'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Λίστα με Πατρινούς γιατρούς που τα έπαιρναν από Γερμανική εταιρία έχει στα χέρια του το ΣΔΟΕ !!!!!!!

Πατρινοί γιατροί εμπλέκονται στο μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει αποκαλυφθεί ποτέ στον χώρο της υγείας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημερησία». 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ΣΔΟΕ έχει στα χέρια του λίστα με 1.300 γιατρούς, ανάμεσά τους και αυτοί της Πάτρας που έπαιρναν χρήματα από Γερμανική εταιρία - φαρμακευτικό κολοσό προκειμένου να συνταγογραφούν συγκεκριμένο φάρμακο.

Εκτός από τους Πατρινούς γιατρούς η λίστα περιλαμβάνει γιατρούς από νοσοκομεία της Αθήνας, των Ιωαννίνων καθώς και επιλεγμένους γιατρούς από όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδας.

Τις αποδείξεις για το σκάνδαλο έδωσε στο ΣΔΟΕ μάρτυρας παραδίνοντας μάλιστα δύο μαύρες σακούλες σκουπιδιών με το αποδεικτικό υλικό. Πρόκειται για παραστατικά που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας τη δωροληψία.

Η υπόθεση αφορά την περίοδο από το 2007 έως το 2009. Πριν το 2007 η εταιρία ακολουθούσε την πεπατημένη με εκπαιδευτικά ταξίδια, συνέδρια κ.λπ. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα βλέποντας πως οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είχαν ατονήσει προχώρησαν σε απευθείας καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

ΠΗΓΗ:    http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου