'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Debate: To τέλος του topless..!!!!!

Οι παραδοσιακά …φιλελεύθερες Γαλλίδες φορούν ξανά το πάνω μέρος του μπικίνι, αφού δεν τους δίνει πια σημασία κανείς. Οπότε τι προτιμάμε τελικά; Ένα σώμα με μαγιό ή ένα σώμα …σκέτο;


Άλλοι το θεωρούν απλά trend, άλλοι μια πολιτική πράξη.
Άλλοι το βλέπουν σαν ένα απόλυτα φυσιολογικό δικαίωμα, άλλοι σαν μια κακόγουστη αντίληψη περί ελευθερίας. Το σίγουρο είναι πάντως πως οι Γαλλίδες στο Σαιν Τροπέ, την κοιτίδα του topless, άρχισαν σιγά σιγά να βάζουν ξανά το μπικίνι στη θέση του – πάνω και κάτω. Η τάση έχει καταγραφεί και στις εφημερίδες αλλά και στις παπαρατσικές φωτό των celebrity gossip γαλλικών περιοδικών.

Για όσους παρακολουθούν την πορεία της σεξουαλικής και όχι μόνο απελευθέρωσης των 60s και των 70s, το topless αποτελεί βασικά γαλλική υπόθεση. Ο γυμνισμός πάλι, μας έρχεται από τη Γερμανία και την Αυστρία. Λογικό. Πιο καλόγουστες κι αισθησιακές οι Γαλλίδες ως λαός.


Το αξιοσημείωτο πάντως είναι πως στις μέρες μας ακόμα και οι teenagers, που θα περίμενε κανείς να είναι πιο φιλελεύθερες σε attitude, δείχνουν να επαναφέρουν με ζήλο το πάνω μέρος του μπικίνι, ρίχνοντας φωτιά στο debate που έχει ανάψει για τα καλά.


Γυναίκες:
Δεν έχει σχέση με το γεγονός πως οι άσπρες γραμμές του μπικίνι στο μαυρισμένο κορμί είναι πλέον της μόδας. Αλλά περισσότερο με την απλή, πολύ απλή διαπίστωση: Όσο νιώθεις ελεύθερη να το κάνεις, άλλο τόσο νιώθεις ελεύθερη να μην το κάνεις. Όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να επιλέξεις το πρώτο, μπορείς κάλλιστα να επιλέξεις το δεύτερο. Παλιά το topless ήταν ένδειξη ελευθερίας. Τώρα οι μόνοι που ασχολούνται με αυτό είναι οι άντρες.
Άντρες:
Ούτε καν. Έχουμε ξενερώσει τελείως. Ποιός ο λόγος να πιστεύουμε ότι το topless είναι sexy, όταν ακόμα και το γυναικείο μαγιό έχει καταντήσει string; Ξαφνικά, topless μπορούν να κάνουν όλες οπουδήποτε – τουλάχιστον στην Ευρώπη. Κανένας άντρας δεν ασχολείται πλέον. Κανέναν δεν ενδιαφέρει πόσο ύφασμα σε καλύπτει. Η γύμνια δεν είναι πια σημαία, δεν είναι σύμβολο, δεν είναι καν σικ ή σέξι. Είναι μια ακόμα έκφανση του καθημερινού γυναικείου lifestyle, για την καλοκαιρινή σεζόν.

Γυναίκες:
Και στο κάτω κάτω γιατί δηλαδή πρέπει να βγάζεις σε κοινή θέα μόνο εκείνα που έχουν αναδείξει το γυναικείο πρότυπο ομορφιάς σύμφωνα με τα ανδρικά πρότυπα και επιθυμίες;
Άντρες:
Δεν είναι αυτό. Μας συγχωρείτε πολύ, είναι θέμα αισθητικής. Ναι, γυμνόστηθη στο Σαιν Τροπέ, δεν αντιλέγουμε. Όπου το 70% των κοριτσιών που λιάζουν το σώμα τους είναι είτε καλλίγραμμες μοντέλες, είτε celebrity, είτε αυτές που θέλουν να γίνουν είτε το ένα είτε το άλλο. Σε μια παραλία κοινών ανθρώπων όμως, η αισθητική δεν υπερισχύει.

Γυναίκες:
Επιτρέψτε μας να δηλώσουμε πως σάς χαρίζουμε την αισθητική σας. Δεν είμαστε μοντέλα σε διαφήμιση καλλυντικών, αλλά απλές θνητές. Και στο κάτω κάτω, αν εμείς φοράμε το μπικίνι στην παραλία μια φορά, πολλοί άντρες θα πρέπει να το φορέσουν δέκα. Διότι μεταξύ μας, ο αριθμός των αντρών που έχουν πλέον μεγαλύτερο στήθος από εμάς έχει αυξηθεί δραματικά…

Η γνώμη σου μετράει! Πάρε μέρος στο debate, γράψε το σχόλιό σου στο κάτω μέρος της σελίδας και πες μας την άποψή σου. Τα σχόλιά σου θα διαβαστούν στη στήλη “Nέα & Debates” . Ποιος πιστεύεις πως έχει περισσότερο δίκιο τελικά;

ΠΗΓΗ: http://www.menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου