων στοιχείων αυτών των ταφείων.
 
Αναβολή πρότεινε και ο Αρ. Μπακόλας λέγοντας ότι το θέμα πρέπει να αποτελέσει απόφαση της νέας Δημοτικής Αρχής «γιατί είναι πολλά και ανοιχτά θέματα σε ότι αφορά το δημοτικό κοιμητήριο» όπως είπε. Κατά την ψηφοφορία οι κ.κ. Βαΐτσης και Μπακόλας ψήφισαν παρών.
 
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Κοτσαρίδας τόνισε ότι εφόσον υπάρχουν μόνο τέσσερα ταφεία κενά σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου, είναι απαραίτητο να γίνει η εκταφή. «Αν υπάρχει το πρόβλημα που μας διαβεβαιώνει ο Δήμαρχος αυτή τη στιγμή ότι υπάρχουν τέσσερις κενές θέσεις φρονώ ότι μακάρι να μην συμβεί σε κανέναν συμπολίτη μας το μοιραίο αλλά με 4 θέσεις μέχρι 31 Δεκεμβρίου μέχρι να αναλάβει η επόμενη Δημοτική Αρχή μήπως παρουσιαστεί πρόβλημα και δεν υπάρχει θέση αν είναι μόνο τέσσερις» είπε ο κ. Κοτσαρίδας.
 

Κίνα: Σφήνωσε στη λεκάνη της τουαλέτας για 5 ώρες !!!!!!!!!!

Η φωτογραφία είναι πραγματική και τραβήχτηκε ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον άντρα που σφήνωσε στη λεκάνη της τουαλέτας.


Όπως δήλωσε ο Wang Xuekui μπήκε στο μπάνιο για να λουστεί και του γλίστρησε το σαμπουάν από τα χέρια και έπεσε μέσα στη λεκάνη.


Αμέσως έχωσε το χέρι του να το βγάλει αλλά αυτό είχε σφηνώσει βαθιά έτσι έπρεπε να βάλει το χέρι του πιο βαθιά στο σωλήνα για να το πιάσει. Έτσι σφήνωσε το χέρι του και δεν μπορούσε να κουνηθεί. Αμέσως άρχισε να ουρλιάζει και ήρθε η γυναίκα του η οποία αφού προσπάθησε για μία ώρα να τον βοηθήσει κατάλαβε ότι δεν γίνεται και φώναξε την πυροσβεστική.


Οι πυροσβέστες για να καταφέρουν να τον απεγκλωβίσουν αναγκάστηκαν να πάνε στο διπλανό διαμέρισμα και να γκρεμίσουν το τοίχο για να βρουν το σωλήνα και να ξηλώσουν όλα τα υδραυλικά. Η επιχείρηση κράτησε πέντε ώρες και ευτυχώς κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άντρα χωρίς να τραυματιστεί.

Πηγη : freegossip.gr
TNSite: Κίνα: Σφήνωσε στη λεκάνη της τουαλέτας για 5 ώρες

Θέλουν το «κλειδί» της αιώνιας ζωής!!!

Η Αυστραλία αναμένεται να αποκτήσει την πρώτη κρυογενετική κλινική Μετά τις ΗΠΑ και τη Ρωσία έρχεται η αυστραλιανή πολιτεία Βικτόρια που σύντομα θα αποκτήσει την πρώτη κλινική κρυογενετικής.

Το εγχείρημα αυτό, για το οποίο επιχειρηματίες από τη Μελβούρνη συγκεντρώνουν χρήματα για την υλοποίησή του, αναμένεται να ξεκινήσει σε έξι μήνες.


Οι εμπνευστές του εγχειρήματος λένε ότι θα παγώνουν και θα αποθηκεύουν στην κλινική ανθρώπινα πτώματα ή κεφάλια για 50 έως 100 και πλέον χρόνια, έως ότου η επιστήμη θα έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που θα επιτρέπει να λειτουργούν απόλυτα βιολογικά τα παγωμένα πτώματα.

Πηγη : newsbeast.gr
TNSite

Τι δηλώνει ο θησαυροκυνηγός του Αλή Πασά..!!!

Ο Ελληνοαυστραλός χρυσοθήρας, βρίσκεται στα Τρίκαλα και έχει αποδείξεις για το που περίπου βρίσκεται ο πολυπόθητος θησαυρός του Αλή Πασά. «Βρίσκομαι εδώ για να βγάλω τον θησαυρό», προσθέτοντας «εφόσον συμφωνήσουμε απόψε με το Δημοτικό Συμβούλιο», δήλωσε ο Ελληνοαυστραλός χρυσοθήρας.


Σύμφωνα με το trikalanews.gr δεν προσδιόρισε την ποσότητα του θησαυρού που αναζητά, λέγοντας αόριστα «είναι μεγάλη ποσότητα» και ότι «το μερίδιο που θα πάρει το κράτος, θα βοηθήσει σημαντικά την Εθνική οικονομία».
Ρωτήθηκε αν έχει συνειδητοποιήσει τον πανικό που έχει δημιουργηθεί και τον «χρυσό πυρετό» που έχει προκαλέσει και απάντησε «το αντιλαμβάνομαι, είναι λογικό και ξέρω πως όταν βρεθεί ο θησαυρός, θα κινητοποιηθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός. Ακόμη και ο στρατός γιατί είναι υπόθεση στρατηγικής σημασίας για την χώρα μας». Ήταν κατηγορηματικός ότι ξέρει τι ψάχνει και κυρίως ότι αυτό που ψάχνει το έχει εντοπίσει.


«Είναι κάτι προς όφελος όλων», σχολίασε και πρόσθεσε πως «λογικό να παρακολουθούν πολλά βλέμματα εντός και εκτός Ελλάδας την όλη υπόθεση», επαναλαμβάνοντας ότι «πρόκειται για υπόθεση στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα».
Τόσο ο ίδιος όσο και η δικηγόρος του, σε ερώτηση αν στην περίπτωση εύρεσης του θησαυρού που αποδειχτεί ότι είναι του Αλή-Πασά, υπάρχει περίπτωση από νομικής φύσεως, να υπάρξουν αιτήματα από πλευράς Τουρκίας για μερίδιο, μας απάντησε «απολύτως κανένα, είναι ο θησαυρός των προγόνων μας που αποκτήθηκε με βίαιο τρόπο από τον Αλή-Πασά. Αυτά είναι νομικά ξεκάθαρα».


Λίγο νωρίτερα, είχε ζητήσει από τον Δήμαρχο Βασιλικής Βάϊο Ζιάκα, να διαμορφωθεί ο χώρος που θα γίνει η ανασκαφή, λέγοντας «δήμαρχε τον έχετε γεμάτο λακκούβες». Ταυτόχρονα, ζήτησε από τον Δήμαρχο, το αυτονόητο. «Ότι αναφέρεται στο ιδιωτικό συμφωνητικό να τηρηθεί, δεν θέλω μετά την ανάσυρση του θησαυρού να έχουμε δικαστήρια για νέες απαιτήσεις».
Ένα συμφωνητικό που χθες το βράδυ πήγε σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο έχοντας μπει και οι τελευταίες «πινελιές» που ορίζουν σε 11% το ποσοστό του Δήμου από το μερίδιο του 50% του θησαυρού που θα πάρει ο χρυσοθήρας και ένα συμφωνητικό που ελέγχθηκε εξονυχιστικά από νομικής απόψεως και από τις δύο πλευρές.


Το Δημοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία μετά από αρκετή ώρα και με ψήφους 6-5 «πέρασε» το ποσοστό, με την αντιπολίτευση να ζητά το «νόμιμο ποσοστό», που βέβαια κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχει νομικά ύψους τέτοιου ποσοστού και πόσο είναι αυτό αν υπάρχει. Από χθες λοιπόν, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την διαδικασία για να ελεγχθεί νομότυπα αν υπάρχει θησαυρός και αν υπάρχει να ανασυρθεί από βάθος 20 μέτρων.


Πηγη : newskosmos.com
TNSite

Άδειες για πετρελαϊκές έρευνες στο Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο εντός ελληνικής ΑΟΖ εκδίδει η Τουρκία!!!

Η κούρσα για το ενεργειακό «Ελ Ντοράντο» του Αιγαίου και της της Ανατολικής Μεσογείου (όπως γράφει και η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο τεύχος που κυκλοφορεί) ξεκίνησε, αλλά για την ώρα τρέχει μόνη της η Τουρκία, απειλώντας όπως να πυροδοτήσει γενικευμένη ελληνοτουρκική κρίση:

Η Turkiye Petrolleri Anonim Ortakligi/TPAO ολοκλήρωσε σε μόλις δύο μήνες (Ιούλιος-Αυγουστος) τις πρώτες τρεις διαγωνιστικές φάσεις που θεωρούνται απαραίτητες για να θεμελιώσουν ερευνητικά δικαιώματα ξένοι πετρελαικοί όμιλοι στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο!


Πρακτικά με βάση τα όσα ισχύουν διεθνώς κάτι τέτοιο θα έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο έως το πρώτο τρίμηνο του 2012.

Η κίνηση αυτή της TPAO εξηγεί και την πορεία του «Πίρι Ρέϊς» τον περασμένο Ιούλιο στην Ανατολική Μεσόγειο:

Στις 10 Αυγούστου έληξε η προθεσμία του διεθνούς διαγωνισμού για την πραγματοποίηση σεισμικών ερευνών (τριών διαστάσεων) σε θαλάσσια περιοχή 1.100 χλμ, η οποία βρίσκεται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και βέβαια εντός της (δυνητικής) ελληνικής ΑΟΖ (λέμε δυνητικής γιατί ενώ λέμε ότι η υφαλοκρηπίδας μας φτάνει στα βάθη της ανατολικής Μεσογείου … διστάζουμε να ανακηρύξουμε ΑΟΖ!) στην Ανατολική Μεσογείο.

Η ερευνα του «Πϊρι Ρέϊς» τελικά αποσκοπούσε σε αυτό ακριβώς: Να χαρτογραφήσει τον βυθό εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και να δημιουργήσει βάση δεδομένων για τον διαγωνισμό της ΤΡΑΟ. Η μη παρεμπόδιση του “Πϊρι Ρέϊς”¨από ελληνικής πλευράς αποδεικνύεται ότι έχει ολέθρια αποτελέσματα για τα ελληνικά συμφέροντα:

Εκλήφθηκε διεθνώς ως μήνυμα διάθεσης συνδιαλλαγής της ελληνικής πλευράς ή αδιαφορίας της για τα κοιτάσματα της Αν. Μεσογείου. από τις ξένες εταιρείες.

Την ίδια στιγμή η Άγκυρα, όπως γράφει με λεπτομέρειες η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ (χάρτες με τις «θερμές» περιοχές και τον νυν και μελλοντικό συσχετισμό ισχύος στην περιοχή, δημοσιεύονται στο ίδιο άρθρο), οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ενισχύουν τις αεροπορικές και ναυτικές βάσεις της στη νότια Τουρκία στις ακτές της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο κρατικών συμφερόντων πετρελαικός όμιλος ΤΡΑΟ (από τους μετόχους της είναι και το Τουρκικό Ταμείο Στρατού) πέτυχε να ολοκληρώσει μέσα στον Ιούλιο, πολύ ενωρρίτερα από τις 20 Αυγούστου για την οποία μίλαγε η τουρκικ ΝΟΤΑΜ  την διαδικασία για τη χαρτογράφηση του βυθού στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ σε μία ανάλογη κίνηση είχε προβεί το «Τσεσμέ» στο Βόρειο Αιγαίο.

Η επόμενη κίνηση της Άγκυρας είναι να «παραχωρήσει» άδειας για έρευνες σε αυτές τις περιοχές. Μία τέτοια κίνηση θα είχε δύο μείζονα απότελέσματα: Η ελληνική πλευρά θα βρισκόταν σε μειονεκτική θέση, ανάλογη με αυτ΄που βρέθηκε η Τουρκία, όταν η Κύπρος πρόλαβε και παραχώρησε άδειες έρευνας κα εκμετάλλευσης στην δική της ΑΟΖ. Δηλαδή θα έχουμε δημιουργία τετελεσμένων. Δεύτερον θα έχουμε μία διαρκή εστία κρίσης.

 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://nationalpride.wordpress.com/

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 66χρονης στην Καλαμαριά – δράστης ο γιος της...

Την εξιχνίαση υπόθεσης δολοφονίας 66χρονης γυναίκας, που αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, ανακοίνωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. 
 
 Δράστης φέρεται πως είναι ο 32χρονος γιος της, ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, υποδεικνύοντας, μάλιστα, το σημείο όπου απέκρυψε το φονικό όπλο, δηλαδή το κουζινομάχαιρο, με το οποίο κατακρεούργησε το θύμα.
 
Η 66χρονη βρέθηκε νεκρή από την κόρη της, στο διαμέρισμα όπου διαμένει ο γιος της, στην οδό Παρασκευοπούλου. 
 
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, το φονικό διεπράχθη το τελευταίο 48ωρο. Η σορός της γυναίκας βρέθηκε....... στην κουζίνα του διαμερίσματος και έφερε τέσσερα χτυπήματα στη δεξιά κι ένα στην αριστερή κοιλιακή χώρα.
 
Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης, κάτι που έστρεψε από την πρώτη στιγμή τις έρευνες των αστυνομικών αρχών στο στενό περιβάλλον της 66χρονης. 
 
Ο 32χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.
 
agelioforos.gr 
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:  http://aetoshal.blogspot.com/

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ζήτησε επίδομα θέρμανσης για το Μπάκιγχαμ - η αίτησή της δεν έγινε δεκτή!!!

Η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε να λάβει και αυτή επίδομα θέρμανσης για το Μπάκιγχαμ και τις υπόλοιπες κατοικίες της αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την κυβέρνηση λόγω της κατακραυγής που θα προκαλούνταν, αναφέρει ο Guardian.

Το αίτημα για αντικατάσταση της μονάδας θέρμανσης στο Μπάκιγχαμ και το Γουίντσορ υποβλήθηκε από στέλεχος του βασιλικού οίκου το 2004 προς την τότε κυβέρνηση Μπλερ.Στην επιστολή του ζητούσε από την αρμόδια Αρχή αν μπορεί να περιλαμβάνεται και η βασίλισσα στους δικαιούχους.

Η κυβέρνηση απάντησε ότι το επίδομα προορίζεται για σχολεία, νοσοκομεία αλλά και οικογένειες μικρών εισοδημάτων. 

Ακόμη εξέφρασε την ανησυχία της για τις αρνητικές επιπτώσεις από μία πιθανή διαρροή του αιτήματος στον Τύπο.

Το κόστος θέρμανσης των βασιλικών ανακτόρων και κατοικιών φτάνει το ένα εκατομμύριο λίρες επί συνόλου 15 εκατομμυρίων της ετήσιας κρατικής χορηγίας.

Το Μπάκιγχαμ δεν σχολίασε τις αποκαλύψεις.
Από ΤΟ ΒΗΜΑ

Οι προβλέψεις της ΝΑΣΑ για το 2013...Να ανησυχούμε?

Tεράστιες ηλιακές καταιγίδες
προβλέπει η NASA για το 2013. 

Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η ηλεκτροδότηση, οι τηλεπικοινωνίες, τα αεροπορικά ταξίδια και οι ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές να διακοπούν ακόμη και για μήνες. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για τις συνήθεις θεωρίες καταστροφολογίας,...
....
αλλά για στοιχεία της ΝΑSA, τα οποία δημοσιοποίησε σε διεθνές επιστημονικό συνέδριο ο Υπουργός Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας Λίαμ Φοξ.
Από τις αρχές του 2013 ο ήλιος θα μπει σε φάση έξαρσης των ηλεκτρικών καταιγίδων, που θα έχουν σαν αποτέλεσμα διακοπή της ηλεκτροδότησης και μαζικά μπλακ άουτ , κατάρρευση των τηλεπικοινωνιών, της λειτουργίας των δορυφόρων. Οι ηλεκτρονικές διεθνείς τραπεζικές συναλλαγές θα παγώσουν και ...κοινώς ο πλανήτης θα παραλύσει.
«Η ηλεκτροδότηση θα έχει πρόβλημα, οι δορυφορικές επικοινωνίες θα διακοπούν με αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι αστυνομικές αρχές και ο στρατός, οι διεθνείς τραπεζικές συναλλαγές θα σταματήσουν», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι επιστήμονες.
Η ηλιακή καταιγίδα θα έχει δύναμη όσο 100 υδρογονοβόμβες , θα απελευθερώσει πρωτοφανή επίπεδα μαγνητικής ενέργειας , κάποιοι φοβούνται μάλιστα ότι το μαγνητικό πεδίο που περιβάλει και προστατεύει τη Γη δεν θα αντέξει.
«Οι ηλιακές καταιγίδες μπορούν να καταστρέψουν το σύγχρονο τεχνολογικό πολιτισμό μας», επιμένουν οι επιστήμονες και προσθέτουν: «Το κόστος για την κοινωνία μας δεν θα είναι δισεκατομμύρια δολάρια αλλά μάλλον τρισεκατομμύρια. 10 τρις δολάρια για μια περίοδο αρκετών χρόνων».
Οι μετεωρολόγοι πιστεύουν πως η ηλεκτρομαγνητική καταιγίδα θα προκαλέσει ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ οι ηφαιστειολόγοι προειδοποιούν για εκρήξεις ηφαιστείων που για χρόνια ήταν ανενεργά. Οι ψυχραιμότεροι πάντως υπενθυμίζουν ότι και στο παρελθόν έχουν υπάρξει ανάλογα εφιαλτικά σενάρια αλλά το τέλος του κόσμου δεν έχει ακόμη έρθει...


ΠΗΓ:   http://stakarfia.blogspot.com/

Δείτε την εν ψυχρώ δολοφονία ενός άνδρα από τον αδερφό του..!!!

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη της Τουρκίας παρακολουθεί την εξέλιξη σε ιστορία δολοφονίας ενός νεαρού άντρα από τον ίδιο του τον αδερφό, η οποία καταγράφηκε καρέ-καρέ από την κάμερα ασφαλείας στον δρόμο που συνέβη σήμερα το περιστατικό.

Στα πλάνα μπορείτε να δείτε το θύμα να στέκεται μπροστά στην πόρτα του καταστήματός του και να ετοιμάζεται να ανοίξει με τα κλειδιά του. από πίσω του έρχεται ξαφνικά ο αδερφός του, ο οποίος κρατάει ένα πιστόλι στο δεξί του χέρι. Τον πυροβολεί εξ’ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού και απομακρύνεται τροχάδην, ενώ ο αδερφός του σωριάζεται νεκρός στο πεζοδρόμιο.

Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία δεν ανακοίνωσε ακόμα τα ακριβή αίτια της δολοφονίας, αλλά σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πρόκειται για λόγους ζήλειας.

Δείτε το βίντεο-σοκ:






ΠΗΓΗ: Zougla.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://greekgalaxy.net

Γιαγιά σκότωσε τις εγγονές της, τον γαμπρό της και αυτοκτόνησε...

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία γυναίκα σκότωσε τα δύο της εγγονάκια και τον γαμπρό της χθες Πέμπτη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στο Σιάτλ των ΗΠΑ και δημοσιοποίησε η εφημερίδα Seattle Times.

Η γυναίκα, η ηλικία της οποίας είναι μεταξύ 50 και 60 ετών, πήρε ένα πιστόλι κι άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως μέσα στο σπίτι της οικογένειας, με αποτέλεσμα να σκοτώσει ακαριαία τον γαμπρό της Τσεάν Χαρμ Παν, αλλά και τις δύο της εγγονές ηλικίας 14 και 17 ετών αντίστοιχα. Επίσης τραυμάτισε σοβαρά την κόρη της Ταίντα Χαρμ, η οποία θα επιζήσει, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα λένε οι γιατροί.

Πριν από την επίθεση η γιαγιά που είναι μετανάστρια από την Καμπότζη και ονομάζεται Τσούι Χάρμ, είχε προειδοποιήσει τουλάχιστον μία συγγενή της να κλειδωθεί μέσα σε ένα δωμάτιο.

«Η γιαγιά τους σκότωσε χωρίς λόγο» είπε στην εφημερίδα ένα μέλος της οικογένειας, που έφθασε στο σπίτι λίγο μετά την επίθεση.

Η κόρη της 50χρονης που τραυματίστηκε, είπε στους αστυνομικούς «Η μητέρα μου τρελάθηκε»ενώ πολλά από τα υπόλοιπα εγγόνια που ήταν στο σπίτι τη στιγμή των φόνων, έτρεχαν για να σωθούν…

Star.gr 

 ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://greekgalaxy.net/

Βαρβιτουρικά για… καραμέλες

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο σκάνδαλο με ντόπινγκ στον επαγγελματικό αθλητισμό του 21ου αιώνα.

Ένα αγοράκι που είναι μαθητής νηπιαγωγείου σε περιοχή κοντά στο Παρίσι μοίρασε βαρβιτουρικά χάπια σε συμμαθητές του, νομίζοντας ότι ήταν καραμέλες, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 13 νήπια να νοσηλευτούν προληπτικά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Γραφείου Εκπαίδευσης της περιοχής, Ντανιέλ Οβερλό, «ένα παιδάκι, ηλικίας 3-5 ετών, έφερε στο σχολείο Ανατόλ Φρανς του Μοντρέιγ βαρβιτουρικά και τα μοίρασε ως καραμέλες. Περίπου δώδεκα παιδιά δοκίμασαν τα χάπια».


Και πρόσθεσε ότι ορισμένα από τα παιδιά είπαν ότι αισθάνονταν ζαλάδα, ενώ άλλα έκαναν εμετό. Μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχαν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί πόσα παιδιά ακριβώς πρόλαβαν να καταπιούν τα χάπια. Στο νοσοκομείο παραμένουν για παρακολούθηση 13 νήπια.


Άγνωστο επίσης παραμένει πού βρήκε τα βαρβιτουρικά ο μικρός μαθητής. 


http://www.zougla.gr/ 

Επεισόδια σε δημοτικό σχολείο... για τα μηχανάκια!!!

Μ
όνο ξύλο που δεν έχει πέσει στο Στρούμπειο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας, μεταξύ των γονέων!  

Αιτία; Ορισμένοι γονείς που μεταφέρουν τα παιδιά τους με δίκυκλα, ανεβαίνουν πάνω στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να ενοχλούν τους υπόλοιπους αλλά και να εγκυμονεί κίνδυνος για την ασφάλεια των παιδιών που εκείνη τη στιγμή βγαίνουν από το σχολικό συγκρότημα. 
 
Δεν είναι λίγες οι φορές που γονείς έχουν έρθει αντιμέτωποι και μάλιστα κάποιοι έχουν διαπληκτιστεί σε σημείο που να απειλούνται ακόμη και χειροδικίες. «Έχουμε καλέσει και την Δημοτική Αστυνομία, αλλά και την Άμεση Δράση, δυστυχώς όμως δεν έχουν επέμβει» μας είπε πατέρας μικρής μαθήτριας. 

http://dete.gr/



Η Ελλάδα πέθανε. Ζήτω το Κατάρ!

Έδωσαν στον Γιωργάκη μια ατζέντα γεμάτη φωτογραφίες για το πώς θα γίνει το Ελληνικό, Λας Βέγκας ή Βαρκελώνη, θαμπώθηκε και έβαλε την...
τζίφρα. Αμέσως έσπευσε να διαλαλήσει ότι έκλεισε συμφωνία με το...
Κατάρ για την εκμετάλλευση της περιοχής του πρώην αεροδρομίου που θα φέρει στα ταμεία 5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πολλά λεφτά. Μόνο που ο George έμεινε στις φωτογραφίες και δεν διάβασε τα ψιλά γράμματα: πρόκειται για μια «ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΉ» συμφωνία κατά την οποία οι Άραβες μπορούν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια με το πρώτο εμπόδιο. Και εάν λάβουμε υπόψη ότι παρόμοια φαντασμαγορική συμφωνία υπέγραψε το Κατάρ και με την Κυπριακή κυβέρνηση, αλλά τώρα κάνουν πίσω, τότε μπορείτε να καταλάβετε.

Με την πρώτη απεργία, γραφειοκρατία ή διαδήλωση, μην τον είδατε τον Παναή. Βέβαια, ακόμα και αυτό να μην γίνει, θα χρειαστούν 4-5 χρόνια περιβαλλοντικών μελετών για να ξεκινήσει το έργο και τα λεφτά δεν θα τα πάρουμε προκαταβολικά.

Τι είπατε; Εάν θα είναι ακόμα κυβέρνηση ο Φον Γιωργάκης μέχρι τότε; Δεν ξέρω. Πάντως εάν τελεσφορήσει η συμφωνία, η Κουκίς αναλαμβάνει προσωπικά να του στείλει ενημερωτικό σημείωμα στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών όπου (φαντάζομαι) ότι θα θητεύει. Για να χαρεί ότι κάτι έκανε κι αυτός.

Κατά τα άλλα, σας το είπαμε, το πάρτι ξεπουλήματος έχει ξεκινήσει αλλά το ψαχνό βρίσκεται στις τράπεζες. Εκεί θα παρελάσουν όλοι οι μεγαλοκαρχαρίες. Αρχής γενομένης από τους Γερμανούς που φαίνεται πως «πήραν» πολλά από τον Παπακωνσταντίνου. Αχ αυτός ο Σόιμπλε!






Γράφει η Κουκίδα

topontiki.gr
http://dinatos.blogspot.com 

Ιράν: Αν μας επιτεθούν, θα γίνει πόλεμος «χωρίς όρια»!!

Στην επανάληψη των μέχρι σήμερα γνωστών θέσεών του για τα πυρηνικά προχώρησε το Ιράν, με τη διαφορά ότι το νέο τοπίο στο οποίο αυτές ανακοινώθηκαν, χαρακτηρίζεται τόσο από τη συνέλευση του ΟΗΕ, όσο και από τις νέες κυρώσεις που έχουν προστεθεί σε βάρος του. 
 
Κατά τη διάρκεια παρέλασης που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση στην Τεχεράνη, με αφορμή τις τελετές για την επέτειο (φέτος η 30ή) της έναρξης του ιρανο-ιρακινού πολέμου (1980-1988), ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Χασάν Φιρουζαμπάντι, δήλωσε ότι: «Η αυξανόμενη στρατιωτική ισχύς του Ιράν έχει ως στόχο την αποτροπή ενδεχόμενων επιθέσεων και την υπεράσπιση της χώρας μας κατά των απειλών του εχθρού». Ταυτόχρονα, το Ιράν διατύπωσε και πάλι τη θέση, μέσω του προέδρου του Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ότι μία αμερικανική επίθεση εναντίον του Ιράν θα προκαλούσε έναν πόλεμο «χωρίς όρια».

 
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ΗΠΑ και Ισραήλ δεν έχουν αποκλείσει τη χρήση στρατιωτικής βίας σαν μέσο αποτροπής του Ιράν να αποκτήσει πυρηνική τεχνολογία για στρατιωτικούς σκοπούς. Τέλος όπως οι ίδιες οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν, αναμένεται να προχωρήσουν σε εξοπλιστικό συμβόλαιο με τη Σαουδική Αραβία, ύψους 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων, για την ασφάλεια της Σαουδικής Αραβίας απέναντι στο Ιράν.

 
Πηγή https://hellenicspace.wordpress.com

http://hellasxg.blogspot.com/

Οι 5 πιο εντυπωσιακοί ανθρώπινοι σχηματισμοί!!

Αυτά τα έργα τέχνης μπορεί να είχαν πολύ σύντομη διάρκεια ζωής (όσο άντεχαν τα.. πόδια των «υλικών» για την ακρίβεια) ωστόσο εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν μέσα από τις φωτογραφικές στιγμές.
Για κάθε σχηματισμό επιστρατεύτηκαν δεκάδες και σε μερικές περιπτώσεις χιλιάδες άνθρωποι. Δείτε πέντε από τους πιο εντυπωσιακούς ανθρώπινους πίνακες που έχοευν γίνει.



Στρατιωτικό αεροσκάφος
 

Οι 5 πιο εντυπωσιακοί ανθρώπινοι σχηματισμοί
Διαμάντι κατά την διάρκεια ελεύθερης πτώσης
 
Οι 5 πιο εντυπωσιακοί ανθρώπινοι σχηματισμοί
Σημαία της Σιγκαπούρης
 
Οι 5 πιο εντυπωσιακοί ανθρώπινοι σχηματισμοί
Πορτρέτο του προέδρου Γούντρου Γουίλσον, το 1918
 
Οι 5 πιο εντυπωσιακοί ανθρώπινοι σχηματισμοί
Το… ανθρώπινo Άγαλμα της Ελευθερίας
πηγή: newsbeast.gr

Βίαζε την κόρη του κάθε μέρα για έναν ολόκληρο χρόνο...

Σε ποινή κάθειρξης 14.400 ετών καταδικάστηκε ένας Φιλιππινέζος που βίαζε την κόρη του κάθε μέρα, για ένα χρόνο.


Συγκεκριμένα, ο πατέρας- «τέρας», βίασε την 13χρονη κόρη του 360 φορές και το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη 40 ετών για κάθε φορά, δηλαδή συνολικά, 14.400 χρόνια.


Ο άνδρας που είναι οδηγός τρικύκλου, είχε αρχικά καταδικαστεί σε θάνατο με ένεση τον Μάρτιο του 2006, αλλά ο δικηγόρος του άσκησε έφεση.


Σε ανακοίνωση του, το δικαστήριο ανέφερε: «Η μαρτυρία ενός θύματος βιασμού που βρίσκεται ακόμη σε τρυφερή ηλικία και κακοποιήθηκε από έναν άνθρωπο ηθικής υπεροχής στην οικογένειά της έχει μεγάλο βάρος και αξιοπιστία».

http://www.star.gr/index.php?ID=ellada_kosmos&Rec_ID=61580

Ρουμανία: 5.000 αστυνομικοί στους δρόμους κατά της μείωσης των μισθών τους !!!

Πέντε χιλιάδες αστυνομικοί κατέβηκαν σήμερα στους δρόμους του Βουκουρεστίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μείωση κατά ένα τέταρτο των αποδοχών τους, ανακοίνωσε συνδικαλιστική πηγή.  

«Ζητούμε από την κυβέρνηση να υπαναχωρήσει στο θέμα της μείωσης των μισθών και στο σχέδιο κατάργησης θέσεων εργασίας μέσα στην αστυνομία. Είναι δύσκολο το επάγγελμα του αστυνομικού και θέλουμε να έχουμε το σεβασμό που μας αξίζει», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συνδικάτου Pro Lex, ο Μπόγκνταν Μαρίτσα.

Οι διαδηλωτές, μέλη των δύο μεγαλύτερων συνδικάτων των αστυνομικών, Pro Lex και SNPPC, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία έξω από την έδρα της κυβέρνησης πριν κατευθυνθούν προς το Προεδρικό Μέγαρο ζητώντας η αντιπροσωπεία τους να γίνει δεκτή από τον αρχηγό του κράτους Τράιαν Μπασέσκου.

Σύμφωνα με το συνδικάτο Pro Lex, οι μηνιαίες αποδοχές των αστυνομικών κυμαίνονται σήμερα κατά μέσο από 240 έως 350 ευρώ, ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας τους. Τη Δευτέρα, αρκετές χιλιάδες αστυνομικοί, μέλη του συνδικάτου SNPPC, διαμαρτυρήθηκαν για το πρόγραμμα λιτότητας που υιοθέτησε η κυβέρνηση.

Την Τετάρτη σχεδόν 10.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Βουκουρέστι, ύστερα από έκκληση μιας από τις μεγαλύτερες συνδικαλιστικές συνομοσπονδίες της χώρας, της CNSRL-Fratia, ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης.

http://tvxs.gr/

Απείλησε να σκοτώσει τη δασκάλα του, με αεροβόλο!!!

- Πρωταγωνιστής ένας 8χρονος μαθητής Δημοτικού σχολείου
- Εξοργίστηκε από μία παρατήρηση που του έκανε η δασκάλα
- Το παιδί έχει εξαφανιστεί και όλοι φοβούνται να μιλήσουν για την υπόθεση
- Πίσω από την πρωτοφανή υπόθεση, η εγκληματική αδιαφορία του κράτους

Όλα έγιναν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στη Χώρα της Καλύμνου, το πρωί της περασμένης Τετάρτης (22-09-2010). Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, η δασκάλα έκανε παρατήρηση σε έναν από τους μαθητές. Ένα 8χρονο παιδί, που όμως αντί να συμμορφωθει σηκώθηκε και έφυγε από την τάξη! Έφυγε από το σχολείο και λίγο αργότερα επέστρεψε κρατώντας στα χέρια ένα αεροβόλο.

Το παιδί άρχισε να φωνάζει, να σημαδεύει και να απειλεί τη δασκάλα ότι θα την σκοτώσει! Εκείνη τα έχασε διέκοψε το μάθημα, πετάχτηκαν όλοι από τις αίθουσες και στο σχολείο επικράτησε πανικός! Ο 8χρονος όταν είδε την κινητοποίηση έκανε πίσω. Έφυγε τρέχοντας από το σχολείο και από εκείνη τη στιγμή, δεν τον έχει δει κανένας.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 8χρονος μαθητής κρύβει ένα ανθρώπινο δράμα. Ένα πρόβλημα που όλοι γνωρίζουν αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να το λύσει. Ένα παιδί που ζει σε ένα άκρως προβληματικό σπίτι, με πατέρα που μπαινοβγαίνει στη φυλακή για υποθέσεις ναρκωτικών και μητέρα που κάνει χρήση ηρωίνης. Ένα παιδί εγκαταλελειμμένο που δεν έχει βοήθεια από πουθενά. Τι και αν όλα αυτά τα γνωρίζουν οι υπεύθυνοι... Το κράτος σφυρίζει αδιάφορα και αφήνει με τη στάση του ένα μαθητή, ένα μικρό παιδί, να πηγαίνει στο σχολείο οπλισμένος!


Τι κάνουν τώρα όλοι όσοι γνωρίζουν στοιχεία για την υπόθεση; Πολύ απλά φοβούνται να μιλήσουν! Τρέμουν στην ιδέα ότι αν το κάνουν πιθανότατα να υπάρξουν αντίποινα από το περιβάλλον του μικρού. Άραγε, μετά από αυτή την υπόθεση θα ευαισθητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός; Θα σκύψει πάνω από εκείνους που χρειάζονται βοήθεια;


http://www.lamiareport.gr/ 

Κατακρεούργησε τη μάνα του με κουζινομάχαιρο! Ανατριχίλα στη Θεσσαλονίκη

Η δολοφονία της 66χρονης απ΄ την Καλαμαριά εξιχνιάστηκε από τις Αρχές και ήρθε στο φως η φρικτή αλήθεια...

Η γυναίκα βρέθηκε χθες από την κόρη της, μέσα σε ένα λουτρό αίματος, στην κουζίνα του γιου της.


Οι αρχές από την πρώτη στιγμή μιλούσαν για δολοφονία και έστρεψαν τις έρευνες στο οικογενειακό περιβάλλον της 66χρονης, αφού στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης.


Τελικά ο 32χρονος γιος της γυναίκας ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε τη μητέρα του με ένα κουζίνομάχαιρο! Το έστρεψε στη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο και την κάρφωσε 5 φορές! Στη συνέχεια το έκρυψε...

Ωστόσο όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, έδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε πετάξει το όπλο του εγκλήματος.

Ο 32χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές...


http://www.lamiareport.gr 

Στο ψυχιατρείο ο παπάς από την Αμαλιάδα!!!

Σ
το ψυχιατρείο της Τρίπολης νοσηλεύεται από σήμερα ο 46χρονος ιερέας, που τα τελευταία χρόνια είχε αναστατώσει την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας με την παραβατική συμπεριφορά του. 

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος από το ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ και την συνδρομή συναδέλφων του γραπτού & ηλεκτρονικού Τύπου αλλά και των bloggers, που επαναδημοσίευσαν το ρεπορτάζ μας κάνοντας γνωστή την όλη υπόθεση στο πανελλήνιο, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας παρήγγειλε χθες την ψυχιατρική εξέταση του ιερέα για να διαπιστωθεί αν χρήζει νοσηλείας, ζητώντας μάλιστα την άμεση εκτέλεση της εισαγγελικής παραγγελίας.
Σήμερα το πρωί άνδρες του Α.Τ. Αμαλιάδας συνέλαβαν τον ιερωμένο και τον οδήγησαν στον Πύργο, οπού και εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους- πραγματογνώμονες οι οποίοι και απεφάνθησαν πως ο 46χρονος παπάς πρέπει να νοσηλευθεί άμεσα. Κατόπιν τούτου οδηγήθηκε,με αστυνομική συνοδεία ,στο ψυχιατρικό νοσοκομείο της Τρίπολης.
Έγκυρες αστυνομικές πηγές μας ανέφεραν πως μετά τη συλληψή του ο ιερέας δεν θύμιζε σε τίποτα τον άνθρωπο που κατά το παρελθόν είχε καθημερινά παραβατική συμπεριφορά κ' επιτίθετο ακόμη και στους αστυνομικούς με βωμολοχίες και απειλές. Έμοιαζε,μας ανέφεραν χαρακτηριστικά ,σαν ξάφνου να αντιλήφθηκε την βαρύτητα των πραξεών και των συμπεριφορών του, αλλά και των επιπτώσεων που δύνανται να επιφέρουν. 

http://dete.gr/

ΦΡΙΚΗ! 303 ομαδικοί βιασμοί στο Κονγκό!!!

Σ
υγκλονίζουν τα στοιχεία για τους ομαδικούς βιασμούς πολιτών στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, όπου 303 άτομα βιάστηκαν, μεταξύ των οποίων 52 κορίτσια και τρία αγόρια.
 
Οι ομαδικοί βιασμοί συνέβησαν κατά τη διάρκεια ταραχών που κράτησαν τέσσερις ημέρες από τις 30 Ιουλίου ως τις 2 Αυγούστου, σε 13 χωριά της περιοχής Ουαλικάλε του Βορείου-Κίβου, σύμφωνα με προκαταρκτική έκθεση του ΟΗΕ.

«Τουλάχιστον 303 πολίτες, 235 γυναίκες, 13 άνδρες, 52 κορίτσια και τρία αγόρια, έπεσαν θύματα βιασμού», τονίζεται στην έκθεση στην οποία υπογραμμίζεται ότι με βάση τα πρώτα στοιχεία στα τέλη Αυγούστου «τουλάχιστον 154 πολίτες έπεσαν θύματα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης στο Ουαλικάλε».
Δεν αποκλείεται, όμως, οι αριθμοί αυτοί να αναθεωρηθούν προς τα πάνω. Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ περίπου 260 επιπλέον βιασμοί γυναικών και παιδιών, ορισμένα από τα οποία ήταν ηλικίας κάτω των επτά ετών, σημειώθηκαν τον Αύγουστο σε άλλα χωριά του Βορείου-Κίβου και του Νοτίου-Κίβου, ανεβάζοντας πάνω από τους 500 τον αριθμό των βιασμών στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό σε διάστημα περίπου ενός μήνα.
Δε λείπουν μάλιστα οι επικρίσεις προς την αποστολή του ΟΗΕ στη χώρα, τη Monusco, η οποία δε στάθηκε ικανή να αποτρέψει αυτές τις βιαιότητες. Σύμφωνα με την έκθεση, η αδυναμία της Monusco ν΄ αποτρέψει ή να θέσει τέλος στις βιαιότητες οφείλεται στο γεγονός ότι τα μέλη της υπηρεσίας αυτής έχουν εκπαιδευτεί για την προστασία των πολιτών.
Η έκθεση αποδίδει τους βιασμούς στους αντάρτες Χούτου των Δημοκρατικών Δυνάμεων για την απελευθέρωση της Ρουάντας, στις τοπικές πολιτοφυλακές Μάι-Μάι, και σε στοιχεία του Συνταγματάρχη Εμανουέλ Νσενκιγιούμβα, συνταγματάρχης από το Κονγκό που προσχώρησε στις τάξεις των ανταρτών στις αρχές του 2010. 

http://dete.gr/

Οι 3 βασικοί λόγοι που δεν ανακαλύπτουμε εξωγήινη ζωή!!

 Παρά την αλματώδη πρόοδο στην έρευνα του διαστήματος, κανένα στοιχέιο για ύπαρξη  εξωγήινης ζωής, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

  Ο παγκοσμίου φήμης Καθηγητής Αστροφυσικής, και Θεωρητικός Αστροφυσικός από το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Michio Kaku,

εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν έχουμε ακόμη κάποια απόδειξη για την ύπαρξη εξωγήινων.

Πρώτον: ξέρουμε ελάχιστα για τον πλανήτη μας!

  
Michio Kaku: "Δεν πιστεύω ότι στον επόμενο αιώνα θα βρούμε κάποιο αξιοποιήσιμο σήμα από το διάστημα. Πρώτον, γνωρίζουμε ελάχιστα ακόμη και για τον πλανήτη Γη. Πώς έχουμε απαίτηση να μάθουμε λεπτομέρειες για τους άλλους πλανήτες; 
Ο γαλαξίας μας είναι εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν από εμάς, και  υπάρχουν πλανήτες σε απόσταση δεκάδων εκατομμυρίων ετών φωτός μακριά από εμάς. Έχουμε λοιπόν χαρτογραφήσει μόνο μία μικρή γειτονιά του γαλαξία μας". 



Δεύτερον: Ψάχνουμε σε λάθος συχνότητες!


  
Michio Kaku: "Δεύτερον, έχουμε εξετάσει συχνότητες μόνο κοντά στην συχνότητα του ήχου. Είναι ανόητο. Αναζητούμε υψηλές συχνότητες γιατί μας βολεύει, αλλά οι επιστήμονες δεν πιστεύουμε ότι οι εξωγήινοι θα επικοινωνήσουν μαζί μας σε αυτές τις συχνότητες.

  Ίσως χρησιμοποιούν τεχνολογία λέιζερ. Ελάχιστα γνωρίζουμε για αυτό. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πιο ανοιχτοί. Επίσης, όταν επικοινωνούμε σε μακρινές αποστάσεις πολλές φορές παίρνουμε ένα σήμα και το σπάμε σε κομμάτια. Έπειτα, στέλνουμε το κάθε κομμάτι χωριστά και επανενώνεται στο τέλος. 


  Με αυτό τον τρόπο όμως που εφαρμόζουμε, μπορεί να βρισκόμαστε στο μέσο μιας δια-γαλαξιακής συζήτησης και να μην το γνωρίζουμε καν. Η τεχνολογία μας είναι σε τόσο αρχικό στάδιο που μπορούμε να αντιληφθούμε μόνο μία συχνότητα, ενώ οποιοσδήποτε αναπτυγμένος πολιτισμός θα έστελνε μηνύματα προς όλες τις συχνότητες ώστε να μην εμποδιστεί από διερχόμενα αστέρια, εκρήξεις, και οτιδήποτε άλλο." 


Τρίτον: Είμαστε εγωκεντρικοί και υπερεκτιμούμε την αξία μας!

   Michio Kaku: "Μερικές φορές οι επιστήμονες κρίνουν την εξωγήινη τεχνολογία με βάση αυτά που μπορούμε να κάνουμε εμείς και όχι βάσει των δυνατοτήτων που θα μπορούσε να έχει ένας πολιτισμός που έχει αναπτυχθεί ίσως εκατομμύρια χρόνια πριν από εμάς. 
Είμαστε τόσο εγωκεντρικοί που λέμε «Αυτοί πρέπει να επισκεφθούν εμάς.».

   Είμαστε τόσο σημαντικοί ώστε να διακόψουν όλες τις δουλειές τους απλώς για να έρθουν σε εμάς και να μας δώσουν λίγη υπερτεχνολογία. Δεν το νομίζω.

  Και τι θα συμβεί στην περίπτωση που οι εξωγήινοι δεν μοιάζουν ούτε στο ελάχιστο με τους ανθρώπους; Να έχουν εντελώς διαφορετική σύσταση, να είναι κάποια όντα, ακόμη και αόρατα; Θα μπορέσουμε να τους αντιληφθούμε; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι εύκολη, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κάποιος ότι η νέα θεωρία για την ύπαρξη παράλληλων συμπάντων κερδίζει συνεχώς έδαφος. 


  Εκτιμούμε πως το σύμπαν μας δεν είναι τίποτε άλλο από μία μικροσκοπική φούσκα που πλέει μέσα σε ένα πολύ μεγαλύτερο σύμπαν. Δεν πιστεύουμε πια ότι υπάρχει ένα σύμπαν, αλλά ένα μεγα-σύμπαν με φούσκες που συνεχώς κάνουν την εμφάνισή τους και εκρήγνυνται όπως συνέβη και με το Μπιγκ Μπανγκ. Έτσι, το σύμπαν μας μπορεί να συνυπάρχει σε έναν ωκεανό με άλλα σύμπαντα". 

ΠΗΓΗ:  pyles.tv