'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ραγκούσης, ηθοποιοί και τραγουδιστές σε site γνωριμιών!!!

Αναστάτωση προκάλεσε σε χιλιάδες χρήστες του internet και από την Ελλάδα η κίνηση ενός νεοσύστατου site γνωριμιών να «κλέψει» φωτογραφίες χρηστών του facebook και να τις αναρτήσει στον δικό του ιστότοπο, λες και ψάχνουν άνδρες ή γυναίκες.

Όπως έγινε γνωστό, η ιστοσελίδα «lovely-faces.com» δημιούργησε βάση δεδομένων με 250.000 φωτογραφίες προσώπων που έκλεψε από προφίλ του Facebook, παραβιάζοντας τους όρους χρήσης του τελευταίου. Μάλιστα, τις εμφάνιζε κατηγοριοποιημένες σε ομάδες, ανάλογα με εκφράσεις του προσώπου όπως «πονηρές γυναίκες» και «άνδρες με αυτοπεποίθηση».

Ανάμεσα στα άτομα που μπορεί κανείς να συναντήσει έτσι είναι ηθοποιοί, τραγουδιστές, ακόμα και πολιτικοί. Μέχρι και φωτογραφία του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση υπέκλεψε το νεοσύστατο site, που τον χαρακτηρίζει μάλιστα ως έναν... αυτάρεσκο άνδρα!


Οι υπεύθυνοι του Facebook διαβεβαίωσαν ότι η εταιρεία ερευνά το θέμα και σκοπεύει να λάβει τα «κατάλληλα μέτρα». Ήδη μάλιστα, προσωρινά έχει απαγορευθεί η πρόσβαση στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Μέχρι να την μπλοκάρουν, πάντως, όποιος έκανε μια γρήγορη αναζήτηση, ίσως έβρισκε εκεί και τον... εαυτό του...


Star
http://www.ierosagon.org/2011/02/site.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου