'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Κίνδυνος έλλειψης καυσίμων λόγω απεργίας των οδηγών βυτιοφόρων

Ορατός είναι ο κίνδυνος να στερέψει η αγορά από καύσιμα ύστερα από την ανακοίνωση των οδηγών βυτιοφόρων και φορτηγών οι οποίοι από τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/7) θα προβούν σε απεργία διαρκείας.


Οι οδηγοί διαμαρτύρονται πάνω στην απόφαση της κυβέρνησης για άνοιγμα του κλειστού επαγγέλματος αλλά και στη σύσταση εταιριών οδικού μεταφορέα.

Αρχικά, η απεργία ήταν προγραμματισμένη για τα τέλη του ερχόμενου μήνα ωστόσο αποφασίστηκε να αρχίσει νωρίτερα με αποτέλεσμα η αγορά να κινδυνεύει από έλλειψη καυσίμων στην "καρδιά" του καλοκαιριού.

Για αιφνιδιασμό κατηγορούν την κυβέρνηση οι οδηγοί φορτηγών και βυτιοφόρων οι οποίοι αντιδρούν έντονα στην αξία της άδειας. «Το κράτος πούλησε τις άδειες σε τριπλάσια αξία από τη σημερινή», υπογραμμίζουν.

Την Παρασκευή (23/7) εγκρίθηκε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο ανοίγει το κλειστό επάγγελμα των οδικών εμπορευματικών μεταφορών.

Κριτήρια για τη λειτουργία των εταιριών οδικού μεταφορέα θα είναι η επαγγελματική επάρκεια, οι οικονομικές δυνατότητες και η φήμη.


ΠΗΓΗ: http://www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου