'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Άγριο ξύλο σε αστυνομικό-μάρτυρα δολοφονίας!!!

Η κατάθεσή του δεν άρεσε στην οικογένεια του θύματος
 
Στο νοσοκομείο κατέληξε... ένας αστυνομικός του ΤΑΕ Μεσαράς, όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από τον αδερφό ενός πορτιέρη νυχτερινών κέντρων, που είχε δολοφονηθεί πριν από επτά χρόνια στο κέντρο του Ηρακλείου!

Αιτία της επίθεσης ήταν η κατάθεση που είχε δώσει ο αστυνομικός στη δίκη του δολοφόνου, η οποία φαίνεται πως δεν ικανοποίησε την οικογένεια του θύματος!

Ο 42χρονος αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, δέχθηκε την επίθεση στο γυμναστήριο, το οποίο διατηρεί ο αδερφός του 29χρονου πορτιέρη που δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2003 έξω από την καφετέρια του 41χρονου σήμερα δράστη, στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων. Ο αστυνομικός είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη του δράστη, αφού συμμετείχε τότε στις έρευνες για το έγκλημα.

Όμως, ο 34χρονος αδερφός του θύματος φαίνεται πως δεν συμφωνούσε με την κατάθεση του αστυνομικού και του την «φύλαγε». Μόλις τον είδε, του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπά με μανία! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί…

Ακολούθησε έφοδος της Ασφάλειας στο σπίτι της οικογένειας του 34χρονου, όπου βρέθηκαν μια γεμιστήρα όπλου και φυσίγγια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο αδερφός του για παράνομη οπλοκατοχή! Η σύλληψη προκάλεσε την αντίδραση ολόκληρης της οικογένειας και απειλήθηκαν επεισόδια σε βάρος των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., τα οποία αποφεύχθηκαν την τελευταία στιγμή.



PROTO THEMA
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου