'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

“Κάνω κοκαϊνη, όχι sex” λέει η Lady GaGa!!!!!!!


Εμ, πώς να… ξελαμπικάρει το κορίτσι; “Φοβάμαι μη μου κλέψουν την έμπνευση από τον… κόλπο γι’ αυτό απέχω από το sex” είπε η- fake Madonna- Lady GaGa και… ξέρανε το σύμπαν. Ποιος να το φανταζόταν ότι η επίδοξη, τότε, μελαχρινή σταρλετίτσα που βλέπετε στις παρακάτω φωτό του 2007, θα εξελισσόταν σε τέτοιο… σουργελιστάν! Αλλά μ’ αυτά και με τ’ άλλα πουλάει σαν τρελή!


Εκμυστηρεύτηκε δε, σε κάτι εκατομμύρια κόσμο ότι μπορεί να μη κάνει sex αλλά κάνει χρήση κοκαϊνης η ξανθιά θεά της pop που αν τη δεις άβαφτη και ντυμένη ούτε να τη… φτύσεις, που λέει ο λόγος.


 Αλλά όταν ανεβαίνει στη σκηνή- αφού σκαρφαλώσει πρώτα στα 20ποντα, συνήθως χοντροκομμένα, παπούτσια της και δε φάει… χύμες και βρεθεί στα… 4×4 (δείτε ΕΔΩ)- με τα πάντα όλα έξω, με ιδιαίτερη έμφαση στα οπίσθιά της, συνεπαίρνει το κοινό της.


 Η αλήθεια είναι ότι δε φοβάται να προκαλέσει και αυτό μετράει στη showbitch αλλά όχι στην αμιγώς μουσική εξέλιξη του είδους. Περί ορέξεως ταραμάς όμως και καλά κάνει και κάνει ότι κάνει αφού όταν κάνει ταμείο κάνει χαρές μεγάλες…





ΠΗΓΗ:     http://showbitch.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου