'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Δεν πήρανε χαμπάρι την απόδραση κι'ακόμα ψάχνουν...!!

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στην Ροδόπη για τον εντοπισμό επτά από τους συνολικά εννέα αλλοδαπούς που δραπέτευσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής από τον Ειδικό Χώρο Παραμονής Αλλοδαπών στην Βέννα. 

Την ίδια ώρα, οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών οι δύο αστυνομικοί της φρουράς που κατηγορούνται για ελευθέρωση κρατουμένων από αμέλεια

Οι κρατούμενοι, πέντε αλλοδαποί από τη Συρία που είχαν συλληφθεί για διακίνηση μεταναστών και τέσσερις από το Ιράκ που κρατούνταν επειδή βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, έσπασαν το σιδερένιο κάγκελο μήκους 40 εκατοστών από ένα παράθυρο στη βόρεια πλευρά του κτιρίου και χρησιμοποίησαν ένα αυτοσχέδιο σχοινί φτιαγμένο από υφάσματα για να κατεβούν ως το έδαφος.

Κανείς δεν αντιλήφθηκε την απόδραση, παρά μόνο όταν ήταν πια πολύ αργά… Μια πεζή περιπολία κατάφερε να ακινητοποιήσει δύο από τους εννέα αλλοδαπούς, ωστόσο οι υπόλοιποι επτά κατάφεραν να διαφύγουν και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον εισαγγελέα.


Μαζί τους θα οδηγηθούν και οι δύο συλληφθέντες αστυνομικοί, σε βάρος των οποίων διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

thema
http://sarotiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου