'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Τιμωρία για τους μικρούς Παλαιστίνιους με τις πέτρες

Η ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να θέτει σε κατ' οίκον περιορισμό τα παιδιά που πετάνε πέτρες στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.

"Η αστυνομία θα χειριστεί την κατάσταση των παιδιών που πετάνε πέτρες εναντίον της αστυνομίας και των ισραηλινών αυτοκινήτων με δικαστικές αποφάσεις που θα επιβάλλουν τον αυστηρό κατ' οίκον περιορισμό", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Σμουλίκ Μπεν Ρούμπι.


Τα μέτρα αυτά αναμένεται να ληφθούν στην αραβική γειτονιά Σιλουάν στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, όπου παιδιά και έφηβοι Παλαιστίνιοι συγκρούονται τακτικά με την αστυνομία και τους Εβραίους έποικους τις τελευταίες εβδομάδες.


Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι τα παιδιά που θα βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό θα πρέπει να συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους προς και από το σχολείο.


"Από την πλευρά μας, θα εξετάζουμε το σπίτι, και αν υπάρχει παραβίαση του κατ' οίκον περιορισμού, οι γονείς θα θεωρούνται νομικά υπεύθυνοι και θα οφείλουν να εμφανιστούν ενώπιον της δικαιοσύνης στη θέση του παιδιού τους" πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.


"Δοκιμάσαμε αυτή τη μέθοδο τις τελευταίες δύο εβδομάδες και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έναν αποτελεσματικό αποτρεπτικό παράγοντα" σημείωσε ο αξιωματούχος.

http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου