'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Τα αυγά, οι "αγανακτισμένοι" και οι απόντες.....!!

Στο Κουρμπάν Μπαϊράμ, κινητή γιορτή των Μουσουλμάνων, γιορτάζεται η θυσία του Αβραάμ - "Κουρμπάν" λέγεται επειδή θυσιάζουν κάποιο ζώο και "Μπαϊράμ" σημαίνει γιορτή . 

Oι μουσουλμάνοι στην "δημοκρατική" Αθήνα δεν διαθέτουν δικό τους επίσημο χώρο λατρείας - δεν τους το έχει επιτρέψει η πολιτεία που συνεχίζει να απουσιάζει. Μόνο που αυτή η απουσία και η ένοχη σιωπή της, έχει ήδη γίνει πολύ επικίνδυνη.


Την ευκαιρία άρδαξε χθές ο "σκληρός" γραµµατέας της Χρυσής Αυγής και φρέσκος δηµοτικός σύµβουλος Αθηναίων Μιχαλολιάκος , ο οποίος σε συγκέντρωση στην Πλατεία Αττικής, στην οποία µετείχαν και ελάχιστοι κάτοικοι της περιοχής είπε ...«Βρίσκοµαι εδώ για να συµπαρασταθώ στους κατοίκους της Πλατείας Αττικής. Η εκδήλωση είναι µια διαµαρτυρία κατά µιας προσπάθειας που γίνεται να µετατραπούν οι πλατείες των Αθηνών σε υπαίθριο χώρο προσευχής των µουσουλµάνων. 


Είναι ένα αίσχος που χάριν ενός πλουραλισµού που δεν αντιλαµβάνοµαι ανέχεται η ελληνική κοινωνία και εµείς θα το πολεµήσουµε όσο µπορούµε.».... «Οι κάτοικοι θα βρίσκονται εδώ και δεν θα επιτρέψουν να γίνει κάτι τέτοιο. Εδώ είναι ένας χώρος καθορισµένος, ένας δηµόσιος χώρος για την αναψυχήτων κατοίκων, για να κάθονται στα παγκάκια και να απολαµβάνουν το πράσινο. ∆εν είναι χώρος για να στρώνονται χαλιά, ούτε είναι χώρος λατρείας» και κατέληξε με το κυνικότατο «όσο χειρότερα πάνε τα πράγµατα τόσο το καλύτερο για µας ! ».
Παρ' όλα αυτά, σήμερα εκατοντάδες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν για να προσευχηθούν στην πλατεία Αττικής, στα Προπύλαια, στο Περιστέρι και σε άλλες περιοχές .


Στην πλατεία Αττικής ειδικά, μαζί με τους μουσουλμάνους που προσεύχονταν, παρόντες ήταν οι γνωστοί αρκοδεξιοί "πατριώτες" και κάποιοι "αγανακτισμένοι" κάτοικοι, με σκοπό να τους προσβάλουν και να τους μειώσουν την ώρα της προσευχής τους. 


Πέταξαν αυγά και γιαούρτια, έβαλαν μουσική στη διαπασών, έκαναν προκλητικές χειρονομίες, ενώ απο τα γύρω μπαλκόνια αγιοκρατούσες κυριούλες φώναζαν "έξω οι ξένοι απ' την Ελλάδα", "δεν σας θέλουμε εδώ" σε μια προσπάθεια να εκνευρίσουν τους συγκεντρωμένους. Οι περίπου 500 μετανάστες δεν αντέδρασαν και αφού ολοκλήρωσαν την τελετή, αποχώρησαν.

Αυτή η αφιονισμένη μειοψηφία (για την ώρα) , που κατα τα άλλα δέχτηκε αδιαμαρτύρητα έναν κουστουμαρισμένο στρατό κατοχής, που βγάζει τον σκασμό μπροστά σ' άλλα κι άλλα , είναι έτοιμη κατασπαράξει όποιον της χαλάει την μόστρα την ώρα που απολαμβάνει το ...πράσινο !


Μεταναστευτική πολιτική μόνο στα χαρτιά και σε ώρες προεκλογικής παπαρολογίας, πολίτες που άγονται και φέρονται απο φασιστικά κοκκόρια είναι τα συστατικά μιας κατάστασης που διαιωνίζεται. Τείνω να πιστέψω πως κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η απουσία της επίσημης πολιτείας η οποία εξαντλείται μόνο στην παρουσία των ΜΑΤ . Αρκεί να σκεφτούμε τι ήταν η περιοχή του Ψυρρή , πριν κάποια χρόνια και πόσο "trendy" έγινε σήμερα με τις αξίες των ακινήτων να φτάνουν στον ουρανό. 


Ένα αισχρό παιχνίδι real estate "τρέχει" σε περιοχές όπως το Μεταξουργείο, ο Άγιος Νικόλαος, τα Πατήσια, ο σταθμός Λαρίσης και ο Άγιος Παντελεήμονας, όπου τα γνωστά κοράκια "βλέπουν" ευκαιρίες πίσω από τις τωρινές χαμηλές τιμές πώλησης των ακινήτων και εκμεταλλευόμενοι την προοπτική αναπλάσεων , χρησιμοποιούν αυτά που αγοράζουν ως χώρους ενοικίασης, κυρίως σε αλλοδαπούς, με σκοπό όταν αναπλαστεί η περιοχή να πουλήσουν πανάκριβα αυτά που αγόρασαν πάμφθηνα.
Σήμερα, γι' ακόμη μια φορά, οι "αγανακτισμένοι" ελληνάρες εκτονώθηκαν και οι... άλλοι, έμειναν στο...θέαμα !


Να έχουν υπ' όψιν τους, πως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να ρισκάρουν την ίδια τους τη ζωή μέσα σε βάρκες και σαπιοκάραβα, αναζητώντας τη ζωή που τους στέρησαν και τους στερούν οι "πατριώτες" Ευρωπαίοι, επιδεικνύοντας συν τοις άλλοις και πλήρη έλλειψη ιστορικής μνήμης .


Αυτά τα ολίγα.
Άλλη μια μέρα που με πνίγει το χνώτο του ραγιά που είναι έτοιμος, με ή χωρίς κουκούλα να "δείξει" και να "δώσει"....




Γράφει η ΤσουχτραΠΗΓΗ 
http://paratolmo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου