'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Χτύπησαν αλύπητα γεροντάκια επειδή δεν είχαν χρήματα!!

Το παραμικρό έλεος δε δείχνουν οι αδίστακτοι κακοποιοί, όταν έχουν να αντιμετωπίσουν ηλικιωμένους από τους οποίους ζητούν χρήματα. 

Στις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις τους χτυπούν για να τους εξαναγκάσουν να τους τα δώσουν, αλλά στην Πτολεμαΐδα και σε ένα χωριό της Αχαΐας χτύπησαν με απίστευτη βαρβαρότητα μια 79χρονη και έναν 92χρόνο επειδή… δεν είχαν χρήματα!

Στην Πτολεμαΐδα ένας άγνωστος νεαρός γύρω στα 20 εισέβαλε από το παράθυρο της κουζίνας στην μονοκατοικία μιας 79χρονης η οποία κατοικεί μόνη και, αφού έσβησε το φως, επιτέθηκε στην ανήμπορη γυναίκα! Με γρήγορες κινήσεις την φίμωσε με μονωτική ταινία και την έδεσε σφιχτά με το καλώδιο του τηλεφώνου.


Έπειτα, την έσυρε με πρωτοφανή βιαιότητα στο δάπεδο για να τη μεταφέρει σε εσωτερικό δωμάτιο όπου δεν φαίνονταν από το δρόμο και άρχισε να την βρίζει σε καθαρά ελληνικά, ζητώντας να του πει που είχε κρυμμένα τα χρήματα και τα κοσμήματά της! Τελικά, όμως, έφυγε άπρακτος αφού δεν βρήκε κάτι αξίας. Η γριούλα κατάφερε να λυθεί μετά από ώρες και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.


Στο χωριό Κομπηγάδι Αχαΐας, ένας 92χρονος είχε μόλις ανοίξει το μικρό καφενείο που διατηρεί, όταν μπήκαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 30 με 35 χρόνων και παρήγγειλαν καφέδες. Γρήγορα, όμως, έδειξαν τις πραγματικές τους προθέσεις. Τον πλησίασαν απειλητικά και του ζήτησαν χρήματα. Όμως, ο ηλικιωμένος δεν είχε ούτε ένα ευρώ και τους  ζήτησε να φύγουν.


Η αντίδρασή του εξαγρίωσε τους αγνώστους, που του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με ένα σιδερένιο αντικείμενο, σχίζοντας του το φρύδι! Ο γεροντάκος άρχισε να καλεί σε βοήθεια με όσες δυνάμεις διέθετε και τότε οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή.


Πριν φτάσουν οι περίοικοι, είχαν ήδη εξαφανιστεί και δεν βρέθηκαν, παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας. Το θύμα τους μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.


http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου