'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Αχμαντινετζάντ προς ΗΠΑ: Ο διάολος να σας πάρει...!!!

Σκληρές εκφράσεις εξαπέλυσε κατά της Ουάσιγκτον ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ

 Αμφισβητώντας για μία ακόμη φορά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, μετά την ομιλία του, τον περασμένο μήνα, στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, επισήμανε πως οι ΗΠΑ «κύλησαν τον κόσμο στη λάσπη».
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ιρανή τηλεόραση ο Αχμαντινετζάντ είπε: "Έχουν τέτοιο θράσος να μας απειλούν και να τονίζουν πως όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται στο τραπέζι, ο διάβολος να σας πάρει όλους εσάς, εσάς που έχετε σύρει όλον τον κόσμο στη λάσπη". Ο Ιρανός πρόεδρος προχώρησε ακόμη ένα βήμα στην επίθεσή του κατά των ΗΠΑ, τονίζοντας:
"Έχουν εξαπολύσει έναν λυσσασμένο σκύλο (σ.σ το Ισραήλ) στην περιοχή, και με το πρόσχημα αυτό, καταστρέφουν συστηματικά την περιοχή". Αναφερόμενος στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, επανέλαβε τις αιτιάσεις του για το μέγεθος του συμβάντος: "Εάν υποστηρίζουν πως βρήκαν τον θάνατο 3.000 άνθρωποι την 11η Σεπτεμβρίου, οι υπεύθυνοι θα πρέπει να ταυτοποιηθούν και να εκτελεσθούν. Εμείς θα σας βοηθήσουμε επίσης να τους συλλάβετε, με την προϋπόθεση όμως πως θα μας φέρετε τις αποδείξεις", τόνισε ο Αχμαντινετζάντ.

theinsider

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου