'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ο μυθικός γάμος της Τσέλσι Κλίντον

Με πολλή λάμψη και άκρα μυστικότητα τελέστηκε το Σάββατο ο «γάμος του αιώνα». Οι λεπτομέρειες του γάμου, μεταξύ των οποίων και η λίστα καλεσμένων στη γαμήλια τελετή της 30χρονης Τσέλσι Κλίντον και του αγαπημένου της, Μαρκ Μεζβίνσκι, 32 ετών, παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό και οι περισσότερες πληροφορίες έγιναν γνωστές από τις φωτογραφίες που έδωσε η ίδια η οικογένεια Κλίντον στη δημοσιότητα.

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας στο αχανές κτήμα
Αστορ Κουρτς στο Ράινμπεκ της Νέας Υόρκης, αφού οι γύρω δρόμοι είχαν κλείσει και απαγορεύτηκαν οι πτήσεις πάνω από την περιοχή, ενώ αποζημίωσαν τους κατοίκους για τη «φασαρία» με ........


ένα μπουκάλι κρασί. Ο γάμος τελέστηκε από έναν ραβίνο και έναν μεθοδιστή ιερέα, σύμφωνα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του γαμπρού και της νύφης αντίστοιχα, οι οποίοι θα εξακολουθήσουν να μένουν στη Νέα Υόρκη.

Το κόστος του γάμου εκτιμάται μεταξύ 2 και 5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μόνο τα συστήματα κλιματισμού στις τέντες στοίχισαν 600.000 δολάρια και ο ανθοστολισμός, του «ανθοπώλη των σταρ», Τζεφ Λίθαμ, 500.000.

Oι Κλίντον έβαλαν μάλιστα τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου Beakman Arms, που φιλοξένησε το κοκτέιλ πάρτι μετά την τελετή, να υπογράψουν συμβόλαιο ότι δεν θα αποκαλύψουν τίποτα για τους καλεσμένους. Η πρώην ΥΠΕΞ του Μπιλ Κλίντον, Μαντλίν Ολμπράιτ, και ο μεγιστάνας, Στίβεν Μπινγκ, παρευρέθηκαν στον γάμο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η λίστα των 400 με 500 καλεσμένων περιλαμβάνει και άλλα «λαμπερά» ονόματα, όπως της Οπρα Γουίνφρεϊ, της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, του Τομ Χανκς και του Στίβεν Σπίλμπεργκ.
Εκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο προέδρος, Μπαράκ Ομπάμα, δεν προσκλήθηκε στον γάμο, όπως ο ίδιος δήλωσε την περασμένη Πέμπτη.

ΕΡΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΑ

e-go

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:  http://cobra-argos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου