'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Παπανδρέου : «Κυβερνώ μία διεφθαρμένη χώρα»..!!1

Με αμήχανη σιωπή αντιδρούν μέχρι στιγμής στις δηλώσεις «βόμβα» του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, Αθήνα, Παρίσι και Βερολίνο.


Ειδικότερα, στην φράση του προέδρου του Γιούρογκρουπ ότι τα προβλήματα της Ελλάδας έχουν τη ρίζα τους 20-30 χρόνια πίσω, αλλά οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έκαναν τίποτα για να προλάβουν την κρίση, οι κύκλοι της κυβέρνησης σχολίαζαν πως σημασία έχει το τώρα και πρόσθεταν πως πρέπει να μείνουμε αταλάντευτοι στην πολιτική μας για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Αντιθέτως, ο Αντώνης Σαμαράς από την Αρκαδία όπου βρίσκεται, επεσήμανε πως η δήλωση Γιούνκερ δικαιώνει πλήρως τις απόψεις του όσον αφορά τα μέτρα και την εξεταστική επιτροπή για την οικονομία.


Αίσθηση μεγάλη προκάλεσε επίσης η αποκάλυψη Γιούνκερ ότι Ελληνας πρωθυπουργός του είπε επί λέξει : «Κυβερνώ μία διεφθαρμένη χώρα». Την ίδια ώρα, Παρίσι και Βερολίνο επιδεικνύουν ένοχη σιωπή, καθώς δεν έχουν αντιδράσει καθόλου στην καταγγελία Γιούνκερ ότι χρόνια γνώριζαν το ελληνικό πρόβλημα, αλλά δεν έκαναν τίποτα για να το αποτρέψουν και δεν έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στις ελληνικές κυβερνήσεις, προκειμένου να συνεχίζονται απρόσκοπτα οι εξαγωγές Γαλλίας Γερμανίας προς την Ελλάδα και να θησαυρίζουν οι δύο αυτές χώρες. 

Πηγη : star.gr
TNSite: Παπανδρέου : «Κυβερνώ μία διεφθαρμένη χώρα»

1 σχόλιο:

  1. Κέντρο Αθήνας "AΝΑΠΛΑΣΕΙΣ" ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ: in "Post Mortem"

    ΓΟΛΓΟΘΑΣ εως το ΣτΕ & ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ.


    Στην ΗΜΙΤΕΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ που μας παρέδωσε το Ελληνικό Κράτος, ως φαίνεται με μια απλή ματιά απαντούμε:

    "{Παρεδόθη}" καθυστερημένα τουλάχιστον κατά 1+1/2 έτος.

    Αντί για Οικολογικού τύπου Ανάπλαση Πάρκου, είδαμε την κατασκευή - ενταφιασμό συνόλου κυβικών μέτρων όγκου μπετόν 6.000 κυβ.μ, δηλαδή όγκου μπετόν ισοδύναμου με τον όγκο μπετόν "6" 6όροφων πολυκατοικιών μέσα ............σε δασική έκταση.!!!

    Ο αρχικός προυπολογισμός στις τεράστιες πινακίδες 9,150.000 $ Ευρώ ( το έτος 2006 ) + 400.000 $Ευρώ με το νέο εγκριθέν κονδύλι για αποκατάσταση ΠΟΙΩΝ φθορών ? στην πλ.Πρωτομαγιάς + τις τυχόν αναθεωρήσεις, δεν προσέφερε τίποτα το ουσιώδες στο Πάρκο και τούτο διότι : ανύπαρκτες τουαλέττες, υπαρκτές οι χημικές και αρωματικές, μη αναπλασθέν κτίριο Αλσους - Οικονομίδη, μή αναπλασθέν κτίριο Green Park, ανυπαρξία φύτευσης δένδρων υψηλής οροφής και ΜΗ αναμόχλευση διάστρωση υγειούς χώματος. Σύμφωνα με τα έγγραφα των πρώην κων. Δασάρχη - Περιφερειάρχη η κεντρική πλατεία πλησίον πρώην περιπτέρου είναι αυθαίρετη (και οχι μόνο) !
    { έγγραφα οικ.693/03/04/2009 - 699/07/04/2009 Γενικής Δνσης Περιφέρειας / Δνσης Δασών Αθηνών: Δασάρχης, με θέμα: Απόφαση Κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών σε δασική αναδασωτέα έκταση }.....,
    H σφράγιση γής εδάφους από μή πορώδη υλικά και τα εκτεταμένα ιχνη οικοδομικών κατασκευών σε δασική έκταση 1/4 της συνολικής των 235 στρεμμ.του Πάρκου, τουλάχιστον 60 στρεμμ.{επιμέτρηση ειδικών επιστημόνων}, παρεμποδίζει ως τούτο γίνεται κατανοητό την διύγρανση και "πνίγει" την διαπνοή του εδάφους, τουτέστιν είναι ολωσδιόλου ΑντιΟικολογική.!!!!!!!!!

    Όλα τούτα σε ευθεία αντίφαση με ότι αναγράφεται στην αναρτηθείσα πινακίδα της "τσιμεντένιας μάντρας" πλησίον του μνημείου της Αθηνάς των κων Μπέη - Γεννηματά.....και ότι: το Εργον

    της Αναπλάσεως εν έτει Δεκ.2010............Ολοκληρώθηκε.!!!!!

    συνεχ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή