'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Γιγαντοοθόνες και σκηνοθέτης στο γάμο του Νικόλαου!!

Τηλεοπτικό συνεργείο έχει επιστρατευθεί ώστε να μεταδοθεί το μυστήριο 

Μπορεί το concept του γάμου του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ να είναι... σεμνά και ταπεινά, τα αντικειμενικά προβλήματα όμως που προκύπτουν από τον μεγάλο αριθμό των καλεσμένων, αναπόφευκτα, θα κάνουν το λαμπερό event... υπερπαραγωγή της... γιγαντοοθόνης!
Η εκκλησία που επέλεξε το ζευγάρι για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του, δηλαδή τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο νησί των Σπετσών, είναι πολύ μικρή από άποψη χώρου, και είναι φύσει αδύνατον να χωρέσει τους 430 και πλέον καλεσμένους του πριγκιπικού ζεύγους.
Έτσι, στον προαύλιο χώρο του Ναού, θα στηθεί μια τεράστια γιγαντοοθόνη, απ΄όπου θα προβάλλεται το μυστήριο προκειμένου οι καλεσμένοι, που δεν θα καταφέρουν να βρίσκονται μέσα στην εκκλησία, να παρακολουθήσουν την τελετή live από εκεί.
Ένα ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο έχει επιστρατευθεί ώστε να μεταδοθεί το μυστήριο χωρίς να υπάρχουν τεχνικά προβλήματα, ενώ ο σκηνοθέτης φροντίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε τα πλάνα να μεταφέρουν με τον καλύτερο τρόπο την τελετή σε όσους θα βρίσκονται έξω από την εκκλησία.

(Από το gossip tv)
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.news21.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου