'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Νέο κοινωνικό δίκτυο!!!

Ο πόλεμος της δημιουργίας νέων κοινωνικών δικτύων είναι εμφανής και η νέες δημιουργίες διαδέχονται η μία την άλλη προκειμένου να πολεμήσουν το «βασιλιά» των κοινωνικών δικτύων που δεν είναι άλλος από το Facebook.

Σήμερα, μετά από αρκετούς μήνες υλοποίησης, παρουσιάστηκε ένα νέο κοινωνικό δίκτυο "Path" , δημιούργημα του Dave Morin (senior platform manager του Facebook) και του Shawn Fanning (ιδρυτικό μέλος του Napster).


Η φιλοσοφία αυτής της νέας πρότασης στηρίζεται πάνω σε έρευνες που έχουν γίνει για την εξελικτική ψυχολογία που θέλει το ανώτερο όριο των ατόμων που μπορεί να διαχειριστεί ένας άνθρωπος να είναι το πολύ 150.
Σκοπός λοιπόν του συγκεκριμένου project είναι ο περιορισμός του κύκλου των ατόμων που επικοινωνεί ένας χρήστης ώστε να εστιάζεται στους 50 πιο κοντινούς φίλους του, χωρίς έτσι να χρειάζεται να ανησυχεί για τις φωτογραφίες που ανεβάζει αλλά και για τις προσωπικές πληροφορίες που κοινοποιεί στους φίλους του.


Κατά τα άλλα, όπως και στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα, διαθέτει διάφορες υπηρεσίες όπως τα like, τα σχόλια, το photo sharing και πολλά ακόμα.
Για να γνωρίσετε το Path ακολουθήστε το path


newsbomb.gr
http://lamogio24.blogspot.com/2010/11/blog-post_5212.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου