'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Κάτι ήθελε να κρύψει ο πρόεδρος Κένεντι..!!!

Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι.

Μπορεί να αξίζει και αρκετές χιλιάδες δολάρια, όταν πρόκειται για άγνωστη φωτογραφία µε τη Μέριλιν Μονρόε, τον πρόεδρο Τζον Κένεντι και τον... αδελφό του, Ρόµπερτ – τότε υπουργό ∆ικαιοσύνης των ΗΠΑ – σε εκδήλωση για οικονοµική ενίσχυση των ∆ηµοκρατικών.

Το ενσταντανέ απαθανάτισε µε τον φωτογραφικό φακό του ο πρώτος επίσηµος φωτογράφος του Λευκού Οίκου Σέσιλ Στόουγκτον και συγκαταλέγεται στο πλουσιότατο αρχείο 12.000 φωτογραφιών αλλά και άλλων αντικειµένων που πρόκειται σήµερα να βγει σε δηµοπρασία από τον οίκο Bonhams της Νέας Υόρκης.

Στη φωτογραφία φαίνεται η σταρ του Χόλιγουντ-σύµβολο του σεξ να στέκεται ανάµεσα στους δύο Κένεντι φορώντας ένα εντυπωσιακό εφαρµοστό λευκό φόρεµα κεντηµένο µε πέρλες και ο αµερικανός πρόεδρος έχοντας σε απόσταση αναπνοής την εντυπωσιακή ξανθιά να γυρίζει πλάτη στον φακό αντιλαµβανόµενος την παρουσία του φωτογράφου.

Η ασπρόµαυρη φωτογραφία τραβήχτηκε στις 19 Μαΐου 1962, στην εκδήλωση κατά την οποία η Μέριλιν, απαστράπτουσα, εµφανίστηκε στη σκηνή του Madison Square Garden της Νέας Υόρκης και τραγούδησε όλο ηδυπάθεια «Happy birthday, mister president».

Βρίσκεται σε έναν φάκελο µε την ένδειξη «Ευαίσθητο υλικό», ο οποίος περιλαµβάνει συνολικά 29 αρνητικά και 23 εκτυπώσεις σε ζελατίνη µε σπάνιο – και άγνωστο ώς τώρα – φωτογραφικό υλικό και αναµένεται να πωληθεί, σύµφωνα µε τον οίκο δηµοπρασιών µεταξύ 4.000 και 6.000 δολαρίων (ήτοι 3.000 - 4.500 ευρώ). «Πιστεύουµε πως είναι η µοναδική φωτογραφία στην οποία εµφανίζονται και οι τρεις µαζί»,είπε ο Μάθιου Χέιλι, ειδικός ιστορικός φωτογραφιών του οίκου Μπόναµ. 


sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου