'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ποιός πρωθυπουργός επισκέφθηκε ανύπαρκτο νοσοκομείο;;!!!

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέφθηκε νοσοκομείο που... δεν υπάρχει! 

Και όταν λέμε δεν υπάρχει εννοούμε πως ο εξοπλισμός ήταν δανεικός από άλλο νοσοκομείο, οι γιατροί έδειξαν ψεύτικες καταστάσεις μισθοδοσίας και κάποιοι από τους ασθενείς ήταν... μαϊμού!

Την αποκάλυψη έκανε γιατρός του νοσοκομείου του Ιβάνοβο σε τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία ήταν καλεσμένος ο Πούτιν! Κατάμουτρα του τα είπε ο δρ. Κρέμοφ του πρωθυπουργού, που άκουγε φανερά εκνευρισμένος και αμήχανος τις δηλώσεις του...

Σύμφωνα με όσα είπε ο καρδιολόγος κατά την διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, όλα όσα είδε και έδειξαν οι κάμερες κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο ήταν σικέ: ο εξοπλισμός μεταφέρθηκε από άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα, οι καταστάσεις μισθοδοσίας ήταν ψεύτικες και έδειχναν μικρότερα ποσά από όσα παίρνουν οι γιατροί, ενώ κάποιοι από τους ασθενείς δεν ήταν παρά... γιατροί που έκαναν τους κομπάρσους!


Μάλιστα, ο δρ. Κρέμοφ υποστήριξε ότι οι σοβαρά ασθενείς που νοσηλεύονταν στο Ιβάνοβο στάλθηκαν στα σπίτια τους προκειμένου να μην τους αντικρίσει ο πρωθυπουργός!


Μετά την αποκάλυψη, ο γιατρός δηλώνει πως φοβάται για την ζωή του, ενώ έρευνα για τις καταγγελίες του βρίσκεται σε εξέλιξη.


Πριν φτάσει μέχρι την τηλεοπτική «βόμβα», πάντως, ο καρδιολόγος είχε στείλει την καταγγελία του εγγράφως στον πρωθυπουργό λίγες ημέρες μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο...


star
tsak-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου