'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Troktiko: επιστρέφει ως troktiko.gr με αδερφό Γκιόλια;

Το troktiko επιστρέφει με μια ανάρτηση-έκπληξη για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Τι πιέσεις ασκούνται στον αδερφό του Γκιόλια για τη διεύθυνση troktiko.gr;
Έντονο είναι το παρασκήνιο της...
υπόθεσης troktiko τις τελευταίες μέρες. Ενάμιση μήνα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, πληροφορίες θέλουν τον αδερφό του δημοσιογράφου να δέχεται πιέσεις να διαθέσει την ηλεκτρονική διεύθυνση troktiko.gr σε επιχειρηματία. Την ίδια ώρα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες στέλνει η Σεμίνα Διγενή, που επικοινωνεί με τους συντάκτες του troktiko.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έντονες πιέσεις ασκούνται στον αδερφό του Σωκράτη Γκιόλια προκειμένου να δώσει το πράσινο φως για την δημιουργία του νέου troktiko υπό την μορφή site. Ο αδελφός του δολοφονημένου δημοσιογράφου φέρεται να

διαθέτει τα δικαιώματα της ηλεκτρονικής διεύθυνσης troktiko.gr, ενός ονόματος-χρυσάφι αυτήν τη στιγμή. Οι πληροφορίες, που μεταδόθηκαν αρχικά από το enimerosi24.gr και επιβεβαιώθηκαν από πηγές κοντά στα τροκτικά, θέλουν τον αδερφό του Σωκράτη Γκιόλια σε δυσχερή θέση.
Γνωστός επιχειρηματίας και φίλος του Γκιόλια θεωρεί ότι το δημιούργημα του Σωκράτη πρέπει να συνεχιστεί. Μετά το μυστηριώδες κλείσιμο του troktiko, εμφανίστηκαν κάποια blogs που προσπάθησαν να καλύψουν το κενό στην άμεση, συνεχή ενημέρωση με σημαντικότερο το tromaktiko, που κατάφερε να αποκτήσει σταθερό αναγνωστικό κοινό. Ο εν λόγω επιχειρηματίας όμως θεωρεί οτι κανένα από αυτά τα blogs δεν μπορεί να συναγωνιστεί το troktiko στον αποκαλυπτικό και ανεξάρτητο χαρακτήρα του. Έτσι πιέζει τον αδερφό του Σωκράτη Γκιόλια να ανοίξει το troktiko στην διεύθυνση www.troktiko.gr, δημιουργώντας το μεγαλύτερο ενημερωτικό site στην Ελλάδα.
Και ενώ οι πληροφορίες για εμφάνιση του troktiko.gr δίνουν και παίρνουν, ένα μήνυμα της Σεμίνας Διγενή επιβεβαιώνει οτι το troktiko επιστρέφει, όχι όμως απαραίτητα ως troktiko.gr, αλλά ίσως και από τη γνωστή διεύθυνση troktiko.blogspot.com. Η Σεμίνα αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Το Τρωκτικό, ετοιμάζει τη μεγάλη έκπληξη. Σε λίγες μέρες, πρόκειται να υπάρξει, στο πρώτο σε επισκεψιμότητα ελληνικό μπλογκ, μια ανάρτηση, που θα συζητηθεί. Μια ανάρτηση, που θα “μιλάει” μ έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, για πρόσωπα και γεγονότα, τα οποία μας απασχόλησαν -και συνεχίζουν να μας απασχολούν- τον τελευταίο καιρό. Κυρίως όμως, θα γίνει αναφορά σε… 17 σημαντικές αλήθειες. Στους 17 λόγους, που προκάλεσαν τις 17 σφαίρες στον Σωκράτη Γκιόλια. Σύντομα, θα σας πω περισσότερα. Σεμίνα Διγενή»
Τα τρωκτικά επιστρέφουν. Λίγο μόνο λούφαξαν μετά την καταιγίδα και τώρα γυρίζουν στο διαδίκτυο. Γυρίζουν για να πάρουν πίσω αυτό που τους ανήκει, να αποκαλύψουν όσα είδαν στους υπονόμους και τελικά να δικαιώσουν τον ίδιο το δημιουργό τους.


http://www.fimes.gr/2010/09/troktiko-gr/

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://dinatos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου