'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Οι U2, η συναυλία και ο... απρόσκλητος επισκέπτης !!!

Κρίση ξεκρίση, χθες γέμισαν τόσο το ΟΑΚΑ για τη συναυλία των U2, όσο και το Καραϊσκάκη για τον αγώνα της εθνικής μας με τη Γεωργία. Από το πρώτο μέτωπο, τα νέα είναι θετικά. Ο κόσμος καταευχαριστήθηκε την παρουσία του ιρλανδικού συγκροτήματος. Αυτοί που πήγαν στο φαληρικό γήπεδο, έφυγαν ξενερωμένοι.


Το γαμώτο είναι πως ακόμα και σ’αυτό το τόσο μεγάλο και φαντασμαγορικό γεγονός που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, δεν έλειψαν οι στραβές. Για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, κάποιος Χριστιανός δέχτηκε επίθεση από αγνώστους και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αν είναι δυνατόν…


Είχαμε όμως κι ένα άλλο ευτράπελο, ευτυχώς όχι σοβαρό όπως το προηγούμενο. Ο Μπόνο δέχτηκε μια… επίσκεψη πάνω στο stage, την ώρα που ερμήνευε κάποιο από τα τραγούδια του…



















































ΥΓ. Φανταστείτε πως θα έχει μετατραπεί τώρα το χορτάρι του σταδίου, μετά το πέρασμα των τόσων μηχανημάτων, εγκαταστάσεων και ανθρώπων που παραβρέθηκαν εκεί για τη συναυλία… Ποιος χέστηκε όμως; Ο κόσμος πήγε κι έβγαλε γούστα. (Προσωπικά δε μ’αρέσουν καθόλου, αλλά επαναλαμβάνω: Ποιος χέστηκε;)


Για τους φαν των U2, σας έχω δύο όμορφες φωτογραφίες σε πολύ μεγάλη ανάλυση (κλικάροντας επάνω) από το event, σε περίπτωση που θέλετε να τις κρατήσετε για το αρχείο σας.













ΠΗΓΗ:   http://www.drseeng.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου