'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Παρέσυρε αλλοδαπούς για να μην του πλύνουν τα τζάμια!!!

Για να «τιμωρήσει» τους αλλοδαπούς που πήγαν να πλύνουν τα τζάμια του τζιπ του, πάτησε γκάζι και τους παρέσυρε τραυματίζοντάς τους ελαφρά!
Δράστης του απίστευτου περιστατικού ήταν ένας νεαρός οδηγός ενός τζιπ... 4χ4 που είχε σταματήσει στα φανάρια της λεωφόρου Ικάρου.


Όταν τον πλησίασαν οι δύο Πακιστανοί για να του καθαρίσουν τα τζάμια, εκείνος αρνήθηκε… Όμως, οι μετανάστες επέμειναν και τότε ο νεαρός έκανε επίδειξη... παλικαριάς παρασύροντάς τους με το τζιπ! Τη σκηνή είδαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, οι οποίοι συνέλαβαν τον «νταή» οδηγό. Οι δύο μετανάστες δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Σε συμπλοκή κατέληξε η επίσκεψη ενός 35χρονου αλλοδαπού στο διαμέρισμα ενός 23χρονου συμπατριώτη του στο Ηράκλειο. Για άγνωστους λόγους ήρθαν στα χέρια και ο ενοικιαστής του διαμερίσματος επιτέθηκε στον επισκέπτη με ένα μαχαίρι τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο, την κοιλιακή και την θωρακική χώρα! Ο δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.


protothema

http://sarotiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_5596.html
http://stakarfia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου