'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ένα βιβλίο γεμάτο με τις… απορίες της ωραίας Ελένης!!!

Στα ράφια των βιβλιοπωλείων (δεν) αποκλείεται να δούμε τις απορίες της Ελένης Μενεγάκη.  

Οι απορίες που συχνά πυκνά έχει η βασίλισσα της πρωινής ζώνης μπορεί να τις κάνει βιβλίο.

Την ιδέα την έριξε ο συνεργάτης της Νίκος Μουτσινάς. Ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ Ελένης και Νίκου ήταν απλά απολαυστικός:

Τι συμβαίνει στον ‘Εβρο και ανεβάζουν στρατό;;

Προβοκάτσια από το τουρκικό στρατιωτικό παρακράτος (παραφυάδες του σχεδίου «Βαριοπούλα») φοβούνται στο ΓΕΕΘΑ, όσο πλησιάζουμε προς τις κρίσιμες τουρκικές εκλογές του Ιιουνίου – που θα δώσουν νέα ώθηση στον Ταγίπ Ερντογάν.

Οι πασάδες της ‘Αγκυρας (Τούρκοι στρατηγοί) θέλοντας να αποτρέψουν μία νέα νίκη του Ερντογάν στις εκλογές, δεν αποκλείεται καθόλου να σχεδιάζουν μία τεχνητή ένταση στον Έβρο- μέχρι τα όρια τοπικού θερμού επεισοδίου.

Κοριτσάκι δυο χρονών έχει το μέγεθος κούκλας!!!

Η Abbie είναι λίγο μεγαλύτερη από μια κούκλα, και θα παραμείνει μικροσκοπική για το υπόλοιπο της ζωής της... 

Έχοντας στα δυο της χρόνια το μέγεθος ενός μωρού έξι μηνών, η Abbie γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική προδιάθεση που ονομάζεται Russel-Silver και πρόκειται για μια μορφή νανισμού, η οποία επηρεάζει μόνο ένα στα 100.000 μωρά.

VIDEO: A.Τ.Ι.Α. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011

Η πρώτη μαρτυρία Α.Τ.Ι.Α. στους Ελληνικούς αιθέρες για το 2011 έρχεται από έναν κάτοικο ενός κοντινού χωριού στο Πύργο Ηλείας. 


Αρχές Ιανουαρίου, ο μάρτυρας κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο το άγνωστο αντικείμενο και δήλωσε: ‘’ Ξαφνικά όλα τα φώτα και οι ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι άρχισαν να...τρεμοπαίζουν, μέχρι που έπεσε το ρεύμα.

Οι 54 «Αθήνες» του κόσμου!!!!

Μπορεί στις ημέρες μας η Αθήνα και η Ελλάδα να έχει λοιδορηθεί, λόγω της κρίσης χρέους και των οικονομικών ατασθαλιών, όμως το μεγαλείο και η ιστορία της έχει τεράστια σημασία για τον παγκόσμιο πολιτισμό.  

Απόδειξη;

Οι 54 πόλεις ανά τον κόσμο που έχουν ενστερνιστεί το όνομα Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία άλλη πόλη στον κόσμο δεν έχει δώσει το

Οι νέοι υπαρχηγοί του Λιμενικού Σώματος

Τους δύο νέους υπαρχηγούς του Λιμενικού Σώματος όρισε σήμερα το πενταμελές συμβούλιο κρίσεων.  

Πρώτος υπαρχηγός ορίστηκε ο αντιναύαρχος Φουστάνος Θεόδωρος και Β΄ υπαρχηγός ο Βαλεργάκης Γεώργιος.

Παράλληλα, αποστρατεύτηκαν οι υποναύαρχοι με το βαθμό του αντιναυάρχου Πουλιάκας Απόστολος, Μαγιάτης Γεώργιος και Μπουρνιάς Βασίλειος.

Βρέθηκε απανθρακωμένος...

Σε αγροτική περιοχή του Καρπερού Γρεβενών βρέθηκε το μεσημέρι ένας 68χρονος, ο οποίος  ήταν απανθρακωμένος. 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του, αφού τα αίτια δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.


newsday
sarotiko

Τη «πάτησαν» οι εκβιαστές!!!

Κύκλωμα εκβιαστών που αποσπούσε Ι.Χ. αυτοκίνητα από έμπορο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια απαιτούσε τα έγγραφα των οχημάτων για να τα πουλήσει σε ανυποψίαστους αγοραστές, έπεσε στα «δίχτυα» της Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο επιχείρησης του τμήματος δίωξης εκβιαστών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν τρία μέλη του κυκλώματος εκβιαστών, δύο ομογενείς ηλικίας 31 και 36 ετών κι ένας 40χρονος

Απόσυρση αυτοκινήτων 2011: Πότε θα ξεκινήσει

Με αγωνία περιμένει η αγορά αυτοκινήτου το μέτρο της απόσυρσης, γιατί τα μηνύματα που έρχονται σχετικά με το μέλλον της αγοράς παραπέμπουν σε θρίλερ, με λουκέτα και απολύσεις εργαζομένων.

Και η αγωνία παρατείνεται αφού υπάρχει πλήρης ακινησία στην αγορά εν αναμονή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την απόσυρση.

Παραμυθένιος γάμος και πολύκροτο διαζύγιο για τη "βασίλισσα των τάνκερ"

Η «βασίλισσα των τάνκερ» παίρνει πίσω τη χρυσή προίκα της.

Υστερα από μακροχρόνια δικαστική διαμάχη η Κλέλια Χατζηιωάννου ήρθε σε συμβιβασμό με τον πρώην σύζυγό της, εφοπλιστή Γιάννη Φράγκο, ο οποίος θα της καταβάλει ένα μυθικό ποσό.

Ληστές σνίφαραν την τέφρα ενός άνδρα και δύο σκύλων..!!!

Τις στάχτες ενός άνδρα και δύο σκύλων «σνίφαραν» ληστές, πιστεύοντας ότι είναι κάποιο ναρκωτικό, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στην Φλόριντα.

Οι ληστές έκλεψαν από το σπίτι μιας γυναίκας στην κεντρική Φλόριντα στις 15 Δεκεμβρίου, δύο τεφροδόχους, η μία περιείχε τις

Αυτοπυρπολήθηκαν λόγω φτώχειας .....

Δύο Ρουμάνοι, απελπισμένοι από την ένδεια στην οποία ζούσαν, επιχείρησαν να αυτοπυρποληθούν, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Mediafax.

Ένας
άνδρας 31 ετών, πατέρας τριών παιδιών, περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε σε ένα χωριό, στην περιοχή Βασλούι της ανατολικής Ρουμανίας.

Στάση εργασίας αύριο από δικαστικούς υπαλλήλους

Γ
ια τέσσερις ώρες, από τις 8.30 μέχρι και τις 12.30, απέχουν από τα καθήκοντά τους αύριο οι δικαστικοί υπάλληλοι όλης της χώρας, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό τη συμπαράστασή τους στους συμβασιούχους για τους οποίους αποφασίζει αύριο η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου. 

Οι δικαστικοί υπάλληλοι κατεβαίνουν από τις έδρες και καλούν όσους συναδέλφους τους επιθυμούν να συμπαρασταθούν στους συμβασιούχους που έχουν προγραμματίσει για αύριο το πρωί συγκέντρωση στον Άρειο Πάγο 

http://dete.gr/news.php?article_id=22531

ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΙΚΑ: Θα μπορούν να πηγαίνουν και σε ιδιώτες γιατρούς

Μ
εγάλη ανάσα θα είναι για τους ασφαλισμένους το δικαίωμε να επιλέγουν όποιον ιδιώτη γιατρό θέλουν εκτός ΙΚΑ χωρίς να πληρώνουν τίποτα για επίσκεψη ή εξετάσεις. 

Σύμφωνα με "Τα Νέα" το σχέδιο που μελετάται προβλέπει οι ασφαλισμένοι να μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των "πιστοποιημένων" ιδιωτών γιατρών που θα

Χωρίς γιατρούς αύριο και τα Γιάννινα...

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική προειδοποιητική απεργία.

Σε 24ώρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν αύριο όλοι οι  γιατροί οι οποίοι διαφωνούν με την κατάθεση του νομοσχεδίου για την υγεία από τον αρμόδιο Υπουργό.

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου έγινε δεκτή και από τον τοπικό Σύλλογο κι έτσι σήμερα ιδιώτες γιατροί αλλά

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ LIVE !!!!!!!!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ  LIVE !!!!!!!!



ΓΙΑ  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ 
 
ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:


LINK-1
LINK-2
LINK-3
LINK-4

Σκουπιδιάρηδες τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων - Θα μαζεύουν τα σκουπίδια στην Θεσσαλονίκη!!!

"Και σκουπίδια μαζεύουμε".

Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε καθήκοντα σκουπιδιάρη των πόλεων, προφανώς για να γίνουν πιο ... παραγωγικοί, αφού τώρα, κατά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλο, είναι τελείως αντιπαραγωγικοί.

Έτσι, μετά την συνάντησή του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας

Κατέρρευσε πενταόροφο κτίριο.....

Ένα πενταόροφο κτίριο κατέρρευσε το πρωί της Τετάρτης στην Σαναά, πρωτεύουσα της Υεμένης, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να βρίσκονται παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια, σύμφωνα με πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.

Η ίδια πηγή τόνισε ότι υπάρχουν φόβοι για πολλούς νεκρούς, καθώς το κτίριο κατέρρευσε νωρίς το πρωί, όταν ακόμα οι ένοικοι κοιμούνταν. 


Τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη με τον χρόνο, ενώ άγνωστη παραμένει η αιτία της κατάρρευσης.

star.gr
http://lamogio24.blogspot.com/

Ρίχνουν τις τιμές στα διόδια – Η οργή των πολιτών επέβαλε μειώσεις !!!

- Αρχή με τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
 
- Μειώσεις από Μαλιακό ως Κλειδί, αλλά και στην Πελοπόννησο


- Γιατί τρόμαξαν από το κίνημα “δεν πληρώνω”


- Ποια ανταλλάγματα θα πάρουν οι εργολάβοι

Η «ροζ βίλα» κρυφό χαρτί του Άκη !!

Ο βαλλόμενος από παντού υπουργός έχει ήδη έτοιμη την πρώτη ρουκέτα
 
Το κρυφό όπλο του πρώην υπουργού δεν είναι άλλο από την περίφημη «ροζ βίλα» στην οποία έζησε ως τον θάνατό του το 1996 ο ...

ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE !!!!

 ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  LIVE !!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ , 
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

ΣΟΚ: Τουρκικός χάρτης αποκαλύπτει τα τουρκικά σχέδια για το Αιγαίο..

Σοκ προκαλεί ο Τουρκικός χάρτης που με κόκκινο μελάνι χωρίζει το Αιγαίο στην μέση...

Πρόκειται για χάρτη, τον οποίο η Τουρκία έχει καταθέσει στο ΝΑΤΟ, κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για τη νέα δομή της Συμμαχίας.


Οι κόκκινες γραμμές αποκαλύπτουν το πως φαντάζεται το Αιγαίο η Άγκυρα.

Εστιάτορες: "Δεν βγάζουμε τα τασάκια από τα τραπέζια"

Αυτό αποφάσισαν οι ιδικτήτες εστιατορίων, καφέ και νυχτερινών κέντρων ύστερα από έκτακτη γενική συνέλευση. "Καλύτερα να κλείσουμε από τα πρόστιμα παρά από την αναδουλειά" έλεγαν σε φορτισμένο κλίμα

Αποφασισμένοι να μην το βάλουν κάτω και να μην δεχθούν την εφαρμογή την εφαρμογή της απαγόρευσης του καπνίσματος που θα βάλει , όπως ισχυρίζονται, "ταφόπλακα" στις επιχειρήσεις

Ο διαβήτης οδήγησε 9χρονη στην αυτοκτονία,,,!!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα 9χρονο κορίτσι στη Λιόν, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της, το οποίο βρισκόταν στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας!

Το πιο θλιβερό κομμάτι αυτής της υπόθεσης όμως, είναι ο λόγος που έσπρωξε τη μικρή στην αυτοκτονία και που έγινε γνωστός από ένα σημείωμα που άφησε η μικρή λίγο πριν πηδήξει.

Βολιώτης έπεσε με Ι.Χ. από 50 μέτρα και σώθηκε!!!

Άγιο είχε ο 35χρονος…

Άγιο είχε 35χρονος Βολιώτης οδηγός, ο οποίες έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων στην Αλυκόπετρα, το απόγευμα της Δευτέρας, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε βαριά, αλλά είχε την ατυχία να μην έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί χθες το

Συνελήφθη με πορνογραφικό υλικό φοιτητής του Μαθηματικού στα Γιάννενα

Στο στόχαστρο του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκεται ένας 20χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές με την κατηγορία της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Μετά από σχετικές έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκε ο νεαρός φοιτητής, που φοιτά στο τμήμα Μαθηματικών, και συνελήφθη σήμερα το πρωί... παρουσία Εισαγγελέα.


protothema
sarotiko

Τι πρέπει να ξέρετε για τις αποδείξεις

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η αποστολή- από το υπουργείο Οικονομικών- των φακέλων με τα έντυπα της φορολογικής δήλωσης και το φυλλάδιο για τη συμπλήρωσή της.

Να σημειωθεί ότι οι φορολογούμενοι με ετήσιο εισόδημα άνω των 6.000 ευρώ για να κατοχυρώσουν το

Και δεύτερος νεκρός από τη νέα γρίπη...

Ενας 30χρονος αλλοδαπός είναι το δεύτερο θύμα της νέα γρίπης στην Ελλάδα.

Ο άτυχος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία, δύο ημέρες μετά το θάνατο μίας 53χρονης, χωρίς βεβαρημένο ιατρικό  ιστορικό, στις Σέρρες.

Σε ...εμπάργκο ο Πάγκαλος από το Μαξίμου

Δεν είναι καθόλου διατεθειμένη να ανεχθεί τις συμπεριφορές του Θεόδωρου Πάγκαλου η κυβέρνηση, σύμφωνα με τη νέα γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου, για την οποία έχει δώσει την έγκρισή του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.  

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος έχει μπει από το πρωθυπουργικό επιτελείο σε «ειδικό πρόγραμμα

ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΑ

Είναι να απορεί κανείς.

Πώς γίνεται δηλαδή να έχει κάποιος στην κατοχή του ένα επταώροφο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, τριάντα πέντε στρέμματα στα Μελίσσια, τετραώροφο νεοκλασικό κτίριο στην Ιουλιανού, αρκετά διαμερίσματα και γραφεία στην καρδιά της πρωτεύουσας και παρ’ όλα αυτά να μην κερδίζει ούτε ευρώ; 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ LIVE !!!!

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ LIVE !!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , 
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:


Στον παιδίατρο μέχρι και τα 16 θα μπορούν να πηγαίνουν οι έφηβοι

Δικαίωμα να επιλέξουν παιδίατρο αλλά και νοσηλεία σε παιδιατρικά νοσοκομεία έχουν οι έφηβοι μέχρι 16 ετών, όπως αποφάσισε την Πέμπτη το υπουργείο Υγείας λαμβάνοντας υπόψη σχετική απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας.
 

Η απόφαση ελήφθη με το σκεπτικό ότι οι ειδικές υπηρεσίες για πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση των προβλημάτων της

Ν. Γκρούεφσκι: Η Ελλάδα δεν αισθάνεται πιέσεις για το όνομα

Την εντύπωσή του ότι η Ελλάδα δεν αισθάνεται κάποια πίεση που θα μπορούσε να την ωθήσει σε συμβιβασμό για το θέμα του ονόματος, εξέφρασε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι. 
 
Σε συνέντευξή του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ, υποστήριξε ότι πολλές χώρες επικεντρώνονται στην οικονομική κρίση που μαστίζει την

Μαφιόζικο χτύπημα στου Γκύζη – Προσπάθησαν να τον εκτελέσουν μέσα στο καφενείο

Πανικός ξέσπασε στην οδό Μομφεράτου στο Γκύζη όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι εισέβαλαν στο καφενείο...

«Τεχνίτες» που ήταν τελικά ληστές!

Ολόκληρο σχέδιο «ανακαίνισης»  για να «ξαφρίσει» κοσμηματοπωλείο οργάνωσε σπείρα ληστών.

Οι δράστες αφού πρώτα κατέβασαν την τέντα του καταστήματος που βρίσκεται επί της οδού Πατησίων 256, τοποθέτησαν...

Άγρια καταδίωξη στην Κρήτη: Συνελήφθη η μητέρα αναζητείται ο γιος!!

Σκηνές από αστυνομική ταινία θύμιζε η καταδίωξη ΙΧ φορτηγού από τους άνδρες της δίωξης ναρκωτικών στο Πέραμα Μυλοποτάμου. 

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, του Τμήματος Ασφάλειας Γεροποτάμου και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου - Μυλοποτάμου επιχείρησαν, την Τρίτη το απόγευμα να...

Το ΙΚΑ σπάει στα δύο - Ενα ταμείο για σύνταξη και ένα ξεχωριστό για περίθαλψη

«Το ΙΚΑ θα εξελιχθεί σε λίγα χρόνια σε Εθνικό Οργανισμό Συντάξεων, και μόνο. Για την Υγεία θα υπάρξει ένας άλλος φορέας.  

Τελεία και παύλα». Αυτό δηλώνει ο διοικητής του ΙΚΑ κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, αποφασισμένος να τελειώσει «μια κι έξω με την ταλαιπωρία εκατοντάδων χιλιάδων ασφαλισμένων στο ΙΚΑ, αλλά και στα άλλα

Ταχυδρομούσε... ταραντούλες!!!

Έ
νοχος δήλωσε ένας Γερμανός που αντιμετώπιζε την κατηγορία του λαθρεμπορίου μετά τον εντοπισμό και την κατάσχεση από την αμερικανική Υπηρεσία Θαλάσσιας και Άγριας Ζωής του.. «δέματος» που είχε στείλει με το ταχυδρομείο στις ΗΠΑ. 

Το «δέμα» περιείχε ταραντούλες, μεταξύ άλλων αυτή της φωτογραφίας. 


http://dete.gr/

Επιχείρηση της Αστυνομίας και του Δήμου Αθηναίων για κατάσχεση προϊόντων-«μαϊμού»

Σ
ε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι επιχείρηση της αστυνομίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και το ΣΔΟΕ με στόχο την κατάσχεση προϊόντων παραεμπορίου σε οκταώροφο κτίριο στην Ομόνοια. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μεγαλύτερο μέρος του κτιρίου (στην οδό Πειραιώς) χρησιμοποιείται για αποθήκευση προϊόντων-«μαϊμού». 

Ήδη, τα συνεργεία πραγματοποιούν καταμέτρηση. 

http://dete.gr/

ΠΥΡΓΟΣ: Στο εδώλιο γιατί σκότωσε τον ληστή του

Μ


ια ιδιάζουσα υπόθεση ανθρωποκτονίας απασχόλησε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, με κατηγορούμενους έναν 77χρονο από χωριό του Αιγίου και έναν 30χρονο από την ευρύτερη περιοχή του Αιγίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το iliatora από το βούλευμα με το οποίο έγινε η παραπομπή στη δίκη, η υπόθεση έχει ως εξής: 

Και το πολύ και το λίγο Ίντερνετ βλάπτει...!!

Ένας έφηβος και γενικότερα ένας νέος της εποχής μας, είναι απολύτως φυσιολογικό να περνάει χρόνο στον υπολογιστή του, «σερφάροντας» στο διαδίκτυο. 

Σύμφωνα όμως με νέα έρευνα, αν ένας νέος περνάει πάρα πολλές ώρες στο Ίντερνετ ή, αντίστροφα, πάρα πολύ λίγες έως καθόλου, τότε μπορεί να κινδυνεύει με κατάθλιψη- αν δεν πάσχει ήδη από αυτή.

Σέρρες: Βίαζε τη κόρη του επί πέντε χρόνια...!

Άλλη μια τραγική περίπτωση αρρωστημένου πατέρα ο οποίος ασελγούσε σεξουαλικά στην κόρη του αποκαλύφθηκε στις Σέρρες και προκαλεί σοκ και φρίκη.

Ο διεστραμμένος άντρας βίαζε επί πέντε χρόνια την ίδια του τη κόρη, απειλώντας την παράλληλα-όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις-να μην αποκαλύψει το παραμικρό.

Έξαρση καταγγελιών από χρήστες Facebook

Αυξάνονται με γοργό ρυθμό τα παράπονα και οι καταγγελίες από χρήστες του Facebook.

Η διαπίστωση αυτή αφορά στην Ελλάδα όπου ο αριθμός των καταγγελιών που αφορούν στο διαδίκτυο διπλασιάστηκε το 2010 σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες χρονιές, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό αυτών (72%) αφορά παραβάσεις προσωπικών δεδομένων στο Facebook.

Είχαν αλλάξει τα …φώτα σε εγκαταστάσεις της ΔΕΗ...!!!

Τρία άτομα, δυο αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής και ένας Έλληνας, είχαν ρημάξει τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας.
 
Οι δυο, Αλβανός και Έλληνας, 39 και 21 ετών αντίστοιχα συνελήφθησαν ενώ αναζητείται ο τρίτος της συμμορίας.

Κατηγορείται για το βιασμό της γυναίκας του πριν από 50 χρόνια!!

Ένας 79χρονος Αυστραλός μπορεί να καταδικαστεί κατηγορούμενος για τον βιασμό της συζύγου του πριν από περίπου 50 χρόνια καθώς εφετείο έκρινε ότι οι νόμοι περί συζυγικής συναίνεσης που ίσχυαν εκείνη την εποχή δεν τον προστατεύουν από την ποινική δίωξη, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.

Οι δικαστές του Ποινικού Εφετείου της Νότιας Αυστραλίας αποφάσισαν, με ψήφους δύο υπέρ και μία κατά, ότι μπορούν να εφαρμοστούν οι νέοι νόμοι.

Ομαδική αποβολή για σκασιαρχείο στα Τρίκαλα!!!

Κάθε μέρα θα αποβάλλονται και τέσσερις μαθητές!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του διευθυντή του 1ου Λυκείου Τρικάλων να τιμωρήσει...

με αποβολή 37 συνολικά μαθητές, οι οποίοι έκαναν σκασιαρχείο στις τελευταίες ώρες των μαθημάτων της προηγούμενης Παρασκευής.

Ιερόσυλοι ακροβάτες «χτύπησαν» δύο ναούς

Ακροβατικές ικανότητες πρέπει να είχαν οι άγνωστοι ιερόσυλοι που έβαλαν στο στόχαστρό τους δύο εκκλησίες στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας...
 
καθώς αναρριχήθηκαν με σχοινιά για να φτάσουν στον στόχο τους! Οι δράστες λεηλάτησαν τα παγκάρια και τα τάματα των πιστών και