'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

O Mπερλουσκόνι γυμνός σε πάρτυ με είκοσι γυναίκες!!!!

Μυαλό δεν βάζει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι που φαίνεται πως στα 74 του, θέλει να μείνει οργισμένος έφηβος…. Βράζει το αίμα του!
 
Αυτήν την φορά λοιπόν, ο Ιταλός πρωθυπουργός εμπλέκεται σε σκάνδαλο με 17χρονη Μαροκινή. 




Ο Σίλβιο κατηγορείται ότι επενέβη προκειμένου να αποφυλακιστεί η Καρίμα που είχε συλληφθεί για κλοπές. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την εφημερίδα IlMessaggero, ο Ιταλός πρωθυπουργός, είπε στον αστυνομικό ιθύνοντα με τον οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά, ότι γνώριζε την κοπέλα αυτή, διότι του είχαν πει ότι ήταν συγγενής του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.

Μάλιστα η ανήλικη καλλονή σε συνομιλία της με κοινωνικούς λειτουργούς, στην εισαγγελία του Μιλάνου, αποκάλυψε ότι... «έλαβε 30.000 ευρώ, μετά από συνάντησή της και σεξουαλική επαφή με τον μεγιστάνα πρωθυπουργό» κάτι που αργότερα πήρε πίσω.


Ποια όμως ήταν η αντίδραση του Σίλβιο σε όλα αυτά;;;
«Κανείς δεν μπορεί να με κάνει να αλλάξω τρόπο ζωής» είπε.
«Δεν έχω να ξεκαθαρίσω τίποτα» πρόσθεσε. «Είμαι παιχνιδιάρης, γεμάτος ζωή. Λατρεύω τη ζωή, λατρεύω τις γυναίκες».



Το πιο πικάντικο όμως της υπόθεσης είναι οι «καυτές» λεπτομέρειες για τα καμώματα του ασυγκράτητου Σίλβιο που ήθελε τα «κορίτσια του» με τα οποία διασκέδαζε στη βίλα των οργίων να τον αποκαλούν «μπαμπάκα»… Βλέπετε ήταν πολύ τρυφερός μαζί τους!


Η ανήλικη που συμμετείχε σε αυτά τα έξαλλα πάρτυ, δεν έφευγε ποτέ από τη βίλα με άδεια χέρια. Ανοιχτοχέρης ο Σίλβιο… Συνήθως έπαιρνε χρήματα ή κοσμήματα… μέχρι και με πολυτελές αυτοκίνητο έχει φύγει η μικρή του ιταλού πρωθυπουργού.
Σύμφωνα λοιπόν με την Καρίμα γνωστή σε πολλούς και ως «Ρούμπι», σε κάποιο από τα πάρτυ ο Καβαλιέρε κυκλοφορούσε γυμνός όπως και οι περίπου είκοσι προσκεκλημένες του.


Η γνωριμία της με τον Μπερλουσκόνι έγινε στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σε πάρτυ του ιδίου. Ο Iταλός πρωθυπουργός και ο Φέντε (παρουσιαστής ειδήσεων στο κανάλι του Σίλβιο Rete 4), ήταν οι μόνοι άνδρες της παρέας, στην οποία περιλαμβάνονταν δύο γυναίκες υπουργοί, τηλεπαρουσιάστριες, τηλεοπτικές γλάστρες και πόρνες πολυτελείας.
Έναν µήνα αργότερα, ο Φέντε και η Ρούµπι εµφανίστηκαν και πάλι στη βίλα του Μπερλουσκόνι. Αυτή τη φορά, ο Καβαλιέρε της ζήτησε να µείνει τη νύχτα και για να την δελεάσει της έδειξε ένα ΑudiR8. «Είναι δικό σου», της είπε. 


Μετά το δείπνο ήρθε ή ώρα του «µπούνγκα µπούνγκα». Ο όρος είχε αναφερθεί για πρώτη φορά σε µια κατάθεση της Πατρίτσια Ντ' Αντάριο, ενός κολ γκερλ που είχε βρεθεί στο επίκεντρο άλλου σκανδάλου µε πρωταγωνιστή τον Μπερλουσκόνι.

Τι είναι όμως το μπούνγκα-μπούνγκα; Το «µπούνγκα µπούνγκα» σε αυτή την περίπτωση είναι ο βίαιος σοδοµισµός. Ο ίδιος όρος αποδίδεται σε ένα ερωτικό παιχνίδι στο οποίο εµπλέκονται ένας ισχυρός ηγέτης και αρκετές γυναίκες. «Ο Σίλβιο µου είχε πει ότι έµαθε για το µπούνγκα µπούνγκα από τον Καντάφι. Είναι ένα έθιµο του χαρεµιού του στην Αφρική», φέρεται να κατέθεσε η Ρούµπι στους έκπληκτους εισαγγελείς του Μιλάνου.


Πηγή:star.gr
http://alepounews.blogspot.com/2010/11/o-m.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου