'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

8+1 βιντεοπαιχνίδια για σένα και την κοπέλα σου!!!!

Βάλτε στοίχημα σε αγώνες ταχύτητας, εξοντώστε τα ζόμπι αγκαλιά, συνεργαστείτε με μια ομάδα επιστημόνων για την κατασκευή τεράτων ή παίξτε τένις στο σαλόνι σας.


Φαντάσου να έρθει η μέρα που αντί η κοπέλα σου να γκρινιάζει μπροστά απ’ την τηλεόραση για τις ατέλειωτες ώρες που παίζεις βιντεοπαιχνίδια, να πάρει θέση δίπλα σου, να κρατάει ένα χειριστήριο στο χέρι και να έχει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο της. Σου ακούγεται ουτοπικό; Κι όμως αν διαλέξεις τα κατάλληλα παιχνίδια θα μπορέσεις να την μυήσεις στον μαγικό σου κόσμο.


Burnout


Όσο κι αν σου κάνει εντύπωση, στις γυναίκες αρέσουν τα παιχνίδια με αγώνες. Και ειδικά όταν παίζει με αντίπαλο εσένα έχει τι μοναδική ευκαιρία να βγάλει το άχτι της και να πει και μια κουβέντα παραπάνω. Αυτό λοιπόν είναι all time classic. Ανταγωνίζεσαι όχι μόνο την κοπέλα σου αλλά και άλλους τρεις αντιπάλους. Κι αυτό είναι υπέρ σου. Γιατί μόλις αρχίσει την γκρίνια επειδή συνέχεια κερδίζεις τότε απλά ρίξε το φταίξιμο σε κάποιον άλλον. 


Left 4 Dead

Κανείς δεν είπε ότι ο ποιοτικός χρόνος με την κοπέλα σου περιλαμβάνει και ζόμπι. Ακόμα και αν η κοπέλα σου δεν εκτιμά τα εκπληκτικά(για σένα!) τέρατα με τα τρομερά αυτοκίνητά τους, εσύ σίγουρα είσαι ο άντρας που εκτιμά μια τρομοκρατημένη γυναίκα που κρύβεται στην αγκαλιά σου. Όπως κατάλαβες, όποια κι αν είναι η έκβαση του παιχνιδιού, κερδισμένος θα βγεις.






Crackdown


Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι συνήθως στις γυναίκες δεν αρέσει να παίζουν παιχνίδια βίας. Σε αντίθεση μ’ εσένα που γίνεσαι στυγνός εγκληματίας την ώρα του παιχνιδιού. Αν όμως η βία χρειάζεται για να πατάξει το έγκλημα στην πόλη, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Είναι ηθικό το θέμα. Και το Crackdown είναι αυτό που έψαχνες. Όταν πρόκειται για εγκληματίες δεν έχει κανένα πρόβλημα να τους σκοτώσει με κάθε τρόπο.






The Sims

Αυτό το επιλέγεις αν η κοπέλα σου δεν το παίζει ήδη με τους φίλους της. Πρόκειται για έναν εικονικό κόσμο όπου χτίζεις χαρακτήρες και ότι μπορεί να αλληλεπιδράσει μ’ αυτούς. Κι αν σας αρέσει να περνάτε το βράδυ σας στο σπίτι, σίγουρα αυτό το παιχνίδι θα καταφέρει να σας κρατήσει ξάγρυπνους.






Monster Lab


Αν η κοπέλα σου βγάζει σπυριά με όλα τα παιχνίδια που περιέχουν αίμα, βία, όπλα τότε το Monster Lab είναι το ιδανικό παιχνίδι για σας. Σκοπός σας είναι να φτιάξετε ένα τέρας 150 κομματιών με τη βοήθεια μιας ομάδας τρελών επιστημόνων. Κι όσο εύκολο ακούγεται, άλλο τόσο δεν είναι. Γρίφοι, έρευνα, διαφωνίες μεταξύ των επιστημόνων είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δυσκολέψουν το έργο σας.






RollerCoaster Tycoon

Άλλο ένα παιχνίδι αν τα παιχνίδια βίας είναι απαγορευμένα από την κοπέλα σου. Πως θα σου φαινόταν αν γινόσασταν manager σ’ ένα λούνα παρκ; Αυτός είναι και ο ρόλος σας σ’ αυτό το παιχνίδι. Αντιμετωπίστε την τρέλα που επικρατεί στο πάρκο και χτίστε το καλύτερο τραινάκι του κόσμου. Εύκολο; Δεν νομίζω.






Mario Kart

Ευτυχώς δεν υπάρχει ούτε μια γυναίκα στον κόσμο που να μην θεωρεί αξιολάτρευτο τον Super Mario. Και αν δεν της αρέσουν τα παιχνίδια με αγώνες ταχύτητας, εδώ το σκηνικό αλλάζει. Μπανανόφλουδες, αξιολάτρευτοι χαρακτήρες, φοινικόδεντρα που χορεύουν και πλούσια χρώματα ντύνουν το σκηνικό. Ιδανικό παιχνίδι και για να παίζετε με άλλα ζευγάρια. Έλεος πια με την μπιρίμπα.






Wii


Πως θα μπορούσε άλλωστε να λείπει από τη λίστα μας. Η κονσόλα Wii είναι η καλύτερη δικαιολογία για να κάτσετε μέσα απόψε και να χαζολογήσετε με τα παιχνίδια της. Παίξε έναν αγώνα τένις ή κάντε διαγωνισμό να δείτε ποιος θα βάψει πιο γρήγορα ένα σπίτι. Κι αν της πεις ότι είναι πολύ πιο διασκεδαστική γυμναστική το virtual γκολφ απ’ το να κοπανιέται στο γυμναστήριο, τότε σίγουρα θα σε ρωτήσει αν χρειάζεται και κάρτα μέλους.






Guitar Hero


Σεβασμός στο παιχνίδι που κατάφερε να φέρει πολλές γυναίκες μπροστά απ’ την οθόνη και να τις κάνει να παίζουν ασταμάτητα. Μάλλον ήρθε και η ώρα της δικής σου κοπέλας. Μεταμορφώστε μαζί τους πιο γνωστούς ροκ σταρ σε πολεμιστές, με μόνο όπλο τους τις κιθάρες τους και την μουσική τους. Μάλλον είναι αυτή η γκλαμουριά των σταρ που τις τραβάει.




http://www.men24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου