'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Στο τμήμα γνωστός επιχειρηματίας..!!!!

Ένα βράδυ διαφορετικό από αυτά που έχει συνηθίσει πέρασε γνωστός επιχειρηματίας που μετά από νυκτερινή έξοδο αστυνομικοί τον οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο γνωστός επιχειρηματίας είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και μόλις είδε τους άνδρες της αστυνομίας έξω από το νυκτερινό κέντρο που διασκέδαζε με την παρέα του, εκνευρίστηκε για άγνωστο και αδιευκρίνιστο -σύμφωνα με τους αστυνομικούς -λόγο...

Το επεισόδιο έγινε έξω από πολύ γνωστό νυκτερινό κέντρο. Οι Αστυνομικοί όταν είδαν τον επιχειρηματία να βρίζει και να φωνάζει του είπαν αρχικά να σταματήσει και αφού αυτό δεν έγινε, σύμφωνα με όσα λένε από την αστυνομία, τον πήγαν στο τμήμα και λίγο αργότερα αφού του έγιναν συστάσεις αποχώρησε χωρίς συνέπειες.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι γνωστός για τις κατακτήσεις του… Πανέμορφες γυναίκες, εστεμμένες και επώνυμες έχουν πέσει στα δίχτυα του έρωτα του.

Από την άλλη πλευρά ο επιχειρηματίας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε αρνείται κατηγορηματικά όλη αυτή την ιστορία...το ότι τον οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα αλλά και την νυκτερινή έξοδο την συγκεκριμένη ημερομηνία.


star.gr
madata.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα..Είναι σαν να μην είπατε την είδηση!Ποιός είναι ο επιχειρηματίας;Γιατί δεν τον αναφέρετε;Αν είναι για προσωπικά δεδομένα κακώς που το κειμενό σας το αναφέρετε σαν είδηση...Και εγώ μπορώ να αναρτήσω κάτι τέτοιο!..Η είδηση πρέπει να είναι είδηση..Βαρεθήκαμε τις αοριστολογίες..ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή