'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Έχασε 1 εκατομμύριο ευρώ … στο δρόμο !!!!

Σκηνή από ελληνική ταινία με τον Μπάρκουλη, που όταν πίνει δεν θυμάται τι έχει κάνει, θυμίζει η περίπτωση του James Haggerty, ο οποίος μετά από μερικά ποτηράκια στο ξενοδοχείο Mark του Manhattan έχασε ένα πίνακα αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο James Haggerty πήρε το «Πορτραίτο ενός κοριτσιού», ένα αριστούργημα του ζωγράφου Jean Baptiste Camille Corot μαζί του στο ξενοδοχείο, για να μπορέσει ένας υποψήφιος αγοραστής να εξετάσει τον πίνακα.

Ο Haggerty εκτελούσε χρέη υπάλληλου για τους δύο ιδιόκτητες του πίνακα και όταν η συνάντηση με τον αγοραστή  δεν πήγε καλά, πήρε τον πίνακα αγκαζέ και  πήγε στο μπαρ του ξενοδοχείου να πνίξει τον καημό του.

Από εδώ αρχίζει το μυστήριο της… εξαφάνισης του πίνακα, αφού οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου δείχνουν τον υπάλληλο να φεύγει τρεκλίζοντας από το μπαρ με τον πίνακα αλλά επιστρέφει σπίτι του με άδεια χέρια!

Τι συνέβη στην διαδρομή μέχρι το σπίτι φαίνεται να το θυμάται μόνο το «κορίτσι» του πίνακα και τώρα ο ανεύθυνος James καλείται να αποκαταστήσει όχι την τιμή του κοριτσιού αλλά την τιμή του πίνακα.

ΠΗΓΗ:   http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου