'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Σε κατάσταση συναγερμού λόγω "πακέτων" και εκλογών!!!

Σ
ε κατάσταση συναγερμού για όλο το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται ολόκληρη η Ελληνική Αστυνομία καθώς περιφερειακές και δημοτικές εκλογές σε συνδυασμό με το μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων των προηγούμενων ημερών δημιουργούν ένα εφιαλτικό κοκτέιλ. 

«Το ενδεχόμενο να υπάρξει οποιαδήποτε χτύπημα παραμένει ανοικτό. Πόσο μάλιστα, όταν διεξάγονται εκλογές και πολλαπλασιάζονται οι υποτιθέμενοι στόχοι» τονίζει στο protothema.gr ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Ο ίδιος προσθέτει ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να φυλάμε τα εκλογικά τμήματα και παράλληλα, να ελέγχουμε κάθε ύποπτη κίνηση σε περιοχές ή σημεία όπου υπάρχουν πληροφορίες για εμπρηστικές επιθέσεις ή πιο σοβαρά χτυπήματα». 

Για το λόγο αυτό, σχεδόν ολόκληρη η δύναμη της ΕΛ.ΑΣ είναι σε επιφυλακή, έχουν ανακληθεί άδειες αστυνομικών που υπηρετούν σε καίρια πόστα ενώ στις δυνάμεις της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έχουν δοθεί εντολές να περιπολούν σε συγκεκριμένες περιοχές. 

Τους ψάχνουν παντού!
Την ίδια ώρα στην Αντιτρομοκρατική, προσπαθούν να εντοπίσουν τους πέντε καταζητούμενους ή κάποια από τα διαμερίσματα γιάφκες της οργάνωσης προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν το ενδεχόμενο επανεμφάνισης της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς. 

Η διαδρομή των δύο πιστολιών glock που βρέθηκαν πάνω στον 22χρονο Παναγιώτη Αργυρό και τον 24χρονο σύντροφο του Γεράσιμο Τσάκαλο μέχρι στιγμής δεν έχει αποκωδικοποιηθεί καθώς οι αστυνομικοί δεν ξέρουν πως έφθασαν στα χέρια τους. 

Όμως εκείνο που πραγματικά θα τους λύσει τα χέρια και ίσως λύσει και το γρίφο της νέας τρομοκρατίας στην Ελλάδα είναι οι δύο τηλεκάρτες που βρέθηκαν στα χέρια των συλληφθέντων. Οι πληροφορίες λένε πως βρέθηκε πλούσιο υλικό που σύντομα θα αξιοποιηθεί από την Αστυνομία.


Παράλληλα, προσπαθούν να εντοπίσουν τους καθοδηγητές των νεαρών καθώς είναι σίγουροι ότι η συγκεκριμένη ομάδα κατευθύνεται από κάποιους μεγαλύτερους σε ηλικία με προϊστορία στο χώρο της εγχώριας τρομοκρατίας. 

Για το λόγο αυτό, έχουν «κυκλώσει» τα στέκια των Εξαρχείων στα οποία σύχναζαν οι συλληφθέντες για να δουν ποιοι είναι οι παππούδες που κυκλοφορούσαν στην περιοχή και έψαχναν να στρατολογήσουν το νέο αίμα στο σύγχρονο αντάρτικο πόλης. 

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως αυτό θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες ακόμη και στις έρευνες για την εξάρθρωση της μεγαλύτερης και πιο επικίνδυνης οργάνωσης που δρα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα της Σέχτας Επαναστατών. 

«Εάν δεν βρεθεί η γιάφκα με τον οπλισμό της οργάνωσης, τότε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο νέου μπαράζ επιθέσεων τις επόμενες εβδομάδες. Για το λόγο αυτό, για μας αποτελεί προτεραιότητα ο εντοπισμός του κρησφύγετου» λέει στο protothema.gr αξιωματικός. 

http://dete.gr/news.php?article_id=11673

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου