'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Η Κύπρος θα ενημερώσει το ΣΔΟΕ, για τους Έλληνες καταθέτες!

Το Υπουργείο Οικονομικών, με τη συνδρομή των ειδικών φοροελεγκτικών σωμάτων, έχει αρχίσει εξονυχιστικούς ελέγχους σε όσους μετέφεραν πάνω από 30.000 ευρώ στο εξωτερικό.

Με αυτό τον τρόπο, θα εντοπιστούν όλοι όσοι είχαν μεγάλες καταθέσεις, που δεν δικαιολογούντο από τα εισοδήματα τους.


Με τη βοήθεια της Τραπέζης της Ελλάδος, έχει ήδη ετοιμαστεί η σχετική λίστα, με πληροφορίες κυρίως από τα Κυπριακά Τραπεζικά ιδρύματα..

Έτσι, αντιμέτωποι με τις Ελληνικές φορολογικές αρχές, θα βρεθούν όσοι μετέφεραν τις καταθέσεις τους στη Κύπρο, αφού υπάρχει στενή συνεργασία των δύο κρατών στις διασταυρώσεις στοιχείων.

Παράλληλα, το υπουργείο οικονομικών, ζητά τη συνεργασία των Ελβετικών Τραπεζών, για να δοθούν αναλυτικές καταστάσεις καταθετών από προηγούμενες περιόδους, ώστε να γίνει ο σχετικός έλεγχος.

Το ίδιο ερευνά το υπουργείο, και για το ποιοι και τι ποσά μετέφεραν σε τράπεζες άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύντομα, αναμένονται οι πρώτες κλήσεις φορολογουμένων και οι αναδρομικοί έλεγχοι, ώστε να εντοπιστούν τα αδήλωτα εισοδήματα.

Ένα ακόμα πεδίο έρευνας, είναι και οι φορολογούμενοι που έκαναν αναλήψεις από τις τράπεζες τους... σε ποσά άνω των 30,000 ευρώ, ανεξάρτητα για το που κατέληξαν τα χρήματά τους

ΠΗΓΗ: http://totefteri.blogspot.com/

Ούτε στην Κατοχή δεν γινόντουσαν αυτά!!!!

Μας το λέγανε και δεν το πιστεύαμε!

Σήμερα το πρωί λάβαμε τηλεφώνημα από γνωστή εκπαιδευτικό, η οποία μας ενημέρωσε πως το υπουργείο Παιδείας είχε ανακοινώσει την εγκύκλιο για τις αιτήσεις των αναπληρωτών καθηγητών, αλλά μόνο στα ΑΓΓΛΙΚΑ! Παρότι υπήρξε ιδιαίτερα πειστική, δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία θεωρώντας πως μας έκανε πλάκα। Μία ώρα όμως αργότερα άλλοι τρεις συνάδελφοι μας επιβεβαίωσαν το ίδιο, ενώ όταν μπήκαμε μετά το μεσημέρι η “βλάβη” είχε αποκατασταθεί!

Δεν πρόκειται για ένα ηθικής φύσεως ζήτημα, αλλά τελείως πρακτικής! Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί, παρότι στην συντριπτική τους πλειονοψηφία γνωρίζουν αγγλικά, δεν είναι όμως υποχρεωμένοι να τα γνωρίζουν! Ενέργειες σαν και αυτήν δημιουργούν ανισότητες, καθώς αποκλείουν, έστω και για ώρες, όσους δεν γνωρίζουν την μητρική γλώσσα του πρωθυπουργού και την αγαπημένη γλώσσα της υπουργού! Η ΟΛΜΕ βέβαια πιστή στην ανθελληνική γραμμή της σιγοντάρει τέτοιες ενέργειες αποδεχόμενη αυτές. Το ζήτημα είναι τι κάνουμε οι υπόλοιποι, η συντριπτική πλειονοψηφία των εκπαιδευτικών. Γιατί ανεχόμαστε ορισμένους κάφρους συνδικαλιστές, οι οποίοι απεργούν για τα μάτια του κόσμου, ενώ στην πραγματικότητα ενισχύουν τον ολέθριο αφελληνισμό της υπουργού; Μόνο επί Όθωνα οι νόμοι γραφόντουσαν πρώτα στα γερμανικά και μετά στα ελληνικά! Τόσο ελληνίδα σαν τον βαυαρό πρίγκιπα αισθάνεται η υπουργός; Και μετά ξέρουν να λένε πως ο τέως δεν είναι Έλληνας λόγω καταγωγής!

ΠΗΓΗ: http://paideiagr.wordpress.com/

Για πολύ θρασύτατο χτύπημα κάνει λόγο το Μέγαρο Μαξίμου

Που ενημερώθηκε από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την φονική έκρηξη στο γραφείο του, όπως και ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς

Για το περιστατικό ενημερώνεται διαρκώς ο πρωθυπουργός που βρίσκεται στο γραφείο του στη Βουλή. Στο ίδιο σημείο σπεύδουν κι άλλα κυβερνητικά στελέχη, όπως οι κ.κ. Παμπούκης, Πάγκαλος και Πεταλωτής.O Γιώργος Παπανδρέου ενδέχεται να μεταβεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαφορετικά θα προβεί σε δήλωση από την Βουλή.

ΠΗΓΗ: http://kafeneio-gr.blogspot.com

Ισοπεδώθηκε το γραφείο που ανοίχθηκε το δέμα δίπλα στου Χρυσοχοίδη

Στο γραφείο μέσα ήταν ο υπουργός δημοσίας τάξεως Μιχάλης Χρυσοχοίδης που δεν έχει τραυματιστεί ενώ το γραφείο του υπασπιστή είναι ισοπεδωμένο.
Έχει...

καταρρεύσει αφού το δέμα περιείχε εκρηκτική ύλη μεγάλης ισχύος

ΠΗΓΗ: http://troktiko.blogspot.com

300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ....ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ (ΘΡΙΛΕΡ)

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ .

ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.

ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ 60% ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ...

Η ΑΠΟΛΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΔΝΤ Η ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ Δ Ν Τ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ...

Ρουμανία: Έξοδος για 300.000 δημοσίους υπαλλήλους

Την απόλυση 300 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων έως το 2015 ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών της Ρουμανίας Γκεόργκε Πογκέα.

Όπως διευκρίνισε ο Πογκέα, το κενό μεταξύ των χαμηλών και υψηλών μισθών στο δημόσιο τομέα μπορεί να μειωθεί μόνο με την αναδιάρθρωση του τομέα και την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το 29,5% των δημοσίων υπαλλήλων απασχολείται στον τομέα της εκπαίδευσης και πρόσθεσε πως στόχος της κυβέρνησης είναι μέχρι το 2015, ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων να έχει μειωθεί δραστικά, σε σχέση με τα σημερινά επίπεδα του 1,2 εκατ. ατόμων.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα, η ρουμανική κυβέρνηση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) συμφώνησαν πως το έλλειμμα του προϋπολογισμού πρέπει να μειωθεί κάτω από 6% του ΑΕΠ το 2010, σε σχέση με το 7,3% που είχε συμφωνηθεί το 2009 και για την επίτευξη του στόχου αυτού, οι μισθοί και οι συντάξεις πρέπει να "παγώσουν".

Επίσης η Ρουμανία θα λάβει από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δάνειο ύψους 12,9 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο της διεθνούς οικονομικής βοήθειας των 19,9 εκατ. ευρώ, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης και την "ώθηση" δραστηριοτήτων για την ανάκαμψη της οικονομίας.

(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

http://www.enet.gr/
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://aetoiellas.blogspot.com/

Προστασία με όρους

Με αλλαγές κατατίθεται στη βουλή μέσα στις επόμενες 20 ημέρες, το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Τι θα ισχύει για την αποπληρωμή των χρεών και τον "Τειρεσία"

Με αλλαγές κατατίθεται στη βουλή μέσα στις επόμενες 20 ημέρες, το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που αδυνατούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους. Ωστόσο, αυτό θα γίνει με σημαντικές αλλαγές.

Πλέον, καταργείται το 10% που προβλεπόταν ως ελάχιστο όριο για την εξόφληση της οφειλής, ώστε να ενταχθεί κάποιος στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου.

Έτσι το μέρος της οφειλής που θα μπορεί να εξοφλείται σε 4 χρόνια, θα ορίζεται από το δικαστήριο. Με αυτόν τον τρόπο ικανοποιούνται τα αιτήματα των εμπορικών τραπεζών και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Μια ακόμα αλλαγή είναι ότι για να ενταχθεί ο δανειολήπτης στην ευνοϊκή ρύθμιση, θα πρέπει να συμφωνήσει το 100% των πιστωτών και όχι το 50%, που προβλεπόταν στο αρχικό σχέδιο νόμου.

Η αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση δεν σημαίνει και αυτόματη αναστολή της καταβολής των επόμενων δόσεων μέχρι την τελική απόφαση. Ο δανειολήπτης θα πρέπει να πληρώνει τις δόσεις που τρέχουν μετά την κατάθεση της αίτησης. Επίσης, η αίτηση δεν σημαίνει έξοδο από τον "Τειρεσία", όπου παρεμένει για δεκα χρόνια. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με απευθείας ρύθμιση με την τράπεζα.

Ο δανειολήπτης, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί εξωδικαστικός συμβιβασμός, όπως προβλέπει το νομοσχέδιο, θα προσκομίζει στο Ειρηνοδικείο τη βεβαίωση αποτυχίας της εξωδικαστικής προσπάθειας και αναλυτικά στοιχεία της περιουσιακής του κατάστασης, ώστε να διαπιστωθεί αν πράγματι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Η αποπληρωμή της οφειλής που προκύπτει μετά τη ρύθμιση θα έχει διάρκεια ίση με αυτή που απομένει μέχρι τη λήξη της σύμβασης, προσαυξημένη κατά ένα ή δύο χρόνια, ενώ μπορεί να υπάρξει και ετήσια περίοδος χάριτος στο ξεκίνημα της ρύθμισης.

Από το οφειλόμενο ποσό, θα αφαιρούνται οι τόκοι υπερημερίας και ανατοκισμού.

Από τους πλειστηριασμούς θα εξαιρείται η πρώτη κατοικία και ο δανειολήπτης θα εξοφλεί το 85% της εμπορικής αξίας της πρώτης κατοικίας σε διάστημα 20 ετών.

Προϋπόθεση υπαγωγής στις ευνοϊκές ρυθμίσεις είναι οι οφειλές να έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες μετά τον Ιανουάριο του 2008 και μέχρι τη δημοσίευση του νόμου. Για οφειλές της τριετίας 2005 ως 2007 μπορεί επίσης να γίνει ρύθμιση, αλλά με προκαταβολή του 20% του οφειλόμενου ποσού. Αν η σύμβαση δεν έχει καταγγελθεί, προϋπόθεση για τη ρύθμιση είναι να υπάρχει ληξιπρόθεσμη οφειλή με καθυστέρηση τουλάχιστον τεσσάρων μηνών. Το σύνολο της οφειλής που υπάγεται σε ρύθμιση δεν θα μπορεί να υπερβαίνει το ποσόν του ενός εκατομμυρίου ευρώ ανά πιστωτικό ίδρυμα και των τριών εκατομμυρίων ευρώ στο σύνολο των πιστωτικών ιδρυμάτων.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Κατέρρευσε το σύστημα!!!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά η προσπάθεια της κρατικής τηλεόρασης να συνεχίσει την ενημέρωσή της απρόσκοπτα, καθώς δεν μπορούν να συνεχισθούν οι ενημερωτικές εκπομπές λόγω έλλειψης προσωπικού.
Αδυνατεί να βγάλει τις ενημερωτικές της εκπομπές στον αέρα η ΕΡΤ. Ο λόγος; Μα φυσικά η απώλεια των συμβασιούχων, των ανθρώπων οι οποίοι τόσα χρόνια κρατούσαν επί της ουσίας τις εκπομπές αλλά και μεγάλο μέρος των ειδήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το απόγευμα, στελέχη της κρατικής ραδιοτηλεόρασης ενημέρωσαν τους εργαζόμενους πως... δεν θα βγουν στον αέρα οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές όπως και η αντίστοιχη του Σαββατοκύριακου.
Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά μεταξύ των μόνιμων εργαζομένων δεν υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για να εργαστούν. Έτσι, η κρατική τηλεόραση δεν θα βγάλει ενημερωτικό πρόγραμμα ως το τέλος του μήνα , ενώ το ίδιο είναι πιθανό να ισχύσει και για τον Ιούλιο.
Παράλληλα μάχη γίνεται στην ΕΡΤ των 5.000 υπαλλήλων, για να υπάρχουν εκπομπές τον Αύγουστο!
Και εδώ γεννάται το μεγάλο ερώτημα. Εάν μειωθούν τα δελτία ειδήσεων και εάν περικοπούν δραστικά οι ενημερωτικές εκπομπές, με ποιόν τρόπο σκέπτονται οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης να υλοποιήσουν το βασικό άξονα του έργου τους που είναι η ενημέρωση;
Και δεύτερον, όπως είναι γνωστό, η εκάστοτε κυβέρνηση έχει "βήμα" από την κρατική τηλεόραση. Πώς θα καλυφθεί το κενό αυτό;
Πηγή
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com

Διάβασαν τη σκέψη με τομογράφο

Βγαλμένα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας μοιάζουν τα αποτελέσματα της έρευνας του University of California Los Angeles, με την οποία οι επιστήμονες κατάφεραν με τη χρήση λειτουργικής μαγνητικής τομογραφίας (fMRI) να προβλέψουν σε ποσοστό 75% μελλοντικές συμπεριφορές των συμμετεχόντων σε ένα συγκεκριμένο θέμα!

Σε μια oργουελική στροφή της έρευνάς τους οι Αμερικανοί επιστήμονες κατάφεραν να βρουν τρόπο να «μεταφράσουν» τις εικόνες της λειτουργίας του εγκέφαλου 20 ανθρώπων που δέχονταν ερεθίσματα και μηνύματα σχετικά με τη χρήση αντηλιακού, και να τις μετατρέψουν σε προβλέψεις για το κατά πόσο οι συμμετέχοντες στο πείραμα θα χρησιμοποιούσαν αντηλιακό την επόμενη εβδομάδα. Οπως αναφέρει η ερευνήτρια Εμιλι Φαλκ στην επιθεώρηση Neuroscience, τα μηχανήματα είχαν καλύτερο ποσοστό πρόβλεψης της συμπεριφοράς από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

Το πείραμα
Συγκεκριμένα στο πείραμα συμμετείχαν 20 νέοι άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της λειτουργικής μαγνητικής τομογραφίας (fMRI) άκουγαν και διάβαζαν μηνύματα για την ασφαλή χρήση του αντηλιακού αναμεμειγμένα μαζί με άλλα μηνύματα για να μην μπορούν οι εθελοντές να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται το πείραμα. Πριν από τη μαγνητική τομογραφία, οι συμμετέχοντες είχαν κληθεί να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο που επικεντρωνόταν στη χρήση αντηλιακού την περασμένη εβδομάδα (από όταν έλαβε χώρα το πείραμα), για την πρόθεσή τους να χρησιμοποιήσουν αντηλιακό την επόμενη εβδομάδα και για τη γενικότερη στάση τους όσον αφορά τη χρήση αντηλιακού. Μετά τη μαγνητική τομογραφία, οι εθελοντές έλαβαν ένα καλαθάκι δώρο με διάφορα περιεχόμενα, μεταξύ των οποίων και αντηλιακό. Μια εβδομάδα μετά την πρώτη τομογραφία, οι επιστήμονες ξανακάλεσαν τους εθελοντές για να διαπιστώσουν εάν είχαν χρησιμοποιήσει το αντηλιακό.

Οι εθελοντές είχαν καταφέρει να προβλέψουν σε ποσοστό 50% εάν θα χρησιμοποιήσουν αντηλιακό ή όχι. Αντιθέτως μέσω του fMRI οι επιστήμονες αφού παρατήρησαν ότι το βασικό μέρος του εγκεφάλου που ενεργοποιούνταν ήταν ο μέσος προμετωπιαίος φλοιός και με τα δεδομένα που συνέλεξαν από όλη την έρευνα κατάφεραν να προβλέψουν κατά τα τρία τέταρτα τη συμπεριφορά των εθελοντών.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της έρευνας, καθηγητής ψυχολογίας Μάθιου Λίμπερμαν, η έρευνα κατέδειξε ότι: «Πολλοί άνθρωποι «αποφασίζουν» να κάνουν πράγματα, τελικά όμως δεν τα κάνουν».

Χρήστος Στασινόπουλος
stasinopoulos@pegasus.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.ethnos.gr

Η κρίση άδειασε τα ποτήρια στους Έλληνες

Τα “γερά ποτήρια”, όπως φαίνεται, αρχίζουν να μειώνονται, καθώς η οικονομική κρίση, σύμφωνα με έρευνα της Hellastat A. E., έχει επιφέρει πτωτική πορεία στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών. Στο μεταξύ, περαιτέρω πλήγμα στην κατανάλωση έχουν επιφέρει και οι συνεχείς αυξήσεις στον Ε.Φ.Κ, επιδεινώνοντας παράλληλα την ταμειακή διαχείριση του κλάδου.
H επικέντρωση της εγχώριας παραγωγής (292 ποτοποιεία, κυρίως μικρού μεγέθους και οικογενειακού χαρακτήρα) στο ούζο, το τσίπουρο και το μπράντι αποτελεί, όπως σημειώνεται, βασικό χαρακτηριστικό στα οινοπνευματώδη ποτά. Από αυτά, έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό έχουν το ούζο και το μπράντι, που για το 2009 κάλυψαν το 85 περίπου τοις εκατό των συνολικών εξαγωγών οινοπνευματωδών ποτών βάσει ποιότητας (μερίδιο Γερμανίας 70%).

Να σημειωθεί πως οι ανάγκες της εγχώριας αγοράς σε λοιπά οινοπνευματώδη ποτά (ουίσκι, βότκα) καλύπτονται κυρίως από εισαγωγές που πραγματοποιούν σε ποσοστό 80% πέντε μεγάλες εταιρείες εισαγωγής και διανομής, με κύρια χώρα προέλευσης το Ηνωμένο Βασίλειο. Βάσει υπολογισμών, η εγχώρια αγορά για το 2009 εκτιμάται σε 7 εκατομμύρια περίπου κιβώτια, αξίας 553 εκατομμυρίων ευρώ, και βαίνει μειούμενη κατά την τελευταία τετραετία με μέσο ρυθμό -2,8%.

Πτωτική εμφανίζεται και η εγχώρια κατανάλωση κρασιού (3 εκ. hl περίπου το 2009), με μέσο ρυθμό -9,7% την ίδια περίοδο. Βασικό χαρακτηριστικό αποτελεί η κατανάλωση επιτραπέζιων κρασιών ελληνικής προέλευσης σε ποσοστό που ανέρχεται σε 90%, ενώ παραγωγική δραστηριότητα επιδεικνύουν 680 οινοποιεία και 40 συνεταιρισμοί περίπου, καθώς και πολυάριθμα μικρά οινοποιεία που παράγουν κρασί κυρίως για ιδία κατανάλωση. Σε αντίθεση με τα οινοπνευματώδη ποτά, το εμπορικό ισοζύγιο είναι πλεονασματικό κατά 117 χιλ. Hl, αξίας 23 εκατομμυρίων ευρώ περίπου.

Ο κλάδος της μπύρας έχει ολιγοπωλιακά χαρακτηριστικά, καθώς, όπως σημειώνεται, δραστηριοποιείται μικρός αριθμός επιχειρήσεων, με τις κινήσεις της μιας να επηρεάζουν τη στρατηγική των υπολοίπων. Οι δυο μεγαλύτερες εταιρείες καλύπτουν το 85-90% της εγχώριας αγοράς και βασικό χαρακτηριστικό της κατανάλωσης είναι η έντονη εποχικότητα, καθώς το 70% περίπου των πωλήσεων πραγματοποιείται στο διάστημα Απριλίου Οκτωβρίου.

Οι προοπτικές του κλάδου, όπως επισημαίνεται σε μελέτη της Hellastat, δεν είναι ευνοϊκές διότι οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες ασκούν υψηλή πίεση τόσο στις παραγωγικές, όσο και στις εμπορικές επιχειρήσεις και ταυτόχρονα προκαλούν μειωμένη κατανάλωση αλκοόλ, καθώς οι καταναλωτές προσπαθούν να περιορίσουν τις δαπάνες τους.

Μέση κάμψη κατά -2,1% το 2009 έναντι αύξησης κατά 2,8% το διάσημα 2007-2008 καταγράφεται στο χονδρικό εμπόριο αλκοολούχων και λοιπών ποτών και αντίστοιχη μέση κάμψη εμφανίζουν τα καθαρά κέρδη το 2009 (-2%) έναντι μέσης αύξησης κατά 5,3% το 2008

ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr

Υπήρξε γυναίκα Πάπας; Η νέα ταινία «ξύνει» την πιο μεγάλη πληγή του Βατικανού…


Για αιώνες, η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία προσπάθησε να «θάψει» την ιστορία. Αλλά όσοι θρύλοι καταπιέζονται από το κράτος του Βατικανού, τελικά γίνονται απλώς πιο ισχυροί.

Τώρα, μια νέα ταινία φέρνει στο φως την ιστορία του μοναδικού θηλυκού Πάπα, υποστηρίζοντας ότι βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα!

Υπήρξε όμως ποτέ η Πάπισσα Ιωάννα; Το Βατικανό ισχυρίζεται πως πρόκειται για μυθική φιγούρα, που χρησιμοποιήθηκε από τους Προτεστάνες της εποχής για να βλάψει και να ντροπιάσει τη Ρώμη.

Η ταινία πάντως εξιστορεί τη ζωή μιας γυναίκας με μεγάλη πίστη που κρύβει το φύλο της και μεταμφιέζεται σε άνδρα για να γίνει ένας ιερέας και στη συνέχεια εκλέγεται Πάπας. Μόνο όταν γεννάει στο δρόμο, φορώντας τα παπικά διακριτικά, αποκαλύπτεται η πραγματική της ταυτότητα.

Σύμφωνα με διάφορα μεσαιωνικά χρονικά, υπήρξε ένας Πάπας Ιωάννης το 855 και παρέμεινε Πάπας για δύο χρόνια, επτά μήνες και τέσσερις ημέρες πριν από την εκπληκτική αποκάλυψη ότι ήταν, στην πραγματικότητα, Ιωάννα.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι η –αγγλικής καταγωγής- Ιωάννα το έσκασε από το σπίτι της στη Γερμανία στα 12, όταν ήταν αναγκασμένη να αφήσει το σχολείο για να παντρευτεί. Στη συνέχεια αρνήθηκε και κατευθύνθηκε στο τότε λίκνο του πολιτισμού, την Ελλάδα, μαζί με τον δάσκαλό της –που πολλοί ισχυρίζονται ότι ήταν και εραστής της.

Κατά το 840, επιστρέφει στη Ρώμη και εκεί γνωρίζει τον Πάπα Λέωντα IV, ο οποίος αναγνωρίζει τις αρετές του «νεαρού ιερέα» και τον βοηθά να γίνει ο/η διάδοχός του.

Ως Πάπας περιγράφεται ως οραματιστής και δυναμικός, ενώ συνέθετε και εκκλησιαστική μουσική. Όμως, ο λαός της Ρώμης ξέχασε όλες τις αρετές του όταν γέννησε και αποκαλύφθηκε η γυναικεία φύση του και δεν πείστηκε καθόλου από το επιχείρημα ενός επισκόπου –και πιθανού πατέρα του παιδιού της- ότι ήταν θέλημα Θεού να γεννήσει ένας άνδρας!

Τελικά, η Πάπισσα Ιωάννα καταδικάστηκε σε φριχτό θάνατο, χωρίς να έχουν διασωθεί ιστορίες για το τι απέγινε το παιδί της.

Όπως και να έχει, η ιστορία αυτή αποτελεί ακαταμάχητη πρώτη ύλη για συγγραφείς και παραγωγούς ταινιών, με την πρώτη να έχει γυριστεί το 1972, με πρωταγωνίστρια την Λιβ Ούλμαν,

Στην τωρινή ταινία «Η Πάπισσα», τον ομώνυμο ρόλο έχει η Γερμανίδα ηθοποιός Γιοχάνα Βοκάλεκ, με συμπρωταγωνιστές τους Τζον Γκούντμαν και Ίαν Γκλεν.

Η Καθολική Εκκλησία έχει και στο παρελθόν καταδικάσει ταινίες, όπως τις: «Ιλουμινάτι», «Κώδικας Ντα Βίντσι» και «Ο τελευταίος πειρασμός». Ωστόσο, η ιστορία έχει διδάξει ότι όταν πρόκειται για τον μύθο του Πάπα Ιωάννη, όσο πιο πολύ αρνείται το Βατικανό την ιστορία τόσο πιο πολύ ενδιαφέρονται οι άνθρωποι.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.topontiki.gr

Γεννήσεις και... θάνατοι !!!!!!!!!!!!!!

Δείτε πόσοι άνθρωποι γεννιούνται και... πεθαίνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη live!! Πηγαίνετε το βελάκι στη χώρα που σας ενδιαφέρει, και χωρίς να κάνετε click δείτε πληροφορίες για τον πληθυσμό της, για τις γεννήσεις και τους θανάτους της καθώς επίσης και για τις εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ


ΠΗΓΗ: http://magazinato.blogspot.com/

Παντρεμένοι με παιδί, ανακάλυψαν πως είναι αδέρφια!!!

Ένας άνδρας και μια γυναίκα που ερωτεύτηκαν παράφορα, παντρεύτηκαν και έχουν ένα παιδί, έμαθαν μετά από χρόνια ότι είναι αδέρφια!
Θα μπορούσε να είναι σενάριο δραματικής ταινίας. Αντίθετα για ένα νεαρό ζευγάρι ιρλανδικής καταγωγής αποτελεί πραγματικότητα. Μετά από την τυχαία συνάντησή τους σε νυχτερινό κέντρο και την επακόλουθη κεραυνοβόλα έλξη τους, παντρεύτηκαν και απέκτησαν ένα γιο. Σήμερα, προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη, καθώς χρόνια ανακάλυψαν ότι είναι ετεροθαλή αδέρφια.
Η διαπίστωση επιβεβαιώθηκε με τεστ DNA μόλις πριν ένα μήνα, κάτι που συγκλόνισε και τους δύο. Ωστόσο, όπως δηλώνουν σήμερα, «είναι μαζί, θα εξακολουθήσουν να είναι μαζί και στο μέλλον θέλουν να αποκτήσουν και άλλα παιδιά».
Στην ηλικία των 20 ετών ζουν στην πόλη Leinster και έχουν πλέον πάρει την απόφαση να μιλήσουν δημόσια για την περίεργη εξέλιξη της ζωής τους, βοηθώντας και άλλα ζευγάρια με το ίδιο πρόβλημα, να προχωρήσουν μπροστά και να ξεπεράσουν όλα τα ταμπού και τις προκαταλήψεις της κοινωνίας. Το μόνο που επιζητούν βέβαια, είναι να διατηρηθεί στο μέγιστο η ανωνυμία τους, με το φόβο των καταστροφικών συνεπειών στην ψυχολογία του γιου τους.
Το ζευγάρι θα στραφεί εναντίον του δικαστή και της παιδοψυχολόγου που εμπλέκονται νομικά στην οικογενειακή υπόθεση του νεαρού, σφραγίζοντας την τύχη του με περίεργο τρόπο, καθώς εξαιτίας του απορρήτου που καλύπτει το ιρλανδικό οικογενειακό δίκαιο, δεν του επέτρεψαν ποτέ να μάθει τις πραγματικές οικογενειακές τους ρίζες.
Μιλώντας στην ιρλανδική Mail on Sunday αυτό το Σαββατοκύριακο, ο νεαρός άνδρας δηλώνει ότι «διαβάζοντας αυτήν την ιστορία, κατανοώ πως αισθάνεται ο κόσμος. Ξέρω τι μπορεί να πιστεύουν για εμένα», είπε. «Δεν προερχόμαστε από κακές οικογένειες και αν κάποιος μου έλεγε ότι ήταν σε μια τέτοια σχέση, θα έλεγα ότι είναι sickos».
Και συνεχίζει «Όταν μάθαμε ότι είμαστε ετεροθαλή αδέρφια, παγώσαμε. Όταν πήρα το τηλεφώνημα για το τεστ DNA, ήταν όπως όταν ακούσατε για κάποιον που έχει αποβιώσει ή όπως όταν είστε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Πριν ανακαλύψουμε ότι εγώ και η φίλη μου είμαστε αδέρφια, μιλούσαμε για το γάμο και θέλαμε περισσότερα παιδιά».
Το ζευγάρι θεωρεί ότι η αποκάλυψη της ταυτότητας του θα έχει καταστροφικές συνέπειες στην ψυχολογία του γιου τους και δεν θέλουν ο μικρός τους να στιγματιστεί από την κοινωνία και να γελοιοποιηθεί από συμφοιτητές του. Και, φυσικά θέλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους μέχρι να έρθουν σε συμφωνία με τα δικαστήρια. Έτσι, αντί να χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους ονόματα, ζήτησαν να γίνουν γνωστοί ως James και Μαura. Τη μητέρα του νεαρού αποκαλούν Carmel, τον πατριό Vincent και τον κοινό πατέρα των δύο παιδιών Tom.
Γυρίζοντας το χρόνο πίσω στην ημέρα που συναντήθηκαν για πρώτη φορά τα δύο παιδιά, o James εξηγεί: «Μεγαλώσαμε σε ξεχωριστές πόλεις, περίπου 100 μίλια χώρια. Συναντηθήκαμε τυχαία σε μια πόλη που κανένας από μας δεν είναι από εκεί. Έχουμε δύο χρόνια διαφορά στην ηλικία. Ταιριάξαμε από το πρώτο λεπτό. Δεν έχω ξανανιώσει κάτι παρόμοιο με τις προηγούμενες σχέσεις μου».
Δύο χρόνια αφότου συναντήθηκαν, η Maura έμεινε έγκυος. Αργότερα, εκείνο το έτος ο γιος τους, Μάρκο γεννήθηκε. Ο ίδιος ωστόσο, δεν είχε δει ποτέ τον πατέρα του. Ο Vincent εγκατέλειψε την οικογένειά του, όταν ο μικρός ήταν μόνο 11 χρονών. «Ανακουφίστηκα όταν έφυγε, δεν τα πηγαίναμε καλά. Μετά χάθηκα και με την μητέρα μου. Της τηλεφώνησα μόνο κατόπιν παρότρυνσης της γυναίκας μου την περσινή Παραμονή των Χριστουγέννων».
Τότε αποφάσισε να της ανακοινώσει για την καινούργια του κοπέλα. Στο άκουσμα του ποιοι είναι οι γονείς της, η μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα. Λίγες μέρες μετά, η ίδια του πήρε την απόφαση να του εξομολογηθεί ότι η Maura και εκείνος έχουν κοινό πατέρα.
Η ιστορία της Carmel και του Tom ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80. Η σχέση τους διήρκησε μόλις 5 εβδομάδες, ωστόσο, η ίδια έμεινε έγκυος και όταν το ανακάλυψε ήταν ήδη μαζί με τον Vincent. Την αλήθεια δεν τόλμησε ποτέ να την πει στο γιο της, μέχρι που το DNA απέδειξε την οδυνηρή πραγματικότητα.


Πηγή: News247.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.ierosagon.org

Πώς θα μεταφράσεις τις φυλές του σεξ

Το ιεραποστολικό σεξ το έμαθες.
Τι προϋποθέτει η στάση "γυναίκα από πάνω" ή "τα κουταλάκια" φρόντισες να ενημερωθείς. Αγόρι, σύντροφο ή παρτενέρ, που θα πάει θα τον βρεις.
Αλλά από ποιά χώρα;
Και ποιές διαφορές θα δεις στο σεξ με αγόρια από διαφορετικές φυλές.
Για να μάθεις να μεταφράζεις (εκτός από τη γλώσσα του σώματος) και τον τρόπο που κάνει έρωτα ένα αγόρι από την Κίνα, τις Ινδίες ή την Αφρική, καλό είναι να ξέρεις τις φυλές του σεξ. Φυσικά, πακέτο θα παραλάβεις και οδηγίες για το πώς θα κάνεις πράξη, διάσημα είδη σεξ, όπως το Ισπανικό, το Οθωμανικό!

Α. Εν αρχή ην το Ινδικό σεξ:
οι ινδικές σεξουαλικές πρακτικές έγιναν ευρύτερα γνωστές μέσα από το διάσημο και μεγαλειώδες Κάμα Σούτρα. Το βιβλίο σε κείμενα του Mallanaga Vatsyayana, γραμμένο πριν από 2 χιλιετίες περίπου, εξαίρει τις ικανότητες των Ινδών στο κρεβάτι και είναι χωρισμένο σε επτά μέρη. Ανάμεσα στα θεωρητικά μέρη τύπου: πώς διαλέγουμε εραστές, ποιός είναι ο σωστός τρόπος συμπεριφοράς στο κρεβάτι, τι μέσα πρέπει να χρησιμοποιούμε για να προσελκύουμε άλλους ανθρώπους, υπάρχει κι εκείνο το ωραίο και πασίγνωστο κεφάλαιο που περιλαμβάνει όλες εκείνες τις πολύπλοκες στάσεις, κάποιες από τις οποίες έχουν ρίζες στη γιόγκα, κάποιες σκοπό έχουν να επιβραδύνουν ή να προλάβουν την εκσπερμάτωση του αρσενικού.

Αγαπημένες είναι και οι παραλλαγές της στάσης γυναίκα από πάνω, αφού στον ταντρικό ινδουισμό, η γυναίκα αντιπροσωπεύει την Ενέργεια ενώ τα αρσενικά αποτελούν εμφυτεύματα του Θεού. Άλλωστε, γυναίκες και άνδρες ανήκουν κι αυτοί σε διάφορες κατηγορίες. Ο άνδρας μπορεί να είναι λαγός, ταύρος ή άλογο ανάλογα με το μέγεθος του πέους του. Η γυναίκα από την άλλη, μπορεί να είναι ελαφίνα, φοράδα ή ελεφαντίνα, ανάλογα με το βάθος του κόλπου της.

Στο Ινδικό σεξ, εμπνευσμένο από το Κάμα Σούτρα, σημαντική θέση στην πράξη αλλά και το δεσμό δύο ατόμων (εκτός φυσικά από τα μεγέθη) παίζει η αγκαλιά και το φιλί.

Η αγκαλιά αποτελεί βασική προϋπόθεση για να μπούμε στο ψητό και μάλιστα οι αγκαλιές χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες (πιάνεις, τρίβεις, γρατζουνάς; πιέζεις το σώμα σου πάνω σοτ δικό του;) Έτσι κι αλλιώς, η αγκαλιά ορίζει και την μακροβιότητα μιας σχέσης αφού μέσα από αυτή γεννιέται το πάθος που οδηγεί στο σεξ.

Το φιλί είναι αναγκαίο. Μην σταματάς να τον φιλάς παντού. Εντάξει το στόμα είναι το ποιό εύκολο αλά μην παραμελείς τα φιλιά στα μάτια, τα μάγουλα, το λαιμό, το στήθος, το εσωτερικό των μηρών, τα μπράτσα αλλά και τον αφαλό.

Οι σπεσιαλιτέ του Ινδικού: στην Ινδία, λατρεύουν:

Τα χαστουκάκια και ραπίσματα της αγάπης: με τα δάχτυλά σου ραπίζεις τους γλουτούς, την πλάτη, το στήθος του συντρόφου ή το ανάποδο.

Τα δαγκώματα είναι σημάδι κατοχής και διέγερσης της επιδερμίδας ενώ όσο πιο μακρυά είναι τα νύχια, τόσο πιο έντονα τα γδαρσίματα και γρατζουνίσματα Οι μασχάλες και οι μέση είναι τα πιο κατάλληλα σημεία για τη ν επιθυμητή διέγερση

Όσο για τις στάσεις, από τις Ινδικές μεθόδους, αξίζει να κάνεις πράξη όλες τις στάσεις στα όρθια, ειδικά αν βρεις ένα παρτενέρ που μπορεί να σε στηρίξει στα στιβαρά του μπράτσα.

Β. Θα σε χορέψω ένα φλαμέγκο: αχ αυτό το ισπανικό σεξ
Δεν υπάρχει σαφής προέλευση για την ονομασία του είδους αυτού πεολειξία. Πιθανότατα οφείλεται στην τακτική που χρησιμοποιούσαν οι Ισπανίδες εκδιδόμενες στην συνεύρεση τους με τους ναυτικούς που άραζαν τα πλοία τους στα λιμάνια της χώρας. Εκείνοι ήταν ψιλοάπλυτοι, εκείνες είχαν μεν ανάγκη τα χρήματα αλλά δεν έδιναν και όλο τους το είναι. Έτσι επικράτησε η διέγερση του πέους μέσα από μαλάξεις με το στήθος τους. Το πόσο ευσταθεί η ιστορία, δεν το γνωρίζουμε, αλλά αυτό που ονομάζουμε ισπανικό εμείς, οι Ισπανοί το λένε Κουβανέζικο, ενώ οι Μεξικάνοι το ονομάζουν Ρώσικο. Μάλλον σχετίζεται άμεσα με τις χώρες στις οποίες οι γυναίκες διαθέτουν πλούσια τα ελέη, αφού αλλιώς δεν γίνεται.

Οι πιο διαδεδομένες εφαρμογές του Ισπανικού σεξ:

Εσύ ανάσκελα κι εκείνος από πάνω. Εσύ κρατάς το στήθος σου έτσι ώστε να αποτελέσει μια αγκαλιά για το πέος του που φέρνει μπροστά σου. Αρχίζεις τις μαλάξεις χρησιμοποιώντας μόνο το στήθος σου ενώ σφίγγεις όσο χρειάζεται για να νιώσει την απόλυση που θέλει.

Αλλιώς: εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα κι εσύ γονατίζεις μπροστά του. Πιάνεις τους δύο μαστούς, το ανυψωμένο πέος τοποθετείται ανάμεσά τους και αρχίζουν οι μαλάξεις.

Έξτρα Σπεσιαλιτέ - καλό μπουρίτο Ισπανίας:

Α. Οι δύο μαστοί πρέπει να έχουν την ίδια φορά.

Β. Το μικρό στήθος δεν θα καταφέρει να δώσει ποτέ τη απόλυτη χαρά που υποτίθεται πως προσφέρει το ισπανικό. Αν το στήθος παραείναι μικρό θα αναγκαστείς να τραβάς επίπονα το δέρμα.

Γ. Δεν ξέρουμε το κατά πόσον το ισπανικό σεξ σε στήθος με σιλικόνη λειτουργεί ευεργετικά. Ερευνητικά στο διαδίκτυο, απλά κάποιο βρίσκουν το στήθος πιο σκληρό και έτσι το πέος δεν κάθεται όσο άνετα θα ήθελε.

Δ. Αν το πέος είναι μικρό ή έχει κλίση, θα τα βρεις σκούρα, όσο μεγάλο ντεκολτέ κι αν διαθέτεις.

Ε. Αν δεις πως κάνεις ό,τι χρειάζεται, αλλά εκείνος χαρά δεν βλέπει, βάλε και τα χείλη στο παιχνίδι. Αν δεις πως δεν το έχεις, μην σκας! Προχώρα στο στοματικό που σίγουρα θα του αρέσει.

Γ. Κρύο καιρός για δύο ή και παραπάνω: Απλά και Εσκιμωϊκά
Μπορεί για την λέξη χιόνι να έχουν εκατοντάδες λέξεις που μπορούν να την περιγράψουν, στο σεξ όμως οι Εσκιμώοι είναι λίγο πιο χαλαροί. Έτσι, αποκαλούν την σεξουαλική πράξη με μια λέξη της οποίας η κοντινότερη μετάφραση στα ελληνικά θα ήταν μάλλον το "χαμογελάω". Μάλλον, οι σεξουαλικές τους συνευρέσεις είναι πάντα επιτυχημένες, κι από εκεί σκάνε και τα χαμόγελα. Αν βρεθείς εκεί ψηλά στο κρύο, φοβού τους Εσκιμώους και δώρα φέροντες. Απ'ότι φαίνεται θεωρούν κομμάτι της φιλοξενίας στους ξένους, το να προσφέρουν την γυναίκα τους με σκοπό να της χαρίσουν οι επισκέπτες μερικά "χαμόγελα".

Α. Στο πολύ κρύο, οι σχέσεις των ανθρώπων συσφίγγονται και το σεξ γίνεται πιο έντονο και περισσότερο σε ποσότητα στην αρχή και ποιότητα με τον καιρό.

Β. Πολύ της μόδας στους Εσκιμώους είναι και το τρίψιμο της μυτούλας ο ένας με τον άλλο. Δια της τριβής παράγεται θερμότητα και τα σώματα διεγείρονται. Αυτός ο τρόπος χαιρετισμού των Εσκιμώων έχει δηλαδή τριπλά οφέλη.

Δ. Απλά και οθωμανικά:
Πρόκειται για το ξακουστό και ανδρολατρεμένο πρωκτικό σεξ. Φυσικά εμείς το ονομάζουμε οθωμανικό και οι γείτονες Τούρκοι το λένε ελληνικό. Το ίδιο συμβαίνει και με τον καφέ και με τον μπακλαβά αλλά κανένα από τα δύο αυτά δεν είναι τόσο γλυκό και απολαυστικό για έναν άντρα. Μπορείς εσύ ως κοριτσάκι να σκέφτεσαι κάτι κακό, αλλά το πρωκτικό ή όπως το λέμε οθωμανικό αποτελεί κρυφή και φανερή φαντασίωση κάθε άντρα, πλην μοναδικών εξαιρέσεων. Άλλος θα σε πιέσει περισσότερο, άλλος λιγότερο, κάποια κορίτσια λένε ναι σ' αυτό πριν να ενδώσουν κολπικά, και κάποια άλλα έχουν πάρει όρκο πως την πίσω πόρτα την έχουν κλειδωμένη δια βίου. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, μην ξεχνάς να του βάζεις ακόμα και με το ζόρι προφυλακτικό. Γιατί μπορεί να μην κινδυνεύεις από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα. Ταυτόχρονα, απαραίτητα εργαλεία του οθωμανικού είναι τα πολλά προκαταρκτικά και το λιπαντικό!
Ε. Είσαι μία Τσου- Λι: ιαπωνικό σεξ για ατελείωτη απόλαυση:
Τα περίεργα καθίσματα, τα ήμι- καθίσματα, αποτελούν τυπικές στάσεις του σεξ αλά Γιαπωνέζικα. Ταυτόχρονα, οι Γιαπωνέζοι έχουν μια πλούσια ιστορία σε περίεργα δεσίματα στο σεξ αλλά και σε λάδια και έλαια αλλά και σεξουαλικά παιχνίδια που μεγαλώνουν τη διέγερση και στύση. Όλα τα παραπάνω, τα βλέπουμε σε γιαπωνέζικους πίνακες του 19ου αιώνα, ενώ πάνω απ' όλα επικρατεί η τεχνική διέγερσης του άνδρα μέσα από τις στρατηγικές κινήσεις των δακτύλων της συντρόφου. Φυσικά, όλες οι Τσούλι- Λι της Ιαπωνίας ξέρουν καλά να χρησιμοποιούν τα δάχτυλα τους και για την δικιά τους ηδονή με μεγάλη ποικιλία κινήσεων ((kabuto-gata, do-gata, yoroi-gata, yaso-gata, engi ? dildo.). Κι αν νομίζετε ότι οι Γιαπωνέζοι δουλεύουν σκληρά και στο κρεβάτι, κάνετε λάθος. Όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής τους, βρίσκουν την ηδονή στα κλειδιά του σεξ: μεγάλα γεννητικά όργανα, αφθονία εκκρίσεων, προσομοιώσεις βιασμών, αφού για τους Γιαπωνέζους το σεξ είναι ένα σκληρό παιχνίδι.

ΣΤ. BALKAN (SEX)EXPRESS: με την ταχεία του έρωτα
Οι τεχνη του σεξ στις Βαλκανικές χώρες είναι καταγεγραμμένη από τα δημοτικά τραγούδια της πρώην Γιουγκοσλαβίας (όπου βρίσκουμε να υμνείται το σεξ χωρίς ρούχα με την έμφαση να δίνεται στην ευωδία των γεννητικών οργάνων ως απόλυτο διεγερτικό στοιχείο).
Στο σεξ από τη Σερβία, υπάρχει μια εμμονή στην προσομοίωση βιασμού και γενικά υπάρχουν ραπίσματα και έντονες, βίαιες κινήσεις. Εκείνος σε ρίχνει στο πάτωμα, σε πιάνει από τους αστραγάλους, τους ανεβάσεις στους ώμους και διεισδύει καθώς εσύ δεν νιώθεις το βάρος του κορμιού σου που έχει απλά επωμιστεί ο παρτενέρ σου. Βάλτε ένα χαλάκι για να μην πονέσουν τα χεράκια σου και να μην σχιστού ν τα πόδια του και φυσικά βρες ένα παρτενέρ που ν' αντέχει το βάρος σου.
Από την άλλη, το σεξ από την Κροατία με αγάπη, είναι καθαρά γυναικείο θέμα: εσύ θα προετοιμάσεις την μπανιέρα, θα έρθεις στο κέφι και μόνη σου λίγο πριν την κοινή ηδονή και θα φτάσετε στον οργασμό με σένα από πάνω του να ελέγχεις την διείσδυση και το ρυθμό της.
Ζ. Κινέζικα κόλπα θα σου πάρουν το μυαλό:
Τα κλασικά σεξοβιβλία, περιλαμβάνουν στάσεις που θυμίσουν πολύ τις κλασικές αντίστοιχες ευρωπαϊκές στάσεις. Για παράδειγμα η κινέζικη αγριόχηνα με την πλάτη γυρισμένη δεν είναι άλλη από την αντεστραμμένη καουμπόισα. Σκοπός του κινέζικου σεξ είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιβράδυνση ή ακόμα και αποφυγή της εκσπερμάτωση. Ταυτόχρονα, οι Κινέζοι κάνουν σεξ παντού, στο πάτωμα, στις εξοχές, στο αυτοκίνητο, παντού! Παρ' όλα αυτά, οι γυναίκες δεν έχουν καμία ιδιαίτερη μεταχείριση όπως για παράδειγμα στην Ινδία.
Τα λατρεμένα:
Η. Αφρικανικά και ξεσηκωτικά: κάθε γυναίκα θέλει να περιλάβει στην συλλογή με τους ερωτικούς παρτενέρ της κι ένα σκουρόχρωμο αγόρι. Η φυλή των σοκολατί αγοριών προσφέρει ηδονή, έντονες συγκινήσεις και όλα αυτά χάρη στην περίσσια τεστοστερόνη, στα προικισμένα προσόντα της πλειοψηφίας των ανδρών εκεί!
Θ. Λατίνε εραστή μου: δεν υπάρχει αμφιβολία για την γοητεία που ασκούν οι Λατίνοι εραστές στο γυναικείο φύλο. Πάθος, φλόγα, ταμπεραμέντο μοναδικό είναι τα κλειδιά που θα σε ρίξουν στο κρεβάτι του ταυρομάχου και η λίμπιντο θα χτυπήσει κόκκινο!
Τα υπερτιμημένα:
Απόφυγε τον Ιρλανδό και τον Άγγλο που λόγω ιδιοσυγκρασίας θ' αρχίσει να πίνει μπύρες από το πρωί και μέχρι να φτάσει το βραδάκι για να χαρείτε τον έρωτά σας, εκείνος θα είναι λιώμα κι εσύ θα μείνεις μπουκάλα. Ακόμα κι αν καταφέρετε να κάνετε κάτι, το επόμενο πρωί θα σας βρει αποδιοργανωμένους: εκείνος δεν θα το θυμάται και εσύ θ' απορείς αν κατάλαβες κάτι!
www.womenonly.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://assoss.blogspot.com