'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Θεσσαλονίκη: Το μαρτύριο 23χρονης - Την αιχμαλώτισαν, τη βίαζαν και την εξέδιδαν!!!!

Η άτυχη κοπέλα ήρθε στην Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο και για ένα χρόνο ζούσε... ζωή-μαρτυρική!

Η υπόθεση ξεκινά στις αρχές του 2010, όταν ένα αντρόγυνο αλλοδαπών υπόσχεται μια άνετη ζωή, σε μία 23χρονη συμπατριώτισσά τους και την πείθουν να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Με το που έφτασε όμως, οι υποσχέσεις μετατράπηκαν σε απειλές, αιχμαλωσία και ταπείνωση...

Η πρώτη κίνηση του ζεύγους ήταν να κρατήσουν τα ταξιδιωτικά έγγραφα της 23χρονης και το κινητό της τηλέφωνο.
Την κρατούσαν κλειδωμένη σε ένα αυτοκίνητο, τύπου Βαν και τα βράδια την προωθούσαν στην πορνεία! Τα ραντεβού κανόνιζε κατά τη διάρκεια της ημέρας η 42χρονη ''φίλη'' της και στα ραντεβού την πήγαινε ο 44χρονος συνεργός της. Τα χρήματα φυσικά κατέληγαν σε εκείνους, αφού είχαν ξεκαθαρίσει στην 23χρονη, πως αν τολμούσε να κάνει διαφορετικά θα την σκότωναν!

Η 23χρονη φοβισμένη ζούσε για μήνες την απόλυτη φρίκη. Κλειδωμένη τα πρωινά, έβγαινε από το βανάκι μόνο αν η 42χρονη είχε κλείσει κάποιο ραντεβού. Μέσα στο βανάκι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έμπαινε ο 44χρονος που τη χτυπούσε και τη βίαζε!


Όλα αυτά ήρθαν στο φως τα ξημερώματα, όταν αστυνομικοί συνέλαβαν την 23χρονη σε ξενοδοχείο της πόλης και πολύ γρήγορα έφτασαν στα ίχνη των δύο βασανιστών της. Σε βάρος της 42χρονης και του 44χρονου συνεργού της, σχηματίστηκε δικογραφία για «Σωματεμπορία» και «Παράνομη Κατακράτηση» και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


http://www.newsit.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου