'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι περιπτερούχοι των Ιωαννίνων

«Το Υπουργείο αθέτησε τις υποσχέσεις του» υποστηρίζουν

Προς νέες κινητοποιήσεις βαδίζουν οι περιπτερούχοι των Ιωαννίνων. 

Όπως υποστηρίζουν, το Υπουργείο Οικονομικών, που τους είχε υποσχεθεί λύση στο πρόβλημα με το ποσοστό κέρδους τους, από τα προϊόντα καπνού, δεν τήρησε την υπόσχεσή του, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, υπό τον κίνδυνο να βάλουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους.

«Ο αρμόδιος Υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς δεσμεύτηκε ρητά, ότι στις 25 Νοεμβρίου, στα πλαίσια φορολογικού Νομοσχεδίου, θα κατοχυρωθεί νομοθετικά ελάχιστο βιώσιμο ποσοστό κέρδους για τους λιανοπωλητές καπνοβιομηχανικών προϊόντων. 

Είναι προφανές, ότι το μόνο κίνητρο της παραπάνω δέσμευσης ήταν οι Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές. Όταν τα φώτα έσβησαν, η δέσμευση αυτή εξαχνώθηκε» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Σωματείο Ιδιοκτητών – Εκμεταλλευτών Περιπτέρου Νομού Ιωαννίνων.

Υπογραμμίζει επίσης, ότι το μόνο που θα καταφέρει η Κυβέρνηση «είναι να συνεχίσουμε να μην βγάζουμε τίποτε από τις χαμηλές τιμές και να πέσουν και οι υψηλές. 

Το μόνο που επιδιώκει είναι να κλείσει τις επιχειρήσεις μας για να μείνουν οι μισές, γιατί οι καπνοβιομηχανίες τις θεωρούν πολλές. Δεν είμαστε χαμάληδες κανενός, αλλά σκληρά εργαζόμενοι οικογενειάρχες.

Καταγγέλλουμε την απάνθρωπη κοροϊδία μας από την Πολιτεία, ως μνημείο απρέπειας και πολιτικής αήθειας. Παραμένουμε στις επάλξεις για να κερδίσουμε το δικαίωμά μας στην επιβίωση».

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ 
http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου