'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Απίστευτο: Διαβάστε τι κάνουν οι αμερικάνοι πράκτορες ακόμα και σε μικρά παιδιά...!!

Ενας γονιός, που ήθελε να επισκεφθεί, με την οικογένειά του, τη Disney World, αποφάσισε να στείλει γράμμα διαμαρτυρίας στον επικεφαλής της Disney, εξηγώντας του λόγους, που προέβη στην εν λόγω κίνηση.

Όπως εξηγεί ο αγανακτισμένος πατέρας, στο δρόμο προς την Disney World, στο αεροδρόμιο, πράκτορες της ...

κυβέρνηση των ΗΠΑ, υποχρέωσαν τα παιδιά, αλλά και τον ίδιο με τη σύζυγό του να κάνουν μια δύσκολη επιλογή μεταξύ:

1. Μιας δόσης ιονίζουσας ακτινοβολίας, η οποία επικεντρώνεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στο δέρμα, για να δημιουργήσουν μια γυμνή εικόνα στην οθόνη του υπολογιστή της κυβέρνησης. Αυτό αποκαλείται σώμα απεικόνισης, ή WBI, ενώ ο ίδιος στέλνει το δείγμα εικόνας ενός άνδρα που υπόκεινται σε αυτή τη δοκιμασία.


2. Ένας πράκτορας της κυβέρνησης χρησιμοποιεί γάντια στα δάχτυλά του για να ψηλαφήσει το εξωτερικό του σώματος του παιδιού (συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των προσωπικών σημείων), με σκοπό να ελέγξει τις ίδιες ακριβώς πληροφορίες.


3. Με αστυνομική συνοδεία, οδηγούνται ανάκριση από την ασφάλεια του αεροδρομίου, όσοι αρνούνται τις δύο παραπάνω επιλογές και στη συνέχεια αναγκάζονται να επιστρέψουν σπίτια τους.


Και καταλήγει: Τώρα που γνωρίζετε ότι τα παιδιά σας πρέπει να υποβληθούν σε γυμνή φωτογράφηση ή... επιθεώρηση των "ιδιωτικών" τους μερών, προκειμένου να απολαύσει την εμπειρία της Disney, η σιωπή σας επί του θέματος, μπορεί να θεωρηθεί από πολλούς ως παθητική συμφωνία με αυτή τη νέα μέθοδο.


http://www.liako.gr
http://rokakias.blogspot.com/2010/10/blog-post_1177.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου