'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

I.X.: 3.000 κατασχεμένα στο «σφυρί» τον Iούνιο

Περισσότερα από 3.000 κατασχεμένα αυτοκίνητα εκποιήθηκαν τον Iούνιο από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι κατασχέσεις οχημάτων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τις τράπεζες τόσο σε εμπόρους αυτοκινήτων όσο και σε ιδιώτες καταναλωτές.

Ωστόσο, οι έμποροι οι οποίοι συμμετέχουν στις εκποιήσεις κατασχεμένων αυτοκινήτων εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας δεν μπορούν να αποκτήσουν πολλά οχήματα, και ιδίως μεγάλου κυβισμού, επιλέγοντας τα πιο εμπορικά μοντέλα, στα οποία, όμως, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν ανεβάσει τις τιμές εκκίνησης στα ύψη και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν ακόμη και τις τιμές υπερπολυτελών αυτοκινήτων με κινητήρες όμως πολύ μεγάλου κυβισμού που είναι πλέον απαγορευτικοί για την χρήση των ιδιωτών καταναλωτών...

e-δημοπρασίες


O υπερβολικός αριθμός των κατασχεμένων αυτοκινήτων, ο οποίος συνεχώς μεγαλώνει, αλλά και η μείωση του αριθμού των συμμετεχόντων εμπόρων στις εκποιήσεις οχημάτων έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό τα στελέχη των τραπεζών τα οποία αναζητούν λύσεις. H μόνη, ωστόσο, διέξοδος που εξετάζουν αυτή τη στιγμή αφορά στο Διαδίκτυο και στις online δημοπρασίες και σε ιδιώτες καταναλωτές. Όμως, για να υλοποιηθεί το σχέδιο θα πρέπει αρχικά οι τράπεζες να λύσουν το πρόβλημα με τους εμπόρους, οι οποίοι απειλούν πως θα τους μηνύσουν για αθέμιτο ανταγωνισμό, και από την άλλη μεριά η συμμετοχή των ιδιωτών καταναλωτών στις εκποιήσεις θα αποτελέσει ένα τεράστιο πλήγμα στην αγορά των καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που ήδη διατίθενται από τις εμπορίες αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εξετάζουν να ακολουθήσουν ένα μοντέλο ώστε όλοι να είναι ικανοποιημένοι και να πουλήσουν πάρα πολύ γρήγορα το στόλο των κατασχεμένων οχημάτων που έχουν στη διάθεσή τους.

Σύμφωνα με το σχέδιο, όσα κατασχεμένα αυτοκίνητα συμμετέχουν σε περισσότερες από 3 δημοπρασίες και δεν καταφέρνουν να πουληθούν σε εμπόρους θα εκποιούνται σε online δημοπρασίες που θα συμμετέχουν ιδιώτες καταναλωτές.


ΠΗΓΗ: http://newscity1.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ..
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή