'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Η Ρωσία και Η Τουρκία τα πιο επικίνδυνα μέρη να "Σερφάρεις"!!!!!!

Σύμφωνα με έρευνα που μόλις εκδόθηκε από την εταιρεία ασφαλείας υπολογιστών AVG, οι χρήστες του διαδικτύου στην Ρωσία και την Τουρκία έχουν την μεγαλύτερη πιθανότητα να δεχθούν επίθεση από υιούς, με τον μέσο όρο να γίνουν θύματα επίθεσης μία στις 10 και μία στις 15 αντίστοιχα.

Η εταιρεία ασφαλείας εξέτασε την επικινδυνότητα των υιών σε πάνω από 100 εκατομμύρια υπολογιστές σε 144 χώρες την τελευταία εβδομάδα του περασμένου Ιουλίου. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην 9η θέση με ένα χρήστη στους 48 να έχει δεχθεί επίθεση, το Ηνωμένο Βασίλειο στην 30η θέση με έναν στους 63 και η Αυστραλία στην 36 με έναν στους 75 χρήστες να κινδυνεύει με επίθεση.

Η Σιέρα Λεόνε, η Νιγηρία και η Ιαπωνία οδηγούν την άλλη πλευρά του φάσματος με ρυθμό επιθέσεων έναν στους 696, έναν στους 442, και έναν στους 404 αντίστοιχα.

Μοιάζει ότι η Ιαπωνία έχει υψηλή θέση στην ασφάλεια στο διαδίκτυο λόγω της υψηλής αναλογίας των χρηστών του διαδικτύου στον γενικό πληθυσμό, (78,2%) , και της διάδοσης της ευρυζωνικής πρόσβασης. Τα αφρικάνικά έθνη Σιέρα Λεόνε και Νιγηρία εμφανίζονται επίσης ψηλά στην ασφάλεια γα τους αντίθετους λόγους, με χαμηλή διείσδυση της ευρυζωνικότητας και της χρήσης του διαδικτύου κάνει την συχνότητα των επιθέσεων των υιών αμελητέα,

Σύμφωνα με την έρευνα, οι χρήστες με υψηλό κίνδυνο στην περιοχή του Καυκάσου (Τουρκία, Ρωσσία, Αρμενία, και Αρτεμπαιτζάν) ήταν βέβαιοι στόχοι επιθέσεων , μάλλον εξ αιτίας της υψηλότερης συχνότητας χρήσης ιστότοπων παράνομου περιεχομένου (πνευματικά δικαιώματα) , καθώς και της συνεχιζόμενης δημοφιλίας των internet cafe.


ΠΗΓΗ:   http://stakarfia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου