'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τραυματισμένος αστυνομικός, αναζητείται ο δεύτερος ένοπλος

Στην οδό Αφροδίτης στο Παλαιό Φάληρο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. λίγο μετά τις 12:30 σήμερα το μεσημέρι  εντόπισαν κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους ένα ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες. Επιχείρησαν να τους ελέγξουν ενώ βρίσκονταν μέσα στο όχημα και τότε οι ύποπτοι τους πυροβόλησαν.

Ένοπλοι και αστυνομικοί αντάλλαξαν πυροβολισμούς. Ένας εκ των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο που βρίσκεται στην περιοχή. Η κατάσταση του - όπως έγινε γνωστό - δεν είναι σοβαρή.


Ο ένας εκ των δραστών - που είναι και αυτός ένοπλος - σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είχε ταμπουρωθεί μέσα στο σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται επί της οδού Αφροδίτης στο Π. Φάληρο. Κανείς δεν γνωρίζει αν παραμένει σε αυτό ή αν διέφυγε και βρίσκεται κρυμμένος στην γύρω περιοχή.


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο δεύτερος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από καταδίωξη. Οι αστυνομικοί της ομάδας Δ.ΙΑΣ. κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα με το οποίο διέφυγε.


Η οδός Αφροδίτης στο Π. Φάληρο είναι αυτή τη στιγμή αποκλεισμένη. Έλεγχος διενεργείται στα γύρω στενά προκειμένου να βρεθεί ο ληστής που διαφεύγει της σύλληψης. 


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=195418&cid=4 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου