'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Το κάρφωμα , του καρφώματος, ώ κάρφωμα ! Χιλιάδες καταγγελίες για φοροδιαφυγή από συγγενείς και φίλους!!!!

Την ενεργοποίηση της φορολογικής... συνείδησης των πολιτών έχει πετύχει το υπουργείο Οικονομικών, όπως προκύπτει από το πλήθος των καταγγελιών για φοροδιαφυγή.

Όπως απεκάλυψε στην εφημερίδα «Το Βήμα» ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Γ.Καπελέρης ως σήμερα έχουν καταγραφεί στις αρμόδιες υπηρεσίες σε όλη τη χώρα 17.948 καταγγελίες για φοροδιαφυγή. Το εντυπωσιακό στις καταγγελίες αυτές είναι ότι ορισμένες συνοδεύονται από έγγραφα στοιχεία, όπως από αριθμούς συμβολαίων, αριθμούς πινακίδων πολυτελών αυτοκινήτων κτλ., που άφησαν έκπληκτους τους ελεγκτές.

«Όλες οι καταγγελίες, επώνυμες ή μη, εξετάζονται προσεκτικά» βεβαιώνει ο κ. Καπελέρης, ο οποίος αναφέρει ότι ήδη το 20% των καταγγελιών αυτών έχει βάση και έχουν ήδη επιληφθεί οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. 

Υπάρχουν βεβαίως περιπτώσεις καταγγελιών που γίνονται από αντεκδίκηση, από φθόνο ή για επίλυση οικογενειακών διαφορών, αλλά οι ελεγκτικές αρχές του υπουργείου Οικονομικών είναι υποχρεωμένες να τις εξετάσουν όλες δίνοντας προτεραιότητα στις επώνυμες καταγγελίες.

http://www.news21.gr/content.php?cid=114#c16761

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου