'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Πυρήνες: “Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα...”

Σε εγρήγορση έχει θέσει την αντιτρομοκρατική η ανάληψη της ευθύνης για την αποστολή των τρομο-πακέτων που αναστάτωσαν επί δύο και πλέον 24ωρα σχεδόν όλη την Ευρώπη, από την Οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» με προκήρυξή της στο διαδίκτυο.

  Η χρονική συγκυρία προκαλεί επιπλέον πονοκέφαλο καθώς επίκειται στις 17 Ιανουραίου η δίκη των συλληφθέντρων για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς.
Από την πρώτη ανάγνωση της προκήρυξης αποκαλύπτονται νέα στοιχεία, τα οποία βρίσκονται ήδη στο μικροσκόπιο των αρχών. Για πρώτη φορά απειλείται μάρτυρας και συγκεκριμένα η υπάλληλος της εταιρίας ταχυμεταφορών, η οποία άνοιξε το πακέτο- βόμβα στο Παγκράτι, εμφανίζεται το έμβλημα της οργάνωσης, την οποία και αποκαλούν επαναστατική.
Στην προκήρυξη μάλιστα, χαρακτηρίζει τη μαζική αποστολή εμπρηστικών δεμάτων σε πρεσβείες και Ευρωπαίους ηγέτες, ως «ένα διεθνές κάλεσμα για την ενίσχυση του επαναστατικού πολέμου».
"Στις διαδηλώσεις σπάμε τα κεφάλια των μπάτσων, τράπεζες ληστεύονται και παραδίδονται στις φλόγες, βόμβες ανατινάζουν κυβερνητικά κτήρια, όπλα εκτελούν πολιτικούς, δημοσιογράφους, μπάτσους, δικαστές, καθώς και κάθε λογής προστάτες αυτού του κόσμου."
Επί της ουσίας οι Πυρήνες προαναγγέλλουν διεθνή και συντονισμένη δράση για μία μάχη μέχρις εσχάτων, όπως αναφέρουν, σε Ευρώπη, Χιλή, Αργεντινή, ενόψει και της δίκης των μελών της Οργάνωσης στις 17 Ιανουαρίου 2011 στην Αθήνα, προειδοποιώντας για « έκφραση επιθετικής αλληλεγγύης».
Μάλιστα όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «στις μαζικές συλλήψεις σε μια πορεία στο Βέλγιο εμείς σε αντίποινα θα βάζουμε βόμβες στην Ελλάδα και όταν φυλακίζεται μια
επαναστατική ομάδα στη Χιλή, η Αργεντινή θα γεμίζει συντρίμμια από τις επιθέσεις των
συντρόφων.

Τα κύρια αποσπάσματα της προκήρυξης: 
«Ο Γεράσιμος Τσάκαλος, ο Παναγιώτης Αργυρού και ο Χάρης Χατζημιχελάκης μέσα από την αδιάλλακτη στάση και την ανάληψη ευθύνης τους ως μέλη της Συνωμοσίας δίνουν σε εμάς του υπόλοιπους το σύνθημα για τη συνέχιση των εχθροπραξιών».
«Επειδή λοιπόν όλα συνεχίζονται, δηλώνουμε ότι από τη σημερινή μέρα και έπειτα η Ε.Ο. Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς θα εκφραζόμαστε μέσα από δύο αυτόνομες και ισότιμες υποδομές. Από εμάς που πλέον αυτοπροσδιοριζόμαστε ως ο παράνομος τομέας της οργάνωσης και το δεύτερο τομέα τον Πυρήνα των Φυλακισμένων Μελών της Οργάνωσης (Γεράσιμος Τσάκαλος, Παναγιώτης Αργυρού, Χάρης Χατζημιχελάκης) καθώς και όσων άλλων αιχμαλώτων συντρόφων συμφωνούν με τις αξίες και τις αρχές μας».
«Αλλά και για ένα "καλό κατευόδιο" στους αντάρτες που "έφυγαν" νωρίς, στο Λάμπρο Φούντα (μέλος του Επαναστατικού Αγώνα), …Ένας χαιρετισμός λοιπόν για δύναμη στους φυλακισμένους συντρόφους και μια υπενθύμιση στους δεσμοφύλακες και στους διευθυντές των φυλακών ότι «κανένας αξιοπρεπής φυλακισμένος δεν είναι μόνος του…»
«Μετά από περίπου 3 χρόνια ανυποχώρητης δράσης με περισσότερες από 200 εμπρηστικές και βομβιστικές επιθέσεις εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως οι πράξεις μας είναι μονάχα μια σταγόνα μπροστά στον ωκεανό της απεραντοσύνης της επιθυμίας μας για επανάσταση». «Κι όσο και αν η αντάρτικη βία ενός εκρηκτικού μηχανισμού ή μιας πολιτικής εκτέλεσης δεν συγκρίνεται με τις γενοκτονίες και τις δολοφονίες των κρατιστών, παρόλα αυτά είναι μια μικρή μεταφορά του τρόμου στο αντίπαλο στρατόπεδο».
«Όλα ξεκίνησαν όταν η υπάλληλος της ταχυμεταφορικής Swift Mail, θέλοντας να ικανοποιήσει την περιέργεια και τον ντετεκτιβισμό της για χάρη της ασφάλειας ενός πρεσβευτή, άνοιξε το δέμα καθ’ υπέρβαση της εργασίας της… Το εν λόγω υποκείμενο τηλεφώνησε στην αστυνομία και οι μπάτσοι απέκλεισαν όλη την περιοχή…
Βέβαια η πράξη της συγκεκριμένης υπαλλήλου βρίσκεται εκτεθειμένη στην κοινή λογική και να είναι σίγουρη πως το όνομά της δεν θα λησμονηθεί εύκολα από το νέο αντάρτικο πόλης».

«Όσον αφορά επιχειρησιακά την ίδια ενέργεια, η προνοητικότητα μας ότι η αλληλογραφία της κοσμικής αριστοκρατίας των πρεσβευτών δεν ανοίγεται απ’ τους ίδιους αλλά απ’ το υπαλληλικό προσωπικό των πρεσβειών, μας υπαγόρευσε να μην χρησιμοποιήσουμε την ισχυρή εκρηκτική ύλη που έχουμε αποθηκευμένη, παρά μόνο ελάχιστη ποσότητα αυτοσχέδιας μαύρης πυρίτιδας ώστε να παραδοθεί το μήνυμα χωρίς τον τραυματισμό κάποιου ανθρώπου».
«Στέλνουμε λοιπόν τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς και ένα ρεύμα σύμπραξης στους εξεγερσιακούς συντρόφους της άτυπης αναρχικής ομοσπονδίας της Ιταλίας (FAI informale)... H FAI μέσα από τις επιθέσεις της
…σε διεθνή καμπάνια αλληλεγγύης στην οποία συμμετείχαμε και εμείς ανατινάζοντας το κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη λεωφόρο Συγγρού».
(τοποθέτηση και αποστολή εκρηκτικών μηχανισμών σε πολιτικούς, στρατώνες καραμπινιέρι, δικαστήρια)…

«Για όλους τους παραπάνω λόγους και σαν ελάχιστη συμβολή επίθεσης και αλληλεγγύης αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την αποστολή 14 εμπρηστικών δεμάτων – βομβών στους παρακάτω στόχους:
Πρεσβεία Βελγίου
Πρεσβεία Μεξικού
Πρεσβεία Χιλής
Πρεσβεία Γερμανίας
Πρεσβεία Γαλλίας
Πρεσβεία Ελβετίας
Πρεσβεία Βουλγαρίας
Πρεσβεία Ρωσίας
Στην Γερμανίδα Καγκελάριο Angela Merkel
Στον Ιταλό πρωθυπουργό Silvio Berlusconi
Στο Γάλλο πρόεδρο Nicola Sarcozy
Στο ευρωπαϊκό δικαστήριο
Στη διεύθυνση της Euro-just
Στα κεντρικά της Euro-pol»


http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου