'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Οι έρευνες στρέφονται σε παράγοντα ομάδας!!

Παράγοντα ομάδας της Σούπερ Λίγκα ή οπαδούς συγκεκριμένης ομάδας υποψιάζονται ως ηθικούς αυτουργούς για την επίθεση στον Σιδηρόπουλο οι άνθρωποι της αστυνομίας, που θεωρούν ότι ο κάτοχος της μηχανής θα παραδοθεί…

Ο άνθρωπος που είχε προσαχθεί χθες στη ΓΑΔΑ δεν αναγνωρίστηκε ως ένας από τους δράστες της επίθεσης στον Άγιο Κοσμά από τον διαιτητή Τ. Σιδηρόπουλο.


Ο συγκεκριμένος, υποστήριξε, ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, ότι η μηχανή δεν είναι δική του και ότι απλώς, δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν φίλο του, ο οποίος του είπε να πάει να πάρει τη μηχανή από το σημείο, που την άφησαν οι δράστες της επίθεσης, χωρίς να γνωρίζει τίποτα για το συμβάν.


Η μηχανή, όντως, δεν ανήκει στον συγκεκριμένο, αλλά σε άλλον, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη ΓΑΓΑ. Ο ίδιος κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο, ωστόσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μετά το 48ωρο θα παραδοθεί.


Ποιους υποψιάζονται
Από τις έρευνες και τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της αστυνομίας, έχουν καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα και υποψιάζονται συγκεκριμένους ως ηθικούς αυτουργούς του “χτυπήματος” στον Ροδίτη ρέφερι.


Η μία εκδοχή (σ.σ. που σύμφωνα με την αστυνομία είναι και η πιθανότερη), είναι ότι πίσω από την επίθεση “κρύβεται” παράγοντας ομάδας της Σούπερ Λίγκας.


Η άλλη, ότι ηθικοί αυτουργοί είναι οπαδοί ομάδας της Σούπερ Λίγκας επίσης, που όμως, δεν έχουν σχέση (σ.σ. τουλάχιστον άμεση) με τον συγκεκριμένο παράγοντα.


Οι έρευνες συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν στοιχεία στα χέρια της αστυνομίας που μπορεί να προκαλέσουν... πονοκεφάλους.



Soccerplus.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου