'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Αδερφή υφυπουργού στο κύκλωμα της κοκαΐνης...!!!

Σάλος έχει προκληθεί στην εγχώρια σόουμπιζ από το κύκλωμα που προμήθευε με ναρκωτικά δεκάδες γνωστά ονόματα τα οποία τώρα «τρέμουν» για το τι μπορεί να έρθει στην επιφάνεια.
 
Μετά από μήνες ασφυκτικής παρακολούθησης και περισσότερες από δέκα χιλιάδες μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, η

Εικόνες του 19ου αιώνα σε σακούλες σκουπιδιών δίπλα στην εθνική ..!!!!

Ήταν επιμελώς κρυμμένες σε μαύρες σακούλες μέσα σε θάμνους.

Στον παράδρομο της εθνικής οδού στο 237 χλμ. στο ύψος του Αχινού λίγο μετά τη Στυλίδα βρέθηκαν από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Στυλίδας 2 εικόνες του 19ου αιώνα.


Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή ψάχνοντας για κλεμμένα μηχανάκια εντόπισαν μέσα σε θάμνους επιμελώς κρυμμένες 2 μαύρες σακούλες σακούλες σκουπιδιών που τους κίνησαν την περιέργεια.

Το οπλοστάσιο των συνόρων...!!!

To οπλοστάσιο με τα 7 πολεμικά όπλα, τις διόπτρες και τις 25 χειρομβοβίδες που βρέθηκε στη Βύσσανη Ιωαννίνων, θα κατέληγε στην Αθήνα. 

 

Δυο εργάτες σακατεύτηκαν σε χώρους δουλειάς στην Ήπειρο....

Δυο νέα εργατικά ατυχήματα με σακατεμένους εργάτες σημειώθηκαν το προηγούμενο διήμερο στα Γιάννενα και στην Ηγουμενίτσα. 

Την Παρασκευή το πρωί, στο εργοτάξιο κατασκευής του νέου λιμένα στην Ηγουμενίτσα ο 35χρονος εργάτης Κώστας Μπουρίμης, στην προσπάθειά του να διορθώσει βλάβη που υπέστη γερανοφόρο όχημα, το χέρι του πιάστηκε

Εδώ αποθηκεύονται τα δεδομένα του Facebook!!!!, Δείτε φωτογραφίες!!!!!

Δείτε μερικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τους κεντρικούς server του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης.


Πολλοί είναι αυτοί που θα...
ήθελαν να δουν το μέρος που αποθηκεύονται τα δεδομένα του Facebook αλλά και πως μπορεί να είναι οι server του μεγαλύτερου site κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.






pcnea.gr
http://okitkort.blogspot.com/2010/12/facebook_7982.html
http://dinatos.blogspot.com/2010/12/facebook.html#ixzz18lafSMya

Ροζ βίντεο με νεαρή κοπέλα αναστατώνει τις Σέρρες!!!

Ένα ροζ βίντεο, με πρωταγωνίστρια νεαρή Σερραία, που έχει αναρτηθεί σε site σκληρού πορνό στο διαδίκτυο, προκαλεί σάλο και ψιθύρους στις Σέρρες...

Το βίντεο είναι διάρκειας 1,5 περίπου λεπτού και δείχνει τις ερωτικές περιπτύξεις ενός νεαρού ζευγαριού, με τον «παρτενέρ» εκτός από «πρωταγωνιστή» να είναι

"Σας έχω μια έκπληξη", είπε ο γαμπρός και εκτέλεσε τη νύφη και τον κουμπάρο!!!!!

Σε μακελειό κατέληξε ένας γάμος στο Ρίο ντε Τζανέιρο όταν ο γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε την νύφη και τον κουμπάρο πριν στρέψει το πιστόλι στον εαυτό του, λίγο αφότου είχε ανακοινώσει στους προσκεκλημένους ότι τους είχε «μια έκπληξη».

Σύμφωνα με τους μάρτυρες ο 29χρονος πωλητής Ροζέριο Νταμασκένα δεν είχε αφήσει να εννοηθεί ότι κάτι πήγαινε στραβά νωρίτερα κατά τη

Ο γαμπρός αποδείχτηκε νύφη!!!!

Ζούσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συζύγου της μέχρι που έμαθε πως ο άνδρας της τελικά ήταν γυναίκα κάνοντάς τη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.


Ο λόγος για την 26χρονη Minati Khatua και τον...
28χρονο Sitakant Routray κάτοικοι

Νίκησε AIDS και λευχαιµία ..!!!!

∆ιπλά νικητής αναδείχθηκε 40χρονος Αµερικανός, ασθενής µε AIDS που έπασχε παράλληλα από λευχαιµία. 

Τρία χρόνια µετά την επιτυχηµένη µεταµόσχευση µυελού των οστών, οι γερµανοί γιατροί που ανέλαβαν τη θεραπεία του ανακοίνωσαν πως και ο ιός και ο καρκίνος ήταν ένας κακός εφιάλτης.

Ο Τίµοθι Μπράουν, γνωστός και ως ο «ασθενής του Βερολίνου», έλαβε το µόσχευµα το 2007 από δότη µε γενετική µετάλλαξη, η οποία

Μητέρα δύο παιδιών στο κρεβάτι με έναν… 14χρονο!!!!

Σοκ έπαθε ο αρραβωνιαστικός της 26χρονης Susanne Divers, όταν γυρνώντας μια μέρα νωρίτερα από τη δουλειά, την έπιασε γυμνή στο κρεβάτι με τον ανήλικο εραστή της.

Η 26χρονη μητέρα δυο παιδιών γνώρισε τον 14χρονο μαθητή σε ένα πάρτι τον Δεκέμβριο του 2009 και πολύ σύντομα ανέπτυξε σχέση μαζί του, η οποία κράτησε πάνω από ένα μήνα.

Τι θα σας κρατήσουν φέτος από μισθούς και συντάξεις

Έναν μπούσουλα για τα χρήματα που πρέπει να παρακρατήσουν από τους μισθούς και τις συντάξεις μας έχουν πλέον στα χέρια τους οι Εφοριακοί, καθώς ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς απέστειλε την σχετική εγκύκλιο στις κατά τόπους ΔΟΥ. 

Ορυκτός πλούτος για το 1/3 των αναγκών μας...!!!

Σε δημόσια διαβούλευση δόθηκε σήμερα το νομοσχέδιο για τη σύσταση φορέα υδρογονανθράκων, στην εισηγητική έκθεση του οποίου τονίζεται, ότι η χώρα μας διαθέτει πετρελαϊκό δυναμικό, εξέλιξη στην οποία οδήγησαν οι αποκαλύψεις του Κώστα Χαρδαβέλλα και του newsbomb.gr για τον ορυκτό πλούτο, που κρύβει η Ελλάδα.

Το ειδύλλιο κορυφαίου υπουργού με σχεδιάστρια μόδας...!!!!

Το παράνομο ζευγάρι σύχναζε σε συγκεκριμένο εστιατόριο των νοτίων προαστίων και χρησιμοποιούσε συχνά ως ερωτική φωλιά το σπίτι του διάσημου πολιτικού στην ίδια περιοχή.

Δεν πρόκειται για κάποιο χολιγουντιανό σενάριο, αλλά για την πραγματική ιστορία ενός

Ξεκίνησε η δίκη για το γιοτ των οργίων...!!!

Δέκα άνθρωποι προσήλθαν ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενοι για το διεθνές κύκλωμα πορνείας, που είχε για βάση του ένα από τα μεγαλύτερα γιοτ του κόσμου. 

Η δίκη ξεκίνησε στην Αττάλεια. Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκεται και γνωστός τούρκος επιχειρηματίας.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εμπόριο λευκής

Έξαλλοι επιβάτες για την ειδική μεταχείριση της Madonna..!!!

Τ
ην ώρα που επικρατεί χάος με τις πτήσεις σε πολλές χώρες της Ευρώπης και ιδιαίτερα στη Βρετανία, κάποιοι είδαν τη Madonna να έχει ειδική μεταχείριση.

Επιβάτες της Virgin στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, κατήγγειλαν ότι ενώ οι ίδιοι

Δικαιώθηκε δημοσιογράφος που είχε καταδικαστεί σε αποζημίωση 50.000 ευρώ

Ι
διαίτερα σημαντική είναι η απόφαση του Εφετείου Αιγαίου, που έκρινε «αθώο» έναν δημοσιογράφο για την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης, μετά από αγωγή που είχε καταθέσει σε βάρος του γιατρός. 

Ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Χίου Γεώργιος Καρπουζλής είχε καταθέσει αγωγή σε βάρος του δημοσιογράφου Κώστα Μαρδά, ο οποίος σε

Συναγερμός στη Ρώμη – Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο μετρό!!!!

Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε σταθμό του μετρό της Ρώμης και η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση.

Η βόμβα βρέθηκε από μηχανοδηγό κατά τη διάρκεια στάσης του συρμού στο σταθμό της Ρεμπίμπια, προάστιο της «αιώνιας πόλης». 

ΒΟΝΙΤΣΑ: Εληξε η ομηρία - πυροβολήθηκε αστυνομικός...

Μ
ε αίμα ολοκληρώθηκε η ομηρία στη ΔΟΥ Βόνιτσας, που ξεκίνησε λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι. 

Αστυνομικοί πλησίασαν τον δράστη και τότε εκείνος πυροβόλησε έναν από αυτούς. 

Στη συνέχεια άφησε τον 55χρονο που κρατούσε όμηρο και παραδόθηκε στους αστυνομικούς. 

Έφτασε το Παπανικολής αλλά … διαλύθηκε εν πλω;;

(Από έγκυρη πηγή του ΕΜΠ : το υποβρύχιο δεν γέρνει αλλά έχει πρόβλημα ευστάθειας σε συγκεκριμένο βύθισμα … ελπίζω το ΓΕΝ να το διαψεύσει και αυτό κάποια στιγμή πριν κλαίμε τα χρήματά μας!)
(photos)

Σε μη επιχειρησιακή κατάσταση έφτασε από το Κίελο στην Ελλάδα το υποβρύχιο «Παπανικολής» του Πολεμικού Ναυτικού καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα του

Ξεχρέωσε ένα κλεμμένο σφυρί τριάντα χρόνια μετά!!!!

Ποιος θα το φανταζόταν όμως ότι  αποστολέας της ήταν ένας κλέφτης που αποφάσισε μετά από τριάντα χρόνια να πληρώσει με αυτόν τον τρόπο ένα σφυρί που είχε αρπάξει από το μαγαζί τους  δεκαετίες πριν.


Τα χρήματα έφτασαν στο πολυκατάστημα ειδών οικιακής χρήσης Central Contractors Supply Co.

O διευθυντής απαγόρευσε στους μαθητές να ταΐζουν το σκυλάκι...!!!!

Ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας, Δημήτρης Λακαφώσης, σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στην Πανελλαδική Συντονιστή Επιτροπή 106 Ζωοφιλικών Σωματείων (Π.Σ.Ε.Ζ.Σ.) απαγόρευσε στους μαθητές και το ανακοίνωσε την ώρα της πρωινής προσευχής να ταΐζουν το μικρόσωμο σκυλάκι που βρήκε καταφύγιο στον προαύλιο χώρο του δημοτικού.

Στο Ι.Κ.Α. προσλαμβάνονται οι επιτυχόντες για την Αγροτική Τράπεζα

Την πρόσληψη των επιτυχόντων του Α.Σ.Ε.Π. των κατηγοριών Τ.Ε. και Δ.Ε. της προκήρυξης 9Κ/2008 (ΦΕΚ 575/03-11-2008), οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν διοριστεί στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, ανακοίνωσε η διοίκηση του Ι.Κ.Α..

Στην ανακοίνωση καλούνται οι ενδιαφερόμενοι για πρόσληψη

Τουρκικό «χέρι φιλίας» στην Ελλάδα

Σε μια ιστορική κίνηση, όπως τη χαρακτηρίζουν πολλά τουρκικά μέσα ενημέρωσης, προχώρησε η Άγκυρα προς την Αθήνα.
Σύμφωνα με τα όσα γράφει η εφημερίδα «Τζουμχουριέτ» και αναμεταδίδει το σύνολο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, η Τουρκία κάλεσε την Ελλάδα να λάβει μέρος για πρώτη φορά

Επιτέθηκαν σε αστυνομικό μπροστά στη Νομική....

Του πήραν μπουφάν και μηχανή

Χθες το απόγευμα, αστυνομικός που εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας, πήγε να αφήσει με τη μηχανή του την κοπέλα του, στη Νομική όπου εκείνη σπουδάζει. 

Εξαρθρώθηκε σπείρα μεγαλεμπόρων ναρκωτικών στην Αρκαδία...!!!

Από τη Δ.Α.Α./Υποδ-νση Δίωξης Ναρκωτικών, από τις πρωινές έως τις βραδινές ώρες της 17-12-2010, διεξήχθη ευρείας κλίμακας επιχείρηση, σε διάφορες περιοχές...

Έκλεψε αστεράκια νίντζα, τσόντες και ερωτικά βοηθήματα από Δικαστικό Μέγαρο!!!!

Οι αστυνομίκοι δεν πίστευαν στα μάτια τους κατά την σύλληψη του 28χρονου υδραυλικού.
Οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Πύργου στην διασταύρωση της Αρετής και σταμάτησαν για... έλεγχο τον 28χρονο καθώς τους κίνησε την περιέργεια ο σάκος που είχε στο πίσω κάθισμα.

Βρέθηκαν τα ανεκτίμητης αξίας έργα τέχνης στην Ισπανία...!!!!

Βρέθηκαν σχεδόν όλα τα έργα τέχνης που είχαν κλαπεί στην Ισπανία στις αρχές του μήνα.

Από τα 35 έργα τα 34 ανευρέθηκαν και πρόκειται για λιθογραφίες γλυπτά, πίνακες ζωγραφικής, μέσα σε ένα παρκαρισμένο φορτηγό

Ιδιώτες στα λαχεία, ιντερνετικό στοίχημα και βιντεολότο!!!!

Ο
μαλές λύσεις σε ... ανώμαλες καταστάσεις αναζητεί το υπουργικό συμβούλιο, που συνεδριάζει την Τρίτη για όλα τα καυτά μέτρα των επόμενων ημερών και μηνών: νέα κίνητρα για επενδύσεις στη χώρα μας, άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων, φοροδιαφυγή, αποκρατικοποιήσεις, αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας του δημοσίου και ...τζόγος είναι τα μείζονα θέματα που θα τεθούν στο τραπέζι. 

Από τα οδοφράγματα, στα εργοστάσια απορριμμάτων!!!!

Τ
ην υλοποίηση του περιφερειακού σχεδιασμού, o oποίος προβλέπει εκτός από ΧΥΤΑ, εργοστάσια απορριμμάτων, μονάδες κομποστοποίησης, σταθμούς μεταφόρτωσης και ανακύκλωση προτάσσουν τα υπουργεία Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, λύνοντας ύστερα από μία εβδομάδα σφοδρών επεισοδίων στην Κερατέα τη σιωπή τους. 

Τα συναρμόδια υπουργεία, χαρακτηρίζουν υποκριτική την στάση πολιτικών παραγόντων και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης στο θέμα της Κερατέας και υπογραμμίζουν ότι ο σχεδιαζόμενος ΧΥΤΑ, προορίζεται να υποδεχτεί 120.000 τόνους αποβλήτων συγκεντρώνοντας μόνο τα σκουπίδια των δήμων της Ανατολικής Αττικής. Με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση επιδιώκει να κάμψει τις αντιρρήσεις των κατοίκων που φοβούνται ότι η Κερατέα θα γίνει η νέα Φυλή. 

Η παρέμβαση των υπουργών έρχεται την ίδια μέρα που οι εργαζόμενοι έκλεισαν τον ΧΥΤΑ της Φυλής και το σταθμό μεταφόρτωσης στο Σχιστό, καταγγέλλοντας μεθοδευμένο σχέδιο ΕΣΔΚΝΑ, Περιφέρειας Αττικής και κυβέρνησης για την αφαίρεση της αρμοδιότητας της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων από την τοπική αυτοδιοίκηση και την εκχώρησή της με «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς και διαδικασίες σε ιδιώτες για είκοσι πέντε χρόνια. 

Σε διαβούλευση τα τεύχη
δημοπράτησης 

«Είναι παντελώς αδικαιολόγητοι και αποκλειστικά υπεύθυνοι όσοι υποδαυλίζουν αναίτιες κοινωνικές αντιδράσεις και προσπαθούν να τις στηρίξουν πάνω στην ελλιπή πληροφόρηση των κατοίκων. Είναι καιρός να αναλάβουν τις ευθύνες τους μακριά από ακραίες ενέργειες και στείρες αντιπαραθέσεις», αναφέρει η κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν τα δύο υπουργεία προσθέτοντας ότι η διαχείριση απορριμμάτων όχι μόνο δεν υποβαθμίζει την περιοχή αλλά την αναβαθμίζει σε σχέση με την τριτοκοσμική εικόνα που δημιουργούν οι χωματερές. 

Η ανακοίνωση έρχεται δέκα μέρες μετά την οξύτατη αντιπαράθεση αστυνομίας και πολιτών, η οποία ανάγκασε πριν από λίγες μέρες την ένωση αστυνομικών υπαλλήλων να ζητήσει από την υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τίνα Μπιρμπίλη να πάρει θέση. 

Η υπουργός μαζί με τον κ. Γιάννη Ραγκούση επαναφέρουν στο προσκήνιο τα ξεχασμένα εργοστάσια απορριμμάτων και τα συνοδευτικά έργα διαχείρισης απορριμμάτων, για τα οποία αποκαλύπτεται για πρώτη φορά ότι υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. 

Τονίζεται δε ότι θα υπάρξει διαβούλευση στα τεύχη δημοπράτησης, ώστε να επιλεγεί η κατάλληλη τεχνολογία κατόπιν συμμετοχής της τοπικής κοινωνίας. Σημειώνεται ότι το θέμα της επιλογής της τεχνολογίας προκαλεί οξύτατες συγκρούσεις επιχειρηματιών συμφερόντων και έχει δαιμονοποιηθεί από τοπικούς φορείς με αποτέλεσμα πριν ακόμη ξεκινήσει να υλοποιείται ο περιφερειακός σχεδιασμός να υπάρχει έντονα αρνητικό κλίμα. 

Αυτό το διάστημα εγκρίνονται οι περιβαλλοντικοί όροι για τις υπόλοιπες μονάδες επεξεργασίας της Αττικής που σύμφωνα με πληροφορίες είναι το εργοστάσιο στη Φυλή και η επέκταση του εργοστασίου μηχανικής ανακύκλωσης (ΕΜΑΚ) στα Λιόσια. 
 
Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε ότι έχει γίνει η επεξεργασία προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (ΕΣΔΚΝΑ), για την υλοποίηση των έργων, μεταφέροντας το μπαλάκι των ευθυνών στην πρώτη. 


http://dete.gr/news.php?article_id=17936

Γέμιζαν με κόκα και ecstasy τα σαλόνια της Αθήνας!!!!

Σ
τη φάκα της αστυνομίας έπεσε η συμμορία με τις Porsche που γέμιζε κοκαΐνη και ecstasy τα σαλόνια της high society στην Αθήνα! 

Μάλιστα, η οργάνωση της συγκεκριμένης ‘μαφίας' των ναρκωτικών είχε φτάσει να κάνει και... delivery ναρκωτικών με προορισμό τα εξοχικά των πάμπλουτων πελατών της.

ΠΑΤΡΑ - ΣΕ SUPER MARKET: Η μία πήρε το παιδί της άλλης!!!!

T
o περιστατικό συνέβη σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της Πάτρας! Και μάλιστα μπροστά σε αρκετούς καταναλωτές που έκαναν αμέριμνοι τα ψώνια τους και έπαθαν σοκ ακούγοντας τις κραυγές δύο μανάδων που έψαχναν τα παιδιά τους! 

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, όλα ξεκίνησαν όταν και οι δύο είχαν επιλέξει τα καροτσάκια - αυτοκινητάκια που διαθέτει το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ ώστε τα μικρά παιδιά τους να καθίσουν μπροστά και να «οδηγούν»

Λάβαμε - Δημοσιεύουμε . Η απογραφή του πληθυσμού στην Αλβανία και η ελληνική μειονότητα

Η απογραφή του πληθυσμού και των περιουσιών στην Αλβανία μπαίνει στην τελική ευθεία. Θα πραγματοποιηθεί την 'Ανοιξη του 2011.

Στο «κατ' αρχή» το ερωτηματολόγιο εκπληρώνει τα βασικά αιτήματα της εθνικής ελληνικής μειονότητας, -το ελεύθερο

Σκύλος της αστυνομίας ξετρύπωσε 12 κιλά χασίς!!!

Τα ναρκωτικά προσπάθησε να περάσει στη χώρα μας από την Τουρκία...

52χρονος Ιορδανός που συνελήφθη από τους τελωνειακούς στο μεθοριακό σταθμό Κήπων Έβρου. 

Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Ιορδανός και εντοπίσθηκαν με τη συμβολή του εκπαιδευμένου σκύλου-ανιχνευτή Ντιόγκο.

Ο 52χρονος δήλωσε άγνοια στους τελωνειακούς για την ύπαρξη των ναρκωτικών, ισχυριζόμενος ότι πιθανότατα τα τοποθέτησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της διανυκτέρευσής του στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ιορδανός, που ξεκίνησε από το Αμάν με προορισμό την Αθήνα, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.  

 


http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/12/12_21.html

Βενεζουέλα: Οι αγρότες έτοιμοι «να πεθάνουν» για να υπερασπισθούν τη γη τους...!!!

Οι ιδιοκτήτες αγροκαλλιεργειών που απειλούνται με απαλλοτριώσεις από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση της Βενεζουέλας διετράνωσαν χθες πως είναι έτοιμοι «να πεθάνουν» για να υπερασπισθούν τη γή τους.

Με διαταγή του προέδρου Ούγο Τσάβες, ο στρατός και η

Τρεις οι ληστές λαχτάρησαν υπαλλήλους και πελάτες στην Εθνική στη λεωφόρο Θηβών στο Περιστέρι...

Κατά την διαφυγή τους πυροβόλησαν και εναντίον ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ
Οι δράστες ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους και αφού άδειασαν τα ταμεία βγήκαν στο δρόμο όπου άρχισαν να ...πυροβολούν στον αέρα για εκφοβισμό. 

Η ελληνική γλώσσα γίνεται παγκόσμιο «εργαλείο»!!!!!

Υπάρχουν και καλά νέα μες στην ελληνική καταχνιά. Η ελληνική γλώσσα γίνεται πλέον μια παγκόσμια γλώσσα, κυρίως μέσω του διαδικτύου – για να συνεννοούνται καλύτερα και με μεγαλύτερο πλούτο οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο.

Οκτώ Ισπανοί ευρωβουλευτές ζήτησαν καθιερωθεί η ελληνική γλώσσα ως η επίσημη γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ

Παραδώσαμε χάρτες του Έβρου στους Τούρκους!!!!

Οι Έλληνες στρατιωτικοί διοικητές των συνοριακών φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών που βρίσκονται στον ποταμό Έβρο, παρέδωσαν στις 10 Δεκεμβρίου όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα από την Τoυρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου στον Τούρκο ακόλουθο άμυνας, αντισυνταγματάρχη Σουλεϊμάν Γιουκσέλ, εκπρόσωπο του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας.

Βουλευτές κατά τραπεζών για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά...

Ο
ι τράπεζες αγνοούν και παραβιάζουν το νόμο που ψήφισε η Βουλή για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, καταγγέλλουν 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ζητούν εξηγήσεις από τους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών. 

Στην ερώτηση που συνυπογράφουν, οι βουλευτές υποστηρίζουν ότι με διάφορες προφάσεις οι τράπεζες αρνούνται να

IKA: Μειώνονται οι εισφορές κατά 25% !!!!

Τ
ην μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 25% μέχρι το 2013, εξήγγειλε μιλώντας στο 2ο Συνέδριο Κοινωνικής Ασφάλισης του Economist o Αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης. 

Συνεχίζεται το "βοήθεια στο σπίτι" - ανανεώνονται 4500 συμβάσεις...!!!

Ε
ξασφαλίστηκε η συνέχεια και η βιωσιμότητα του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι που εξυπηρετεί 85.000 ανθρώπους κάθε χρόνο.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ,

Αυτό είναι το ακριβότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο...!!!!!

Το ακριβότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται σε μία εκ των χωρών με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα λοιπόν, και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Emirates Palace στο Abu Dhabi, βρίσκεται το ακριβότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κόσμο.

Το δέντρο έχει ύψος 13 μέτρα και είναι διακοσμημένο με δεκάδες πανάκριβα κοσμήματα, ένα εκ των οποίων κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια.


Η συνολική αξία του δέντρου ανέρχεται στα περίπου 11 εκατ. δολάρια.

zougla.gr
madata.gr

Καταδικάστηκε σε θάνατο για την απάτη με τα anti-virus...!!!

Πως θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι το πολύτιμο και ακριβό antivirus που αγοράσατε από την τάδε γνωστή εταιρεία για τον υπολογιστή σας ουσιαστικά καταπολεμά τους ιούς που η ίδια δημιουργεί;

Εξωφρενικό σίγουρα αλλά απίστευτο … Κι όμως -όπως αποκαλύπτει κινέζικη εταιρεία- είναι αληθινό!

Καράογλου: "Θα μας έκαιγαν ζωντανούς εάν παίρναμε τέτοια μέτρα"...!!!!

Για υποκινούμενες κοινωνικές αντιδράσεις την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο «Κανάλι Ένα», ο βουλευτής  και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου.

Κριτική άσκησε και  στην ηγεσία της  ΓΣΕΕ για την διαφορά

Νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων...

Νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών θα σημειωθούν από την ερχόμενη χρονιά, οι οποίες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ασφαλιστικών εταιρειών θα κυμανθούν στο 4% με 5%, ωστόσο σε κάποιες άλλες κατηγορίες ασφαλίστρων ενδεχομένως να μειωθούν.

Αναπόφευκτη δε, θεωρείται η δημιουργία ενός συστήματος

Φόβος για 7.000 λουκέτα τον Δεκέμβριο.....

Ανακοινώσεις με τις οποίες ζητούν την αναστολή των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εξέδωσαν οι Εμπορικοί Σύλλογοι Αθηνών και Πειραιά προειδοποιώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση ο αριθμός των επιχειρήσεων που θα βάλουν λουκέτο τον Δεκέμβριο θα φτάσουν τις 7.000.

Για δραματική κατάσταση κάνει λόγο ο πρόεδρος της Κεντρικής

Γνωστή ηθοποιός: «τα παιδιά μου δεν ξέρουν τι δουλειά κάνω»...!!!!

Επτασφράγιστο μυστικό κρατά από τα παιδιά της την δουλειά της η Gwyneth Paltrow, που αποκάλυψε ότι δεν έχει πει ποτέ στα βλαστάρια της ότι ασχολείται με την ηθοποιία! Μάλιστα, η 6χρονη κόρη της έμαθε πως έχει διάσημη μαμά από τους... συμμαθητές της!

«Τα παιδιά μου δεν έχουν δει καμία από τις ταινίες μου», είπε η