'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Μια τρελή, τρελή οικογένεια!!!!

«Μια τρελή, τρελή οικογένεια!» Αυτός ο τίτλος, εκτός από τη γνωστή ελληνική ταινία, θα μπορούσε να χαρακτηρίζει και τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.  

Ο Κάρολος δεν ταξιδεύει ποτέ χωρίς το λευκό δερμάτινο κάθισμα λεκάνης του, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ κοιμάται αποκλειστικά με μάλλινες κουβέρτες και λινά σεντόνια τα οποία θέλει να είναι πιο μακριά από αυτά του πρίγκιπα Φιλίππου για να μπορεί να τα διπλώνει πιο άνετα κάτω από τα πόδια της!

Αυτά είναι μόλις δύο από τα περίεργα «κολλήματα» των μελών της βασιλικής οικογένειας, όπως αποκαλύπτονται στο νέο βιβλίο με τίτλο «We are amused: A Royal Miscellany» του Brian Hoey. Οι συνήθειες, αλλά και οι ιδιαιτερότητες των γαλαζοαίματων είναι από ακατανόητες, μέχρι απολαυστικές.


Οπως η ατάκα του πρίγκιπα Φιλίππου για την αντιπάθεια τόσο τη δική του όσο και της βασίλισσας στα μεγάλα κηρύγματα: «Η ψυχή δεν μπορεί να ευχαριστηθεί ό,τι ο πισινός δεν μπορεί να ανεχθεί» έχει δηλώσει σχετικά στο παρελθόν.


Το ίδιο αυστηρά είναι τα κριτήριά τους και στα βρώσιμα δώρα που δέχονται. Δεν τρώνε ποτέ τα γλυκίσματα που τους στέλνουν, τα οποία καταστρέφονται ταυτόχρονα με την παραλαβή τους καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα να περιέχουν δηλητήριο.


Σε ό,τι αφορά τη... φιλοξενία τους, ενδεικτικό είναι ότι οι καλεσμένοι θα πρέπει να τρώνε όσο το δυνατόν γρηγορότερα όταν παρακάθονται σε δείπνο με τον Φίλιππο αφού οι υπηρέτες έχουν ρητή εντολή να μαζεύουν τα πιάτα όταν αυτός τελειώνει το φαγητό, κάτι που κάνει σε χρόνο-ρεκόρ!

Το αγαπημένο ποτό της βασίλισσας είναι το τζιν με Dubonnet και πάγο. Επειδή όμως την ενοχλεί ο ήχος από τα παγάκια, ο Φίλιππος σκέφτηκε τα παγάκια που βάζει να είναι στρογγυλά για να γλιστρούν όταν πλησιάζει το ένα το άλλο και να μην παράγουν τον ήχο τσουγκρίσματος. 


Τέλος, εξίσου ενοχλητικές βρίσκει η βασίλισσα και τις πατημασιές στα χαλιά! Γι' αυτό οι καθαρίστριες του Μπάκιγχαμ έχουν ξεκάθαρη εντολή να πηγαίνουν με την... όπισθεν όταν σκουπίζουν, ώστε το πέλος των χαλιών να μένει αψεγάδιαστο μετά το πέρασμα της σκούπας.

espressonews.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου