'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Εμφανιζόταν ως γιατρός του δημοσίου για να παίρνει φακελάκι!!!

Απορία για το τι μπορεί να σκεφτεί ένας άνθρωπος για τα λεφτά, δημιουργεί η υπόθεση ενός 41χρονου ουρολόγου που εμφανιζόταν ως γιατρός του νοσοκομείου «Αγ. Δημήτριος», εισπράττοντας, μάλιστα, «φακελάκι» 600 ευρώ από συγγενείς 63χρονου ασθενούς, προκειμένου να επισπεύσει την εισαγωγή του στο χειρουργείο του νοσοκομείου.


Σύμφωνα με την κατάθεση της 36χρονης κόρης του ασθενούς, ο κατηγορούμενος συμπεριφερόταν σαν κανονικός γιατρός του νοσοκομείου ενώ είπε πως τους τον σύστησε ένας άλλος γιατρός του «Αγ. Δημητρίου».


Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία κι έτσι οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο επ αυτοφόρω.


Η κόρη του ασθενούς σημείωσε επίσης  ότι ο κατηγορούμενος την πίεζε με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα ώστε να του παραδώσει τα χρήματα τα οποία ισχυριζόταν πως ήταν για τον διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου που έγινε η εγχείριση.


Στο δικαστήριο πάντως ο ουρολόγος, αρνήθηκε τις κατηγορίες, επισημαίνοντας πως πήρε τα χρήματα επειδή νόμιζε πως έτσι οι συγγενείς του ασθενούς ήθελαν να τον ευχαριστήσουν.


Ο γιατρός τελικά κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με 3ετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 15 χιλιάδων ευρώ.

http://www.star.gr/ellada_kosmos/65304

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου