'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Όταν μια Ferrari γίνεται χαλκομανία...!!!

Μεγάλο το δράμα για τον οδηγό της μαύρης Ferrari που βλέπετε στη φωτογραφία, ή τουλάχιστον ό,τι απέμεινε από αυτήν. Έτσι που τα κατάφερε, το πανάκριβο αυτοκίνητο  κάνει μόνο για τα παλιοσίδερα, καθώς με συνεργείο μάλλον τίποτα δεν περισώζεται.

 Κι αν για ένα συνηθισμένο όχημα πονάει μια φορά η καρδιά σου να το βλέπεις σε τέτοια κατάσταση, εδώ πονάει δυο και τρεις φορές, όχι μόνο η καρδούλα, αλλά και η... τσεπούλα.

Μα, να οδηγείς τέτοιο εργαλείο και να το «στουκάρεις» με τέτοιον τρόπο; Κρίμα...

Ferrari


Ferrari

Ferrari

Ferrari

http://www.tempo.gr/ston-kosmo-mas/diethni/19273-ferrari

Η εκδίκηση των χάκερ!!!

Η ιστοσελίδα της Mastercard μπήκε στο στόχαστρο της ομάδας χάκερ "Anonymus", που έχει αναλάβει να χτυπήσει όσους προσπάθησαν να κάνουν τη ζωή δύσκολη στον ιδρυτή του WikiLeaks. 

Είχε προηγηθεί επίθεση και στην PostFinance

Πικάντικος έλεγχος!!!

Την οργή της Donna D'errico, προκάλεσε ο έλεγχός της με σκάνερ στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Καταγγέλλει ότι την διάλεξαν λόγω του γυμνασμένου σώματός της. 

Οι υπάλληλοι κρυφογελούσαν και ψιθύριζαν (Vid)

Η μάχη για το κράνος...!!!

Ιταλία και Γερμανία ερίζουν για το κράνος ενός αρχαίου Έλληνα πολεμιστή, το οποίο ανήκε σε ιδιωτική συλλογή και βρέθηκε στο Βερολίνο μετά το θάνατο του συλλέκτη. Πρόκειται για μοναδικό στο είδος του αντικείμενο.

Αρχίζει αυτήν την εβδομάδα η

Συνελήφθη ο πρώην ιδιοκτήτης της χρεωκοπημένης ΑΣΠΙΣ Π.Ψωμιάδης

Ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ   ότι συνελήφθη ο Παύλος Ψωμιάδης, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της χρεωκοπημένης ασφαλιστικής εταιρείας «ΑΣΠΙΣ» στο σπίτι του στο Χαλάνδρι. 

Η σύλληψή του έγινε κατόπιν εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από τον 6ο τακτικό ανακριτή, με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από

Πρόκληση Τσάμηδων: Θέλουν να γιορτάσουν τη "γενοκτονία τους" στην Ελλάδα το καλοκαίρι ..!!!!

Δυστυχώς για άλλη μία φορά οι γείτονες της Ελλάδας μας θυμίζουν ότι ζούμε στα Βαλκάνια και όχι στην πολιτισμένη και σύγχρονη Ευρώπη όπως αρκετοί πολιτικοί μας και γραφειοκράτες επιθυμούν. 

Πιο συγκεκριμένα σοβαρότατο πρόβλημα στις ελληνοαλβανικές σχέσεις πρόκειται να προκληθεί εάν τελικά οι «Τσάμηδες» της Αλβανίας

Μαριάννα Νάτσου: Σοκ στην κοσμική Αθήνα από το θανατηφόρο τροχαίο...

«Δεν είναι δυνατόν να “έφυγε” αυτό το κορίτσι που ήταν η χαρά της ζωής!», έλεγαν όσοι έμαθαν πρώτοι την είδηση του τραγικού θανάτου της Μαριάννας Νάτσου. 

 Σοκ στην αρχή και στη συνέχεια θρήνο προκάλεσε στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας ο χαμός (από τροχαίο) της Ελληνίδας business woman,

ΛΑΟΣ: "Σκάστε και κολυμπήστε"!!!!

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, διατύπωσε ο ΛΑΟΣ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις των δύο ανδρών.

«Το μήνυμα των αρχισοσιαλιστών Παπανδρέου και Στρος Καν είναι ένα: Σκάστε και κολυμπήστε.

Είτε είστε ιδιωτικοί υπάλληλοι, είτε εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, είτε ελεύθεροι επαγγελματίες» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ.

star.gr
madata.gr

Μειώσεις στους μισθούς και μεγάλες ανατροπές...!!!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις περικοπές στις αμοιβές των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, όπως και  για τις μεταβολές στις εργασιακές σχέσεις, με τις αντίστοιχες μειώσεις μισθών που θα συνεπάγονται οι επιχειρησιακές συμβάσεις στον ιδιωτικό τομέα, ενόψει και της αυριανής  συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Τρομοκρατία: Τι κατέγραψε το “βαλιτσάκι” της ΕΥΠ....!!!

Oι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μεταξύ των κατηγορουμένων που κατέγραψε το περιβόητο «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ δεν αποκαλύπτουν κανένα ουσιαστικό στοιχείο για την τρομοκρατική δράση των έξι.

Όπως προκύπτει από την ανάγνωση των επίμαχων συνομιλιών, που έχει

Βρέθηκαν πτώματα στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων

Τα πτώματα δύο ανθρώπων ανθρώπων βρέθηκαν πριν από λίγο στη χωματερή των Άνω Λιοσίων. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δύο Ασιάτες, οι οποίοι ήταν μέσα σε δύο σακούλες και ξεφορτώθηκαν από απορριμματοφόρο.

http://www.newsbomb.gr

Τι χάρισε ο Πετσάλνικος στον Στρος Καν;;;!!!

Έ
να δώρο, που δημιουργεί... εύλογους συνειρμούς έκανε στον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρός Καν ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, κατά την χθεσινή τους συνάντηση.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πετσάλνικος δώρισε στον κ. Στρος Καν ένα αντίγραφο του «Επιταφίου» του Θουκυδίδη... 

Τώρα, αν ο επικεφαλής του ΔΝΤ μας χαρίσει στο μέλλον "Επιτάφιο" σε μορφή Μνημονίου θα το δείξει ο χρόνος... 


http://dete.gr/news.php?article_id=16227

Αποκάλυψη Wikileaks για τους Τούρκους και τα σχέδιά τους!!!

Με εμπιστευτικό τηλεγράφημά της προς διάφορους αποδέκτες στις 27 Ιανουαρίου 2010 η αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα επιβεβαιώνει τα σχέδια των κεμαλικών να προκαλέσουν προβοκάτσια στα σύνορα με την Ελλάδα και να επιτεθούν με σκοπό την κατοχή του Βορείου Έβρου, αποκαλύπτεται σε ένα από τα έγγραφα του WikiLeaks που ήρθε πριν λίγο στην δημοσιότητα.

Στο τηλεγράφημα αναφέρεται ότι "οι

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Επίκληση μέσα στα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου!!!

Πανάρχαια προσευχή - επίκληση υπάρχει και λειτουργεί μυστικά μέσα στο Ελληνικό Αλφάβητο από καταβολής του...Η διαδοχή των γραμμάτων στην πλήρη εκφώνησή τους (Άλφα, Βήτα, Γάμα κλπ.) δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά πίσω από αυτήν υπολανθάνει μια πλήρης γραμματική, συντακτική και νοηματική συνέχεια, ανώτερης σύλληψης. Σύμφωνα με αυτήν...

Γνωστός σεφ-μάγειρας gay ζευγάρι με ... παρουσιαστή !!!

Πασίγνωστος σεφ που πρωταγωνιστεί σε εκπομπή μαγειρικής τη φετινή σεζόν φέρεται να έχει σχέση με διάσημο παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης. Φωτιά στα τηλεοπτικά πηγαδάκια.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στα τηλεοπτικά πηγαδάκια, ένα gay

Ξάνθη: Γονείς χτύπησαν με μπουκάλι το ανήλικο παιδί τους και το εγκατέλειψαν.....!!!!

O 15χρονος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους απάνθρωπους γονείς του...

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης (07-12-2010), στο σπίτι της οικογένειας στην Ξάνθη. 


Ο 54χρονος πατέρας και η 45χρονη γυναίκα του, άρχισαν να

"Το παιδί μου δεν πέθανε σε τροχαίο. Τον σκότωσαν"

«Το παιδί μου δεν πέθανε σε τροχαίο. Τον σκότωσαν σε καβγά ύστερα από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο. Μου κρύβουν την αλήθεια εδώ και χρόνια».

Με τα λόγια αυτά ο Γιάννης Καλοπήτας εκφράζει τον πόνο και

Οι Έλληνες σύντομα θα ξεσηκωθούν ...!

Στην Παιδική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου έχει ανέβει από τον Οκτώβρη και συνεχίζεται η θεατρική διασκευή ενός έργου που γράφτηκε πριν από 100 χρόνια, αλλά δυστυχώς φαντάζει και πάλι επίκαιρο.  

Προσφυγή για κρασιά με την ετικέτα «Μακεδονία»...!!!!

Προσφυγή εναντίον διανομέων και αλυσίδων λιανικής στη γερμανική αγορά καταθέτει η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα Βορείου Ελλάδος, για διακίνηση κρασιών προέλευσης ΠΓΔΜ με την ένδειξη «Μακεδονία».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης, Γιώργο Βογιατζή, ορισμένες αλυσίδες της Γερμανίας

Επαγγελματίας απαγωγέας ο Κινέζος !!!!

«Επάγγελμα» είχε κάνει τις απαγωγές ο 39χρονος Κινέζος που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες στην Καλαμάτα. 

Όπως απέδειξε η προανάκριση, ο 38χρονος συμπατριώτης του που είχε απαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου από την Γαστούνη της Ηλείας και αφέθηκε ελεύθερος μία εβδομάδα αργότερα στα Φιλιατρά της

Να χάσει... τον εθνικό ύμνο κινδυνεύει η Τουρκία !!!!!

Με τον κίνδυνο να χάσει την αποκλειστικότητα του εθνικού της ύμνου βρίσκεται η Τουρκία λόγω μη κατοχύρωσης πνευματικών της δικαιωμάτων, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Hurriyet.

Όλα ξεκίνησαν όταν μαθητές σε

Πυρηνικοί αντιδραστήρες σε σεισμογενή περιοχή...!!

Τα κεντρικά της γαλλικής τράπεζας BNP Paribas απέκλεισαν τη Δευτέρα ακτιβιστές της Greenpeace ζητώντας να σταματήσει... τις ραδιενεργές επενδύσεις της σε πυρηνικούς αντιδραστήρες.

Σύμφωνα με την περιβαλλοντική οργάνωση, η τράπεζα αναμένεται να

Δεν πείθει ο Βενιζέλος, ζητούν εξηγήσεις οι στρατιωτικοί

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μπορεί να κάνει σε καθημερινή βάση δηλώσεις για την τύχη των Επαγγελματιών Οπλιτών που ακόμη... δεν έχουν συμπληρώσει επταετία και δεν έχουν μονιμοποιηθεί,υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα,οι στρατιωτικοί ωστόσο εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι με οποιαδήποτε κυβερνητική διαβεβαίωση. 

Σοκ: έβαλε να σκοτώσουν την γυναίκα του στο γαμήλιο ταξίδι...

Σοκ προκαλεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη η πληροφορία ότι ένας νεαρός βρετανός έδωσε χρήματα σε πληρωμένο δολοφόνο για να σκοτώσει την σύζυγό του, κατά την διάρκεια του γαμήλιου ταξιδιού τους στον μήνα του μέλιτος.  

Το περιστατικό είχε συμβεί στη Νότια Αφρική και είχε προκαλέσει τον

ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ;;

ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Παρά το νόμο 3239 που απαγορεύει τις μετακινήσεις και την παύση εκλεγμένων από υπηρεσιακό συμβούλιο προϊσταμένων διευθύνσεων, το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" πιέζει τον Διοικητή του ΙΚΑ να...

ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΔΙΕΘΝΩΣ !!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ!
 
Η ΕΛ.ΑΣ. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ...

 
Πριν από κάποια χρόνια, ήμασταν στο «είναι ένα αβλαβές και ήπιο μέσο καταστολής». Αργότερα,

ΞΕΧΑΣΑΝ ΔΥΟ ΨΑΛΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ! !!!

Πενηντάχρονος Βέλγος ζητάει αποζημίωση 80.000 ευρώ από χειρουργό που ξέχασε δύο ψαλίδια μήκους 16 εκατοστών στην κοιλιά του μετά από χειρουργική επέμβαση.

Ο άντρας αυτός μπήκε επειγόντως στο χειρουργείο το 2006 όταν παρουσίασε...

ΚΙΑΤΟ: Εκλεψε σφραγίδα γιατρού για να αγοράσει ναρκωτικά!!!

τ
ο απόγευμα της Τρίτης (07-12-2010). Σε έλεγχο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, 38χρονος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ένα ειδικό συνταγολόγιο του νοσοκομείου Κορίνθου και μία προσωπική σφραγίδα γιατρού από το Κέντρο Υγείας Κιάτου. 

Οι αρχές εκτιμούν ότι πιθανότατα θα χρησιμοποιούσε τα αντικείμενα αυτά για αγορά ναρκωτικών ουσιών. Ο 38χρονος κρατείται σε αστυνομικό τμήμα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου. 


dete.gr

«Με έδειρε αστυνομικός (εκτός υπηρεσίας) μπροστά στην οικογένειά μου»

Έπεσε θύμα αστυνομικής βίας ενώ έκανε βόλτα την δύο μηνών κόρη του!

Βγήκε βόλτα με κόρη του και κατέληξε στον Ερυθρό Σταυρό με βαριά τραύματα, έπειτα από βίαιη επίθεση αστυνομικού!

Ο λόγος για τον κ. Α. Β. (τα στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας), ο οποίος το απόγευμα της

Από Πάπας... "πειρατής" ο Βενέδικτος!!!!

Μετά το αξίωμα του Πάπα, ο Βενέδικτος θα μπορέσει να προσθέσει στους τίτλους του και αυτόν του διαδικτυακού πειρατή. 

Σε ανακοίνωση της εταιρείας AVAST σημειώνεται ότι δύο υπολογιστές στο Βατικανό χρησιμοποιούσαν παράνομη έκδοση του λογισμικού

Φουγάρα οι μαθητές...!

Μεγάλο ποσοστό εφήβων ξεκινάει το κάπνισμα από πολύ μικρή ηλικία σύμφωνα με έρευνα της KΑΠΑ Research. Δηλώνουν υπέρ της απαγόρευσης, αλλά αρνούνται να συμμετάσχουν σε αντικαπνιστική εκστρατεία

Αν και επιθυμούν την απαγόρευση του καπνίσματος οι μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της Αθήνας

Η άγνωστη αργκό των πιλότων!!!!

Το News247 παρουσιάζει για πρώτη φορά την αργκό των πιλότων των μαχητικών αεροσκαφών στην επιχειρησιακή και την κοινωνική τους ζωή. Πώς αποκαλούν τους Τούρκους πιλότους και τι λένε όταν φλερτάρουν!

«Αέρινες Σιωπές» με…λόγια που

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο κακοποιός!!!!

Παίκτρια reality συνελήφθη για ληστεία!

Σοκ στην ελληνική showbiz μετά την αποκάλυψη ότι πολύ γνωστή παίκτρια reality συνελήφθη μαζί με τον φίλο της για ληστεία!!!

Όλα έγιναν τη Μ. Παρασκευή, όταν η αστυνομία συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τον εραστή της με τους

Ιδιόμορφες πιπίλες…!!!!

Σε κάποιους ίσως να δημιουργούν χαμόγελα ενώ κάποιοι άλλοι θα τις θεωρήσουν κακόγουστες. 

Τα μωρά δεν είναι παιχνίδι για να γελάμε μαζί τους αλλά οι κατασκευαστές αυτών των ιδιόμορφων πιπιλών έιχαν άλλη γνώμη. 

Τα σχόλια δικά σας…!





Perierga.gr - Κακόγουστες πιπίλες...!

Έρχονται αποκαλύψεις απορρήτων εγγράφων που αφορούν την Ελλάδα απο το Wikileaks !!!!!

«Η ροή των διαρροών δεν πρόκειται να αλλάξει» διαμηνύει με δήλωσή του στα Νέα ο εκπρόσωπος του Wikileaks Κριστίν Χράφνσον, προειδοποιώντας πως «κατά τη διάρκεια των ερχόµενων εβδοµάδων θα υπάρξουν μεγάλες αποκαλύψεις για τα περισσότερα κράτη», μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. 

Παραδέχθηκε ο διευθυντής της Bild το λάθος με το πρωτοσέλιδο του Focus

«Ξεπεράσαμε τα όρια στην προσπάθεια μας να σχολιάσουμε την κατάσταση στην Ελλάδα και να σατιρίσουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό» παραδέχθηκε χθες ο Νίκολαους Μπλόμε διευθυντής της γερμανικής Bild αναφερόμενος στην πρωτοσέλιδη εικονογράφηση με «πρωταγωνίστρια» την Αφροδίτη της Μήλου. 

Σκότωναν την ώρα τους και αποφάσισαν να …σκοτώσουν..!!!

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ένας αλλοδαπός μετανάστης από τουλάχιστον δέκα άτομα!

Ο άτυχος άντρας, Πακιστανικής καταγωγής, κινούνταν στη πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο όταν μια ομάδα νεαρών, που όπως ανέφερε αργότερα ο αλλοδαπός απλά …σκότωναν την ώρα τους, του επιτέθηκαν με σκοπό τη ληστεία.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Μετά τον Στρος Καν... έφαγε σφυρίδα!!!

Ο
Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε χτες βράδυ στο «Ψάριστον» στο Νέο Ηράκλειο με τους Δημήτρη Δρούτσα, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Φίλιππο Σαχινίδη.

Στο μενού ήταν σφυρίδα, σαλάτες και θαλασσινά...

Η συζήτηση πήγε που αλλού, παρά στην οικονομία και την ανάπτυξη που ήταν και τα θέματα της ημέρας λόγω Στρος-Καν. 

dete.gr

«Γκάφα» 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Αμερική!!!

Έ
να τυπογραφικό λάθος υποχρεώνει τις Αρχές των ΗΠΑ να πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων συνολικής αξίας 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων!  

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί περίπου στο 10% της αξίας όλων των

Σοκ: Βεβήλωσαν τάφους για να κλέψουν τα φαναράκια

Σοκ προκαλεί στην κοινή γνώμη η είδηση ότι περίπου είκοσι τάφοι καταστράφηκαν από βέβηλους στα κοιμητήρια του Καστανά του δήμου Κουφαλίων Θεσσαλονίκης, με σκοπό να αφαιρέσουν άγνωστοι από αυτούς μπρούτζινα και χάλκινα φαναράκια.

Οι καταστροφές εκτιμάται ότι έγιναν τη νύχτα της περασμένης Κυριακής

Φοροκάρτα: Χτίσε τώρα το αφορολόγητό σου!!

Μετά τα δώρα του Αγ. Βασίλη έρχονται τα δώρα του… κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ετοιμάζει πρωτοχρονιάτικο δωράκι για όλους τους πολίτες φοροκάρτα!

Το υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμο να τυπώσει κάρτες, οι

Δραστικές μειώσεις στους μισθούς των ΔΕΚΟ. Το είπε ο "γιατρός"!!!!

Δραστικές μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ αποφάσισε το απόγευμα το μίνι υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε στο γραφείο του στη Βουλή ο πρωθυπουργός, μόλις ένα τέταρτο μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του ΔΝΤ.

Το τελευταίο οχυρό της φύσης

Ενα πραγματικό πανηγύρι της φύσης έχει στηθεί στα ανατολικά Ιµαλάια: περισσότερα από 10.000 είδη φυτών, 300 είδη θηλαστικών, 977 είδη πουλιών, 176 ερπετά, 105 αμφίβια και 269 τύποι ψαριών του γλυκού νερού φιλοξενούνται στις δυσπρόσιτες πλαγιές τους.

Είχε 33 ληστείες στο ενεργητικό του...!!

Θα μπορούσε να μπει στο ρεκόρ Γκίνες αν δεν έμπαινε στη φυλακή.

Πρόκειται για έναν ληστή που ήθελε να κάνει κυριολεκτικά καριέρα αφού στο ενεργητικό του έχει ούτε μια, ούτε δύο αλλά… 33 ληστείες! 


Και μάλιστα χωρίς να έρθει ποτέ αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές.

Ο Στρος – Καν επιβεβαίωσε το σχέδιο πολυετούς «θεραπείας» της Ελλάδας

Μάλλον με παρωδία και επικοινωνιακό σόου έμοιαζε όλο αυτό που στήθηκε στη Βουλή με τον… master chef Ντομινίκ Στρος Καν ο οποίος μαγειρεύει οικονομίες και κράτη εδώ και χρόνια, να μιλά και οι υποτακτικοί να τον ακούν.

Ο φιλέλληνας, ο γυναικάς, ο σοσιαλιστής, ο ευγενικός, ο μαλακός και ότι άλλο αηδιαστικό κοσμητικό επίθετο που χρησιμοποιήθηκε αυτές τις