'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Πτυχία «ντελίβερι»..!!!

Εκτός από πίτσες και σουβλάκια τώρα οι «ντελιβεράδες» κουβαλάνε και πανεπιστημιακές εργασίες που εξασφαλίζουν πτυχίο, αλλά και διδακτορικό.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία τα τελευταία χρόνια έχει στηθεί μία ολόκληρη βιομηχανία γύρω από τις Πανεπιστημιακές Σπουδές, η οποία μέσω εταιριών στήριξης φοιτητών και ιδιωτών καθηγητών, αναλαμβάνει την εκπόνηση πανεπιστημιακών εργασιών.

Οι εργασίες παραδίδονται μέσω e-mailστους φοιτητές που τις έχουν …παραγγείλει και το αζημίωτο διαφοροποιείται ανάλογα με το τι θέλει ο «πελάτης». Κοστολογείται δηλαδή ανάλογα με το αν είναι μια εργασία «πτυχίου», ένα μεταπτυχιακό paper ή έρευνα επιπέδου PhD, αλλά και από την έκτασή της, τη βιβλιογραφία που απαιτεί και τον χρόνο μέσα στον οποίο πρέπει να παραδοθεί.

Σύμφωνα με έναν άτυπο τιμοκατάλογο η κάθε σελίδα εργασίας κοστολογείται από 12 ευρώ και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 18 ευρώ. Διαφοροποίηση τιμής υπάρχει όμως και για το αν η σχολή στην οποία θα υποβληθεί η εργασία είναι θεωρητικού ή θετικού προσανατολισμού.  Έτσι για μία τυπική εργασία θεωρητικού κύκλου η τιμή κυμαίνεται από 1000 έως 1400 ευρώ, ενώ για θετικό προσανατολισμό, ειδικά για ιατρική και εξειδικευμένο οικονομικό θέμα, φτάνει τα 1.800 Ευρώ.

Άντε και εις ανώτερα παιδιά 

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου