'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Διοχέτευαν στην αγορά τα κατασχεμένα τσιγάρα

Τρείς υπάλληλοι του τελωνίου της Αττικήςκατηγορούνται με δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, για υπεξαίρεση κακουργηματικού χαρακτήρα προς την υπηρεσία τους και ψευδή βεβαίωση κατά συναυτουργία.

Οι τρείς υπάλληλοι αντί να καταστρέφουν τα κατασχεμένα λαθραία τσιγάρα, τα διοχέτευαν στην αγορά συντάσσοντας ψεύτικα πρωτόκολλα καταστροφής.

Από τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την προανάκριση προκύπτει ότι τον Νοέμβριο του 2009 ένας από τους τρείς υπαλλήλους είχε παραλάβει από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων περίπου 1.700 χαρτοκιβώτια με κατασχεμένα τσιγάρα τα οποία προορίζονταν για καταστροφή. Ενώ για αυτή την ποσότητα συντάχθηκε πρωτόκολλο καταστροφής τον Δεκέμβριο του 2009από Επιτροπή με μέλη τους τρείς κατηγορουμένους, σύμφωνα με μαρτυρίες καταστράφηκε ελάχιστη ποσότητα από τα κατασχεμένα τσιγάρα.

Η δικογραφία εις βάρος τους σχηματίστηκε από την Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ οι διαφυγόντες φόροι για το Δημόσιο από την δράση των τριών κατηγορουμένων υπολογίζονται σε 2,5 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ: http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου