'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δολοφόνησε την έγκυο κοπέλα του ξαδέρφου του

Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας ψυχοπαθής μαχαιροβγάλτης στο Newport της Ουαλίας, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία με πολλαπλές μαχαιριές της 19χρονης εγκύου Nikitta Grender, μόλις δυο εβδομάδες πριν τη γέννηση του μωρού της.


Χθες Τετάρτη, οι αστυνομικές αρχές της Ουαλίας συνέλαβαν τον 26χρονο Carl Whant, πατέρα ενός παιδιού και ξάδερφο του αγοριού της κοπέλας. Ο άνδρας που είναι λάτρης των πολεμικών τεχνών και εργάζεται ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο, μένει μόλις λίγα μίλια μακριά από το διαμέρισμα που βρέθηκε κατακρεουργημένο το πτώμα της άτυχης κοπέλας το Σάββατο το πρωί.

Ακόμα, χθες, βρέθηκε πεταμένο πίσω από κάτι θάμνους κοντά στη γειτονιά ένα μαχαίρι, το οποίο όμως σύμφωνα με την αστυνομία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ως το φονικό όπλο.



Όπως υποστηρίζουν φίλοι του ζευγαριού, ο Whant ήταν τακτικός επισκέπτης στο σπίτι όπου έμενε η 19χρονη μαζί με τον 18χρονο φίλο της Ryan Mayes, οι οποίοι δεν έβλεπαν την ώρα να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί που ήταν κοριτσάκι και το είχαν ήδη ονομάσει Kelsey-May.

Οι γείτονες του άνδρα τον περιγράφουν ως άνθρωπο κλειστό αλλά πολύ γυμνασμένο. Ο φόνος έγινε ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου μεταξύ 1 με 5 το πρωί την ώρα που ο σύζυγος της 19χρονης είχε βγει έξω με φίλους. Η αστυνομία δεν έχει σταματήσει τις έρευνες, ενώ συνεχίζονται επίσης και οι αναλύσεις των ευρημάτων. Τα αίτια του φόνου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.


Πηγή: Daily Mail
sarotiko

1 σχόλιο: