'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Απήγαγαν λάθος κορίτσι στην Αλεξανδρούπολη!

Θολωμένος από το πάθος, ένας νεαρός από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης αποφάσισε να απαγάγει την (ανήλικη) γυναίκα της καρδιάς του με την βοήθεια πέντε φίλων του! Όμως, ο έρωτας φαίνεται ότι τον… τύφλωσε για τα καλά, με αποτέλεσμα να κλέψει… λάθος κορίτσι!

Η περίεργη αρπαγής ανηλίκου εκτυλίχθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου οι τρεις άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο επιβίβασαν χωρίς τη θέληση της μια 13χρονη μαθήτρια και την μετέφεραν σε κοντινό πάρκο στο κέντρο της πόλης όπου περίμεναν άλλοι τρεις άνδρες ηλικίας 20 με 30 χρόνων. Μόλις, όμως, διαπίστωσαν ότι δεν είχαν πάρει την… σωστή, τα έχασαν και άρχισαν να τσακώνονται (!), δίνοντας στην ανήλικη την ευκαιρία να δραπετεύσει!

Η 13Χρόνη επέστρεψε στο σπίτι της και μαζί με τους γονείς της πήγε κατευθείαν στην αστυνομία. Είχε ήδη αναγνωρίσει έναν εκ των δραστών ο οποίος είναι σεσημασμένος και έτσι συνελήφθη, ενώ δύο από τους συνεργούς του παραδόθηκαν αργότερα και παραπέμφθηκαν όλοι στον εισαγγελέα. Ωστόσο, ο… ερωτοχτυπημένος οργανωτής της αρπαγής και άλλοι δύο φίλοι του αναζητούνται ακόμα

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου