'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Οι οκτώ και μία ερωτικές ταινίες πορνό που πρέπει να δείτε μαζί... !!!

Ενδιαφέρουσα πλοκή, σέξι άντρες και αληθινές γυναίκες είναι αυτό που κάνει μια ταινία πορνό ενδιαφέρουσα για μια γυναίκα. 

Εμείς βρήκαμε τις 10 καλύτερες ταινίες για να κάνεις την αρχή και να βλέπεις επιτέλους πορνό με την κοπέλα σου. 

Γυναίκες και άντρες αντιμετωπίζουν το πορνό διαφορετικά. Έχουν βλέπεις διαφορετικά γούστα και διαφορετικές απαιτήσεις από μια ερωτική ταινία. Δεν θέλουν πλαστικές γυναίκες που τα κάνουν όλα, ούτε τους σούπερ άντρες με τα τεράστια προσόντα που δεν πρόκειται ποτέ να συναντήσουν στη ζωή τους. Και το σημαντικότερο, θέλουν πλοκή. 


Afrodite Superstar Η συγκεκριμένη ταινία είναι από τις λίγες που έχει σκηνοθετηθεί από γυναίκα, συνεπώς έχει ότι θέλει μια γυναίκα από το πορνό. Μοιάζει αρκετά με το παραμύθι της Σταχτοπούτας. Η μικρή και καημένη Αφροδίτη εύχεται μια μέρα να γίνει διάσημη. Μέχρι που γνωρίζει τον CEO, γίνεται αστέρι της ραπ μουσικής, κάνει τρελές πωλήσεις και φυσικά απολαμβάνει τον σωτήρα της CEO. 

Trial Run Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες κριτικές γι’ αυτήν την ταινία έχουν γραφτεί από γυναίκες. Οι πρωταγωνιστές είναι ερασιτέχνες «ηθοποιοί» που σημαίνει αυτό ακριβώς που ψάχνουν οι γυναίκες: πραγματικά κορμιά. Έχει χιούμορ, ενθουσιασμό, την περιβόητη σκηνή με το ταγκό(λεπτομέρειες δεν λέω, θα δείτε και θα καταλάβετε) και φυσικά μπόλικο και αληθινό σεξ.

Pirates 
Αν ψάχνεις ταινία με πλοκή και περιπέτεια, αυτή είναι ιδανική. Όπως κατάλαβες και από τον τίτλο, η ιστορία εδώ έχει να κάνει με πειρατές. Όταν ο Captain Edward Reynolds σώζει μια γυναίκα που πνίγεται, την Isabella, δεν μπορεί να φανταστεί τον πόλεμο που θ’ ακολουθήσει. Εκείνη του εξιστορεί ότι το πλήρωμα του Stagnetti σκότωσε τον άντρα της και κατέστρεψε το πλοίο του. Η καταδίωξη ξεκινά και οι «μάχες» σώμα με σώμα δίνουν και παίρνουν. 


Uniform Behavior Η κοπέλα σου θα λατρέψει αυτή την ταινία, μόνο και μόνο για τα καυτά κορμιά των πρωταγωνιστών(και ποια γυναίκα δεν θα τα λιγουρευόταν). Δεν είναι τυχαίο ότι ο σκηνοθέτης και αυτής της ταινίας είναι γυναίκα. Όλοι οι ένστολοι είναι στην υπηρεσία του πολίτη σ’ αυτή τη ταινία. Πυροσβέστες, αστυνομικοί, γιατροί και νοσοκόμες κάνουν ότι χρειαστεί για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες. Κι ότι λέμε ότι χρειαστεί, εννοούμε τα πάντα!

Insatiable Ταινία πορνό με σταθερή αξία για τις γυναίκες. Γυρισμένη στις αρχές του ’80 έχει όλα τα στοιχεία μια cult πορνοταινίας. Η Sandra Chase, ηρωίδα της ταινίας, είναι μια νέα ηθοποιός-μοντέλο. Όσο αναφορά όμως το σεξ και την αγάπη, δεν νιώθει ικανοποιημένη. Έτσι κάνει ότι μπορεί για να γεμίσει το κενό που νιώθει. Τώρα πως το γεμίζει μπορείτε όλοι νομίζω να καταλάβετε. 


Edge Play Μια από τις λίγες ταινίες πορνό που το σεξ είναι πραγματικό. Όπως και στο κρεβάτι σας, δεν μπαίνετε κατευθείαν στο ψητό, αλλά απολαμβάνεται τα μεταξύ σας παιχνίδια. Το ίδιο συμβαίνει και σ΄ αυτή την ταινία. Τόσο πολύ που μπορεί να βαρεθείτε και να πατήσετε το forward για να πάτε στο ζουμί. Αξίζει όμως να εμπνευστείτε από τα παιχνίδια των πρωταγωνιστών και το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν για να ζεσταθούν.

Fashion Underground Όλοι η βιομηχανία της μόδας είναι μπλεγμένη σ’ αυτήν την ταινία. Η Τέρα προσπαθεί να μπει στο χώρο και να ξεχωρίσει, αλλά το κύκλωμα προσπαθεί να την φάει. Σχεδιαστές, άλλα μοντέλα, συντάκτες κίτρινων περιοδικών, είναι μερικοί από τους εχθρούς που έχει ν’ αντιμετωπίσει. Ο σημαντικότερος εχθρός είναι ο πρώην της, που μόλις αποφυλακίστηκε, και την ψάχνει σαν τρελός. Πέρα από το στόρι που έχει να κάνει με μόδα, όποτε σίγουρα θα της αρέσει, πρωταγωνιστεί ο Tommy Gunn, το βαρύ πυροβολικό της πορνοβιομηχανίας.

The Crash Pad & How to F#ck in High Heels Να ξεκαθαρίσω κάτι πριν μιλήσω γι’ αυτές τις δύο ταινίες. Αν η κοπέλα σου δεν είναι προχωρημένη ή αν δεν στο ζητήσει, μην προσπαθήσεις καν να δοκιμάσεις να τις δείτε. Πρόκειται για ταινίες με λεσβίες. Βέβαια αν τις αρέσει να βλέπει κάτι τέτοιο, και οι δύο είναι ιδανικές για γυναίκες. Πραγματικές λεσβίες, όχι fake πράγματα, δυνατοί οργασμοί πολλές ιδέες για τις δικές σας στιγμές.



http://kafe-nes.blogspot.com
http://tyxaiodenomizo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου