'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Το ερωτικό τρίγωνο που βρέθηκε στη φυλακή!!!

Βρετανοί κινδυνεύουν με φυλάκιση στο Dubai

Δυο βρετανοί τουρίστες βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης με την κατηγορία ότι έκαναν παράνομα σεξ στο Dubai και τους «έπιασε στα πράσα» η πρώην κοπέλα του άνδρα


Η 25χρονη Danielle Spencer βρέθηκε στο διαμέρισμα του Toby Carroll στο Dubai, μια μόλις μέρα μετά τον χωρισμό του από την 24χρονη βραζιλιάνα κοπέλα του Priscilla.

Η οργισμένη Priscilla φέρεται να εισέβαλε στο διαμέρισμα του Carroll κρατώντας μαχαίρι και απειλώντας το ζευγάρι. Η 24χρονη Spencer κρύφτηκε στην τουαλέτα του διαμερίσματος, ενώ ο Carroll κάλεσε την αστυνομία.


Όταν οι αστυνομικές αρχές της χώρας έφτασαν στο διαμέρισμα, ήρθαν αντιμέτωπες με ένα άκρως περίεργο γεγονός. Ο Carroll, η πρώην και η νυν φώναζαν ο ένας στον άλλο και χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικοί για τους ηρεμήσουν. Όλη αυτή την ώρα, η Priscilla είχα σπάσει πολλά από τα αντικείμενα που βρίσκονταν στο σπίτι, ενώ είχε σχίσει με το μαχαίρι και τις κουρτίνες.


Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Bur Dubai τον περασμένο Δεκέμβριο, και πέρασαν έγκλειστοι Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Μάλιστα, για ένα βράδυ, οι δυο γυναίκες αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στο ίδιο κελί, το μοναδικό για γυναίκες της φυλακής, εν αναμονή της δικής.


Η Spencer και ο Carroll, αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης επειδή έκαναν σεξ εκτός γάμου, αλλά και για απρεπή συμπεριφορά. Η Βραζιλιάνα πρώην αντιμετωπίζει κατηγορίες για βίαιες πράξεις και εγκληματικές ενέργειες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αραβικές χώρες, είναι ιδιαίτερα αυστηρές σε τέτοιου είδους ποινικά αδικήματα, αν και η κυβέρνηση του Dubai, λόγω του τουρισμού, είναι κάπως πιο ευέλικτη.


Πηγή: Daily Mail
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου